• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım bi kitap tavsiye edicem eğer okumadıysan
zero limit
ho'oponopono yöntemi olarak geçer,eski bir hawai metoduymuş
nette bu şekilde aratırsan uygulayan kişilerin yorumlarını da okuyabilirsin
müthiş bir arınma sağlıyor
nette e-kitap olarak bulabilirsin
bulamazsan ben sana mail atarım
yani bu sorunun cevabı olarak bir çok yöntem sayabilirim ama en azından para harcamadan bu kitapla başlayabilirsin
biz arkadaşlarla grup olarak bu uygulamayı her gün birbirimiz için yapmıştık bir süre,ilginç gelişmeler yaşanmıştı çünkü arınıyorsun ama kitabı okumadan ne anlatsam havada kalır

teşekkür ederim e-kitap olarak varsa şimdi bulur indiririm. valla ihtiyacım var. çünkü beynim sürekli eski kötü olayları hatırlıyor. olan hep bana oluyor. bana bunları yapanların ruhu bile duymuyor. onlar gül gibi yaşayıp gidiyorlar. ben hasta olan oluyorum. özel mesaj attığımda sana baska bır sayfada yazdığım yazının linkini atacağım onu okuman gerek...

ayrıca begonyacım mesajını aldım ama ben daha bu forumda mesaj yazacak kadar büyümemişim ondan cevabı burdan yazıyorum. "olsun geç olsun güç olmasın" ben hastaneyle irtibata geçerim. hastanın benim yaşlarımda olması benim için artı olacak. genç hasta sayısı benim hastanemde az çünkü... çok teşekkürler bu bilgi bile yeterli. artık iş bana düşüyor.

selam kizlar
esimi gecirdim anca girebildim masaallah sayfalar süper dolmus yine yeni okumayi bitirdim hepinizi cooooooooooook tebrik ederim:46: bana gelince uyanir uyanmaz bir hevesle kostum tartilmaya baskülün pili bitmis:37: ya ben kac gündür bugünü bekliyorum bu bana yapilirmi sinir oldum ya:59:

selam kizlar
esimi gecirdim anca girebildim masaallah sayfalar süper dolmus yine yeni okumayi bitirdim hepinizi cooooooooooook tebrik ederim:46: bana gelince uyanir uyanmaz bir hevesle kostum tartilmaya baskülün pili bitmis:37: ya ben kac gündür bugünü bekliyorum bu bana yapilirmi sinir oldum ya:59:

şansa bak peri ya, artık tartılmana gerek yok mu demek istiyo acaba:1::1:

selam kizlar

hani deler ya:-'' ay kız nazara mı geldin yoksaaa'':52::52:

Son düzenleme:
baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65

sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
:1::1:

sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar:66:

cok tebrikler canim:16: hedefine ulasmak süper bir duygu olsa gerek ama sakin bizi birakma olurmu:110:

moralim çok bozuldu yaa ara öğünde dolma yogurt elma vardı ablam mıhlama yaptı miss miisss dumanı üstünde dayanamadım yedim ara öğünleride kaldırdım yarın baştan ara öğünlü menu çıkaracam off yaa yemseydim keşke hemde cuma cumaaa 300 gr vermişken bi de.. ya bir porsiyon mıhlama ne kadardı ben malzemesine göre 15 hesapladım 3 yk yedim ama :59::59::59::59:

teşekkür ederim e-kitap olarak varsa şimdi bulur indiririm. valla ihtiyacım var. çünkü beynim sürekli eski kötü olayları hatırlıyor. olan hep bana oluyor. bana bunları yapanların ruhu bile duymuyor. onlar gül gibi yaşayıp gidiyorlar. ben hasta olan oluyorum. özel mesaj attığımda sana baska bır sayfada yazdığım yazının linkini atacağım onu okuman gerek...

