Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

p.tesi gün başladım bu diyete bugün itibari ile 3 kilo verdim :) 75 ile başladım suan 72 kiloyum 59 hedef

cok güldürdün beni ya
900 gr verdiysen süper
dogru anlamisim demekki

evet canım.aslında 5 gün önce 69dum.sonra nolduysa fırladım.
bir de ben bir kaç gün ara vericem diyete.tatlı krizimin önüne geçemiyorum hatta arayı verdim yanibugün itibariyle.tatlılarla özlem giderdikten sonra devam edicem.

p.tesi gün başladım bu diyete bugün itibari ile 3 kilo verdim :) 75 ile başladım suan 72 kiloyum 59 hedef

hoşgeldin.ben de diyetin ilk 5 gününde 2 kg vermiştim.sonraki 2 haftada 500gr verdim:)sanırım ilk etapta hızlı bir kilo düşüşü oluyor,sonrasında yavaşlıyor.ama sağlıklı olan da bu.bildiğim kadarıyla verilmesi en sağlıklı kilo miktarı haftada ağırlığımızın1/100i.yani 70 kg isen haftada 700 gr ideal.
ben de uzman gibi atıp tutuyorum habire

aylincim bu arada fotonu gördüm,çok güzelmişsin maşallah :) ayrıca öyle çok rahatsız edici bi kilo görünümü de yok,istediğin kiloya gelince tam çıtır olacaksın demekki :)

bugün benim de reglimin son günü,hızlı bir başlangıç yaparaktan 35 dk yürüdüm geldim hızlı tempo :) evde spora devam :) haftaya cuma süper olacak :) acayip gaza geldim

öğlen arası çömlek gibi oturdum kaldım. 1 saat yürürüm diyordum ama olmadı. haftasonunu spor aktivitelerine ayırıyorum :) havalar güzelleşti elbiseler, etekler güzel dursun istiyorsam eğer yürümeye devam. :)

Kizlar coooooooooooooook coooooooooooook tesekkür ederim hepinize..
Bu kh diyeti nasil yarayisli birseymis yahu

Her Cuma kg bildirim günümüz,
Dün sadece 1 hafta icinde 300 gr verdigimi tartida görmüsdum.
Baslamis oldugum bu diyet beni SOOK etti
Tam 1 kg verdim hayret bugün 2.günüm olmasina ragmen hemde

Yardim ve bilgilerinizden dolayi coook tesekkür edewrim tekrardan

kızlar bence insanın ruh haliyle alakalı bir durum bu kilo alıp verme. mutluyken vucüt daha hızla çalışıyor. ah şu problem çıkartan insanları ortadan kaldırabilsek. nede güzel olur :))) problemi bir kere çıkartmaları yetiyor bana kızlar. beyin maşalla 1 terra byte kapasiteli çalışıyor. yapılanı unutamıyorum. üstünü örtemiyorum. örttüğümü sanıyorum. durduk yere pat diye aklıma geliyor... önce problemleri halletmek lazım ama nasıl? yoksa kilomu koruyamayacağım
((

bu teşhisinde kesinlikle çok haklısın
ama çok derin bir soru sormuşsun hayatım yaaa,nasıl cevap versek bilemiyorum :)

evet canım bende bugn biraz yavaşldım sanırım ama yılmak yok tam gaz devam ama ilk defa bugun bende bir halsizlik oldu yaa kolumu kaldıramıyorumm

Dün menümü yazmisdim ama, degistirim aksam
Tekrardan yaziyim

Sabah
1 tost
4 yesil zeytin

Öglen:
2adet but (haslanmis)

Aksam:
Tavuk suyu ile sehriye corbasi

Toplamda: 25 Kh

Bu sabah:
Peynirli omlet: 2 Kh

Ögle:
Ton baligi

simdilik karnim cok tok, ve aksama ne yapacagimi bilmiyorum :44::44:

boyunu yazmamissin cnm

tsk ederim cnm insallah fistik olacaz :))

PPERIIIII bildirim yaptinmi yoksa benmi görmedim?

canım bi kitap tavsiye edicem eğer okumadıysan
zero limit
ho'oponopono yöntemi olarak geçer,eski bir hawai metoduymuş
nette bu şekilde aratırsan uygulayan kişilerin yorumlarını da okuyabilirsin
müthiş bir arınma sağlıyor
nette e-kitap olarak bulabilirsin
bulamazsan ben sana mail atarım
yani bu sorunun cevabı olarak bir çok yöntem sayabilirim ama en azından para harcamadan bu kitapla başlayabilirsin
biz arkadaşlarla grup olarak bu uygulamayı her gün birbirimiz için yapmıştık bir süre,ilginç gelişmeler yaşanmıştı çünkü arınıyorsun ama kitabı okumadan ne anlatsam havada kalır

joe vital inmiydi canım bu? e-kitap türkçe mi:26:

evet canım bende bugn biraz yavaşldım sanırım ama yılmak yok tam gaz devam ama ilk defa bugun bende bir halsizlik oldu yaa kolumu kaldıramıyorumm

ilk günler aynısı bana da olmuştu hatta düşüp bayılacak kadar halsiz hissetmiştim kendimi ama ilk günler şöyle bir hataya düştüm.birden kbyi çok kıstım.günde 20-25 kb arası alıyodum.bir de meyve,sebze tüketmiyordum kbsi yüksek diye.yani tamamen hayvansal gıdalara yönelmiştim.
sonrasında diyet oturdu ve ben de fazla kısmadım.şimdi gayet kanlı canlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…