• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya yaşlılık derken geçen gün moralimi bozan bişey oldu
bi mağzada ekose yağmurluklara bakıyodum, indirimin son günleri tabii yeni sezon açıldı, tezgahtar gelip, liseliler ekose giyer dedi. bende düz renk alıp çıktım. ilk defa 30 u devirdiğimi hissettim yani
şimdi ekoseyi sadece liseliler mi giyer yoksa 30 lu yaşlarda da giyilir mi, dedim herhalde ben giyinmeyi bilmiyorum
:27::27:

Elinin tersiyleee...... Sen nerden biliyorsun, gittin mi liseye deseydin. Ya da ilginç fantazileriniz var galiba deseydin. Höyytt. Ekose her yaşta giyilir. 30lar da bir kadının en güzel yıllarıdır.

semiluna sıkma canını tebrik ederim yememişsin yeseydin ne olucaktı tartıda 1kg en az fazla çıkıcaktınki bu senin daha çok moralini bozacaktı en güzelini yapmışsın sen

günaydın kızlar, benim durumum da şöyle:
başlangıç : 89.6
geçen hafta :87.6
Şimdiki :87.8
Geçen hafta ile fark : +200
Toplam verilen : 1.8kg
hedef : 60
boy : 164
bende tiroid yok ama insülin direnci var bu diyetle kırılır diye düşündüm ama zor kırılacağa benziyor, peri sözünü dinliyorum ve devam ediyorum ama bu hafta 40 ile sınırlayacağım bakalım gelecek hafta ne olacak

aldente, ben bu ölçülerle 42 beden giyebiliyorum. 40 bedene nadiren giriyorum. evde 40 -42 -44 bütün bedenler var. 75 kg bile oldum. malum tirod hastasıyım. moral bozmadan gibip hangi kiloda isem o ölçünün kıyafetini giyiyorum. ama metabolizma yavaş çalışıyor bel çevrem şuanda ölçemiyorum ama şöyle izah edeyim. 42 beden pantolonun belinden pörtlüyor. sıfır beden meden ben hayatımda olmadım, olamam, istemem de ama bu pörtlek görüntü asabımı bozuyor. benim bütün kilo göbek, bel çevresinde bir armut düşün aha işte ooo aynı ben :))) yaşımda 31. 20 li yaşlardayken 60 kg da idim ve kendimi şişman sanırdım deliymişim neymişim ben :)))

canım ben de 40 beden giyiyorum.belim incedir ama kalçalarım geniştir.isterseniz ölçülerimizi de yazalım.hani diyet yaptığı duyanlar senin diyete ihtiyacın yok diyolar genelde.kotta 30 giyiyorum.ama ben kemikliyim belki ondan göstermiyorum.üst bedenim 38,alt bedenim 40.65 kiloya inersem alt 38e düşer,üst nolur bilmem artık.

baslangic kg: 79
toplam verilen kilo: 6.3
geçen haftaki kilo: 72.7
simdiki kg:72.7
bu hafta verilen kg:0000000 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

Kızlar dün akşam eşim eve gelirken arayıp kıymalı makarna istedi. Normalde yemekleri o yapar, kırk yılın başı benden bir şey istedi dedim yaptım. Dünyada en sevdiğim yemektir herhalde. Bir geldi elinde bir kutu milföylü pasta ki tek yerinkini severim ve oradan almış. Veee ben ne yaptım??? Ne kıymalı makarnadan bir çatal aldım ne de tatlıdan :34:

AMA ne oldu sabah bir tartıldım kilo aynı aynı aynııııııı

Neyse yine de kendimle gurur duyuyorum. Umarım regl olacağımdır çünkü bu ay nedense kafam karıştı, ne zaman olacağını unuttum valla :26:

hedeflerimiz aynıymış canım darısı başına, bencede kendinle gurur duymalısın mutfakta o yiycekler dururken dokunmaman büyük irade:13::13:

semiluna sıkma canını tebrik ederim yememişsin yeseydin ne olucaktı tartıda 1kg en az fazla çıkıcaktınki bu senin daha çok moralini bozacaktı en güzelini yapmışsın sen

Sağol canım, ben de inanamadım kendime. Dediğin gibi yeseydim sabah iyice canım sıkılacaktı.

hedeflerimiz aynıymış canım darısı başına, bencede kendinle gurur duymalısın mutfakta o yiycekler dururken dokunmaman büyük irade:13::13:

Aaaa seni tebrik etmedim, TEBRİKLERRRR:71:

Ben daha 60 ları göremedim ama kararlıyım. Ben de geleceğim yanına :34:
Bizleri bırakma tabi.

günaydın kızlar, benim durumum da şöyle:
başlangıç : 89.6
geçen hafta :87.6
Şimdiki :87.8
Geçen hafta ile fark : +200
Toplam verilen : 1.8kg
hedef : 60
boy : 164
bende tiroid yok ama insülin direnci var bu diyetle kırılır diye düşündüm ama zor kırılacağa benziyor, peri sözünü dinliyorum ve devam ediyorum ama bu hafta 40 ile sınırlayacağım bakalım gelecek hafta ne olacak

bozma moralini canım, kb yi hangi besinlerden alıyosun

Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..

