baslangıç (7 ocak) 77.8
geçen hafta 71.8
bugün 69.8(+detox)
toplam 8 kilo
baslangıç (7 ocak) 77.8
geçen hafta 71.8
bugün 69.8(+detox)
toplam 8 kilo
cok güldürdün beni ya
900 gr verdiysen süper
dogru anlamisim demekki
p.tesi gün başladım bu diyete bugün itibari ile 3 kilo verdim :) 75 ile başladım suan 72 kiloyum 59 hedef
süpersin arkadaşım,tebrik ederim :)
valla böyle örnekleri gördükçe azmim artıyor :)
p.tesi gün başladım bu diyete bugün itibari ile 3 kilo verdim :) 75 ile başladım suan 72 kiloyum 59 hedef
kızlar bence insanın ruh haliyle alakalı bir durum bu kilo alıp verme. mutluyken vucüt daha hızla çalışıyor. ah şu problem çıkartan insanları ortadan kaldırabilsek. nede güzel olur :))) problemi bir kere çıkartmaları yetiyor bana kızlar. beyin maşalla 1 terra byte kapasiteli çalışıyor. yapılanı unutamıyorum. üstünü örtemiyorum. örttüğümü sanıyorum. durduk yere pat diye aklıma geliyor... önce problemleri halletmek lazım ama nasıl? yoksa kilomu koruyamayacağım
((
evet canım bende bugn biraz yavaşldım sanırım ama yılmak yok tam gaz devam ama ilk defa bugun bende bir halsizlik oldu yaa kolumu kaldıramıyorummhoşgeldin.ben de diyetin ilk 5 gününde 2 kg vermiştim.sonraki 2 haftada 500gr verdim:)sanırım ilk etapta hızlı bir kilo düşüşü oluyor,sonrasında yavaşlıyor.ama sağlıklı olan da bu.bildiğim kadarıyla verilmesi en sağlıklı kilo miktarı haftada ağırlığımızın1/100i.yani 70 kg isen haftada 700 gr ideal.
ben de uzman gibi atıp tutuyorum habire
boyunu yazmamissin cnmp.tesi gün başladım bu diyete bugün itibari ile 3 kilo verdim :) 75 ile başladım suan 72 kiloyum 59 hedef
aylincim bu arada fotonu gördüm,çok güzelmişsin maşallah :) ayrıca öyle çok rahatsız edici bi kilo görünümü de yok,istediğin kiloya gelince tam çıtır olacaksın demekki :)
bugün benim de reglimin son günü,hızlı bir başlangıç yaparaktan 35 dk yürüdüm geldim hızlı tempo :) evde spora devam :) haftaya cuma süper olacak :) acayip gaza geldim
kızlar bence insanın ruh haliyle alakalı bir durum bu kilo alıp verme. mutluyken vucüt daha hızla çalışıyor. ah şu problem çıkartan insanları ortadan kaldırabilsek. nede güzel olur :))) problemi bir kere çıkartmaları yetiyor bana kızlar. beyin maşalla 1 terra byte kapasiteli çalışıyor. yapılanı unutamıyorum. üstünü örtemiyorum. örttüğümü sanıyorum. durduk yere pat diye aklıma geliyor... önce problemleri halletmek lazım ama nasıl? yoksa kilomu koruyamayacağım
((
canım bi kitap tavsiye edicem eğer okumadıysan
zero limit
ho'oponopono yöntemi olarak geçer,eski bir hawai metoduymuş
nette bu şekilde aratırsan uygulayan kişilerin yorumlarını da okuyabilirsin
müthiş bir arınma sağlıyor
nette e-kitap olarak bulabilirsin
bulamazsan ben sana mail atarım
yani bu sorunun cevabı olarak bir çok yöntem sayabilirim ama en azından para harcamadan bu kitapla başlayabilirsin
biz arkadaşlarla grup olarak bu uygulamayı her gün birbirimiz için yapmıştık bir süre,ilginç gelişmeler yaşanmıştı çünkü arınıyorsun ama kitabı okumadan ne anlatsam havada kalır
evet canım bende bugn biraz yavaşldım sanırım ama yılmak yok tam gaz devam ama ilk defa bugun bende bir halsizlik oldu yaa kolumu kaldıramıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?