joe vital inmiydi canım bu? e-kitap türkçe mi:26:
evet hayatım ta kendisi
evet e-kitabı türkçe canım
kesinlikle tavsiye ederim
joe vitale secret belgeselinde çıkan kişilerden biri ayrıca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
joe vital inmiydi canım bu? e-kitap türkçe mi:26:
canım bi kitap tavsiye edicem eğer okumadıysan
zero limit
ho'oponopono yöntemi olarak geçer,eski bir hawai metoduymuş
nette bu şekilde aratırsan uygulayan kişilerin yorumlarını da okuyabilirsin
müthiş bir arınma sağlıyor
nette e-kitap olarak bulabilirsin
bulamazsan ben sana mail atarım
yani bu sorunun cevabı olarak bir çok yöntem sayabilirim ama en azından para harcamadan bu kitapla başlayabilirsin
biz arkadaşlarla grup olarak bu uygulamayı her gün birbirimiz için yapmıştık bir süre,ilginç gelişmeler yaşanmıştı çünkü arınıyorsun ama kitabı okumadan ne anlatsam havada kalır
selam kizlar
esimi gecirdim anca girebildim masaallah sayfalar süper dolmus yine yeni okumayi bitirdim hepinizi cooooooooooook tebrik ederimbana gelince uyanir uyanmaz bir hevesle kostum tartilmaya baskülün pili bitmis
ya ben kac gündür bugünü bekliyorum bu bana yapilirmi sinir oldum ya
![]()
selam kizlar
esimi gecirdim anca girebildim masaallah sayfalar süper dolmus yine yeni okumayi bitirdim hepinizi cooooooooooook tebrik ederimbana gelince uyanir uyanmaz bir hevesle kostum tartilmaya baskülün pili bitmis
ya ben kac gündür bugünü bekliyorum bu bana yapilirmi sinir oldum ya
![]()
baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65
sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar![]()
şansa bak peri ya, artık tartılmana gerek yok mu demek istiyo acaba![]()
teşekkür ederim e-kitap olarak varsa şimdi bulur indiririm. valla ihtiyacım var. çünkü beynim sürekli eski kötü olayları hatırlıyor. olan hep bana oluyor. bana bunları yapanların ruhu bile duymuyor. onlar gül gibi yaşayıp gidiyorlar. ben hasta olan oluyorum. özel mesaj attığımda sana baska bır sayfada yazdığım yazının linkini atacağım onu okuman gerek...
ayrıca begonyacım mesajını aldım ama ben daha bu forumda mesaj yazacak kadar büyümemişim ondan cevabı burdan yazıyorum. "olsun geç olsun güç olmasın" ben hastaneyle irtibata geçerim. hastanın benim yaşlarımda olması benim için artı olacak. genç hasta sayısı benim hastanemde az çünkü... çok teşekkürler bu bilgi bile yeterli. artık iş bana düşüyor.
moralim çok bozuldu yaa ara öğünde dolma yogurt elma vardı ablam mıhlama yaptı miss miisss dumanı üstünde dayanamadım yedim ara öğünleride kaldırdım yarın baştan ara öğünlü menu çıkaracam off yaa yemseydim keşke hemde cuma cumaaa 300 gr vermişken bi de.. ya bir porsiyon mıhlama ne kadardı ben malzemesine göre 15 hesapladım 3 yk yedim ama![]()
günaydın arkadaşlar,
boy:1.67
bşlngç:72
şimdi:69.5
hedef:65
geçen hafta bugün:70.4
aslında p.tesi tartıldığımda 69dum fakat gelmeyen regl ve wc sıkıntısı beni şişirdi sanırım.yine de iyi bir sonuç kendi adıma![]()
Başlangıç kilom 78
Şimdiki kilom 66
Geçen haftaya göre verilen kilo (0)
Hedef kilom 55
Boyum 1.63
Kızlar çok mutluyum ben gene, çunku dayanamayıp tartıldım bu sabah ve aldıgım 1 kg oturmadan vucuduma beni terketmiş...:))
Demek ki iki gun sıkınca hemen tempoya giriyor artık vucudum..Neyse hızlı bir sekilde devam ediyorum..
ay bu kadar olur yani ben ayin 14'ünden beri 30 kb' yi gecmemisim bugünü bekliyorum baskülün yaptigi oyuna bak:95:
ay bu kadar olur yani ben ayin 14'ünden beri 30 kb' yi gecmemisim bugünü bekliyorum baskülün yaptigi oyuna bak:95:
pis boğazlığım olmasa daha çok verecemm hani geçen hafta kaçamak yapmadım anca 300 gr verdim yaa ondan heralde dağıttım.. kendimi kınıyorumm![]()