Şimdiden geçmiş olsun canım. Hiç bir şey çıkmayacak inşallah.

Tartı günün de süper olmuş. Hızlı bir dönüş yaptın valla süper...:46:

merhaba günaydın bayanlar bende geçen hafta başlamıştım. bu hafta kilo verememişim yani 200 gr az çıkıyom sadece ilk hafta 2 kilo gitmişti şu anki kilom 62,8.ama kararlıyım 5 kilo falan verecem.

canim hicbirsey anlamadim, tekrar bildirim yaparmisin lütfen

baslangic
gecen hafta
simdiki
verilen
hedef
boy

günaydın arkadaşlar,
boy:1.67
bşlngç:72
şimdi:69.5
hedef:65
geçen hafta bugün:70.4

aslında p.tesi tartıldığımda 69dum fakat gelmeyen regl ve wc sıkıntısı beni şişirdi sanırım.yine de iyi bir sonuç kendi adıma:27::27::27:

canim dogrumu anladim yani 900gr verdin????

HERKESI TEBRIK EDIYORUM

bildirim yapanlari not ettim... fena görnmüyor :46:

benim bildirimim:

simdi nasil yapayim bildirim bilmiyorum... ben carsamba baslamistim, 94düm, cuma tartildim 93düm

baslangic: 95
gecen hafta cuma: 93
simdiki: 92,2
verilen: 800gr
9 günde verilen: 1800gr. iyi demi, ama 800gr gecerli tabi..
hedef simdilik: 87
boy: 168

canim hicbirsey anlamadim, tekrar bildirim yaparmisin lütfen

baslangic
gecen hafta
simdiki
verilen
hedef
boy

evet canım.haydi yaz yaz:64::64::64:
mesaj kısaymış.
laylay lom:66::66::64::64::64::64::64::64::64::64:
haydaaaaa...hala kısa diyo yaaaa!
:52::52::52::52::52:
kesin bi yanlışlık var.destan mı yazmam gerekiyo yani.belki söyleyeceklerim kısa.Allah Allah!

canim dogrumu anladim yani 900gr verdin????

mesaj kısaymış.
kesin bi yanlışlık var.destan mı yazmam gerekiyo yani.belki söyleyeceklerim kısa.Allah Allah!

meğer yanlış yere yazmışım:69::69:

slm arkadaşlar.pc formata gitti.eski pcye keldım.öyle zor yazılıp okunuyoki.pek katılamıyorum sohbetler.kilo veren arkadaşları tbr ederim.darısı haftaya başıma.ben bu hafta tartılmıyorum moralim bozulmasın boşuna))
başlangıç :61
geçen hafta:59
şimdiki kilo :_
verilen :_
hedef :55
boy :165

mesaj kısaymış.

meğer yanlış yere yazmışım:69::69:

kendimi şiddetle kınıyorum.bir insan bu kadar da beceriksiz olmazki canım!!!

herkes bildirim yapti süper, birtek PPERI yok ortalikta? yoksa ben mi kacirdim

bugünkü menumu çığırıyorum:8::8:
sabah 6: bir tatlı kaşığı zeytin yağı -50 gr- (0)
sabah 7: bir tane ıslatılmış kuru kaysı ve bir bardak sıcak su (6)
sabah 8: sogan çayı
sabah 9: 2 sigara böreği (15)
saat 10: sarımsak çayı
saat 12: ½ kutu ton balığı (0)
saat 14: 1 biber dolması (8)
saat 15: yeşil çay
saat 16: çay bardağı dolusu yogurt (6)
saat 18: 1 biber dolması (8)
saat 19: sarımsak çayı
saat 20: sogan çayı
saat 21: tarçın çayı
saat 22: bir kaşık saf zeytin yağı (1)

yarında yalancı kumpir var menude.. içinde sadece sosis peynir ve turşu olacak patatesle birlikte 25 yapıyor 2 öğüne bölecem.. bir de tavuklu sandviç var yarısını yicem 13 yapıyor onu da ikiye bölecem etti 4 öğün yarım elma ve yogurtla 6 öğünü kapatacammm toplam kb 52 olacak ama olsun süper olacak :32::32::32::32:

Back
X