ayrıca begonyacım mesajını aldım ama ben daha bu forumda mesaj yazacak kadar büyümemişim ondan cevabı burdan yazıyorum. "olsun geç olsun güç olmasın" ben hastaneyle irtibata geçerim. hastanın benim yaşlarımda olması benim için artı olacak. genç hasta sayısı benim hastanemde az çünkü... çok teşekkürler bu bilgi bile yeterli. artık iş bana düşüyor.

haklısın canım,seni çok çoooooooooook iyi anlıyorum.çünkü ben de bi zamanlar sırf bu nedenlerle işte tonla hastalık sahibi oldum.tabi Allah beterinden korusun ama hayat kaliteni etkiliyor,çalışma hayatıma bile hastalıklar yüzünden ara vermek zorunda kaldım.iyi olabilmek için yapmadığım şey kalmadı,çok şükür çok daha iyiyim şimdi,en önemlisi bakış açını değiştirmek.bunu başardık mı olay bitiyor zaten,kişiler ve olaylar aynı kalmaya devam etse de sen değişmiş oluyosun,daha iyi oluyosun ama bunu bir yolculuk olarak görüyorum ben,kişi bu konuda her an kendini geliştirebilir modda olmalı.çünkü şu hayatta afedersin ......... ! insan eksik olmuyorki :)

tamam canım,gene öğrenmek istediğin bişey olursa sorarım.gelişmelerden haberdar et ama.

Son düzenleme:
moralim çok bozuldu yaa ara öğünde dolma yogurt elma vardı ablam mıhlama yaptı miss miisss dumanı üstünde dayanamadım yedim ara öğünleride kaldırdım yarın baştan ara öğünlü menu çıkaracam off yaa yemseydim keşke hemde cuma cumaaa 300 gr vermişken bi de.. ya bir porsiyon mıhlama ne kadardı ben malzemesine göre 15 hesapladım 3 yk yedim ama :59::59::59::59:

aman olsun takma kafana,yarın kasarsın biraz
bi de spor yap,yakarsın mıhlamayı :))

günaydın arkadaşlar,
boy:1.67
bşlngç:72
şimdi:69.5
hedef:65
geçen hafta bugün:70.4

aslında p.tesi tartıldığımda 69dum fakat gelmeyen regl ve wc sıkıntısı beni şişirdi sanırım.yine de iyi bir sonuç kendi adıma:27::27::27:

aldentecim en cok seni tebrik ederim aralarda yaptigin kacamaklara ragmen -900gr süper bir basari:13:

pis boğazlığım olmasa daha çok kilo verecemm hani geçen hafta kaçamak yapmadım anca 300 gr verdim yaa ondan heralde dağıttım.. kendimi kınıyorumm:63::63:

Son düzenleme:
Başlangıç kilom 78
Şimdiki kilom 66
Geçen haftaya göre verilen kilo (0)
Hedef kilom 55
Boyum 1.63

Kızlar çok mutluyum ben gene, çunku dayanamayıp tartıldım bu sabah ve aldıgım 1 kg oturmadan vucuduma beni terketmiş...:))
Demek ki iki gun sıkınca hemen tempoya giriyor artık vucudum..Neyse hızlı bir sekilde devam ediyorum..

aslicim ne güzel cok sevindim fazlaligin yerlesmeden gittigine. doktordanda iyi haberlerle gelirsin insallah :16:

:53: pperriiiiii nolcak simdi?
ne yazayim listeye ben sana?
baslangic
gecen hafta kg
boy
hedef yaz bari

pis boğazlığım olmasa daha çok verecemm hani geçen hafta kaçamak yapmadım anca 300 gr verdim yaa ondan heralde dağıttım.. kendimi kınıyorumm:63::63:

hersey zaten bu pis bogazlarimiz yüzünden degilmi ama üc kasik yemissin daha fazlada yiyebilirdin aman devamini getirme:18:

herkes bildirim yapmis bulunmakta... daha yapmayan varmi SIZCE?
yoksa simdi hazirlicam listeyi

Back
X