• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç kilom 78
Şimdiki kilom 66
Geçen haftaya göre verilen kilo (0)
Hedef kilom 55
Boyum 1.63

Kızlar çok mutluyum ben gene, çunku dayanamayıp tartıldım bu sabah ve aldıgım 1 kg oturmadan vucuduma beni terketmiş...:))
Demek ki iki gun sıkınca hemen tempoya giriyor artık vucudum..Neyse hızlı bir sekilde devam ediyorum..

tbrkler cnm hemen kilolar oturmadan vermek büyük başarı allah devamına erdirsin:66::66::65:

tabi cnm daha kilo koruyacakk.. ne o öyle kilo verdim gidiyom:95::95: bizim yolumuz uzun aslıcımmm sabır etmenin hikmeti bizde varlığını sürdürecek:9::9:

Valla guzelim şimdi farkettim ben ilk mesajımı 25 Kasımda atmışım, yani rejime ilk başladıgım gün :)) Daha yılbaşı gelmemişti ve hatta yılbaşına kadar kaçamak yok diye birbirimizi gaza getirip duruyoduk..İnsallah yıl sonunu bulmaz bu ulaşmak istedigimiz kiloya kadar gecen zaman..Yani kiloları verelim ve burda korumak icin takılalım mutlu mutlu bu cok guzel olur..Bu arada ben az kilo vermişim aslında..4 ayda 12 kilo..Ayda 3 kg eder bu da az aslında.Ben zaten neredeyse 9 kiloyu ilk 2 ay verdim, simdi kaplumbaga gibi ilerliyoruz, hadi hayırlısı..

tbrkler cnm hemen kilolar oturmadan vermek büyük başarı allah devamına erdirsin:66::66::65:

Hakikaten iki gundur 67 görüyordum ve bu sabah tartılmayacagım artık derken sanki gittigini hissettim ve iyiki tartılmışım kilo bildirim gününde..66 yı gorunce cok sevindim..Hayal bile edemezdim bu kilolara inmeyi..O yuzden bekle beni 55....Geliyorum sana cnm...

Valla guzelim şimdi farkettim ben ilk mesajımı 25 Kasımda atmışım, yani rejime ilk başladıgım gün :)) Daha yılbaşı gelmemişti ve hatta yılbaşına kadar kaçamak yok diye birbirimizi gaza getirip duruyoduk..İnsallah yıl sonunu bulmaz bu ulaşmak istedigimiz kiloya kadar gecen zaman..Yani kiloları verelim ve burda korumak icin takılalım mutlu mutlu bu cok guzel olur..Bu arada ben az kilo vermişim aslında..4 ayda 12 kilo..Ayda 3 kg eder bu da az aslında.Ben zaten neredeyse 9 kiloyu ilk 2 ay verdim, simdi kaplumbaga gibi ilerliyoruz, hadi hayırlısı..

bence haftada 3 kilo bile büyük başarı.. gayet güzel gidiyosunnn.. başaracaksın ben inanıyorum.. güçlü bir kadınsın bence başaramayacağın bir şey yok senn:16::16: bencede ideal kilomuza ulaştıktan sonra da korumak için buraya takılabiliriz.. çokta keyifli olur üstelik yeni gelenlere rehberlik yaparız.. ayy biz hiçç ayrılmayalımm aaayyyyy:43::43:

teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah,
tabii ki kızlar, benden hemen kurtulmazsınız, dırdırlarımla buradayım:66::66:

yavaş vermişim ama geriye dönük bakımda 22 şubatta gelmişim, 1 ayda 3.6 kilo
:26:

Son düzenleme:
Hakikaten iki gundur 67 görüyordum ve bu sabah tartılmayacagım artık derken sanki gittigini hissettim ve iyiki tartılmışım kilo bildirim gününde..66 yı gorunce cok sevindim..Hayal bile edemezdim bu kilolara inmeyi..O yuzden bekle beni 55....Geliyorum sana cnm...

aççç kollarını 55 kilooo destansı aşk yaşayacağız sen hep benim olacaksınnn:1::1::1: ay çok hoşuma gitti sözünn bayıldımmm:52:

benide ayda 3 kilo vermiş sayabilirsin canım ya giden o fazladan 600 g sudur zaten, belkide kalıcı olanı budur aslıcım, bi kaç haftada versek hemen geri alcaktık belkide, sağlıklıda besleniyoruz, aç kalmıyoruz bu artılarımız aslında bu diyette:13:

teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah,
tabii ki kızlar, benden hemen kurtulmazsınız, dırdırlarımla buradayım:66::66:

yavaş vermişim ama geriye dönük bakımda 22 şubatta gelmişim, 1 ayda 3.6 kilo
:26:

ay haftada bir kilo sayılır işte ne güzel en sağlıklısı daha ne istiyorsunnn.. darısı başımızaa:8:

gunaydın kızlar hemen kılo bıldırımı yapayımmmm
baslangıc 70.8
gecen hafta 65.8
şimdiki kg 66.4 :84: (ıpın ucunu tutacam tekrar)
verılen kg 4.400 kg
hedef 60 kg
boyum 1.73

4 kiloyu bi haftada nasıl verdin canım ya, ne detoxu yaptın:26:

Başlangıç kilom 78
Şimdiki kilom 66
Geçen haftaya göre verilen kilo (0)
Hedef kilom 55
Boyum 1.63

Kızlar çok mutluyum ben gene, çunku dayanamayıp tartıldım bu sabah ve aldıgım 1 kg oturmadan vucuduma beni terketmiş...:))
Demek ki iki gun sıkınca hemen tempoya giriyor artık vucudum..Neyse hızlı bir sekilde devam ediyorum..

çok sevindim canım, boşuna üzülmüşsün bak kilo aldım diye:13::13:

benide ayda 3 kilo vermiş sayabilirsin canım ya giden o fazladan 600 g sudur zaten, belkide kalıcı olanı budur aslıcım, bi kaç haftada versek hemen geri alcaktık belkide, sağlıklıda besleniyoruz, aç kalmıyoruz bu artılarımız aslında bu diyette:13:

Evet sanırım oyle ama ayda 4 kg verebilmiş olsaydım eger, şimdi 16 kg vermiş olucaktım..Yani halamın bıyıkları olsa amcam olurdu..Boş konuşuyorum yani..Önümüzdeki maçlara bakmam lazım..Geçen zamana üzülmek degil..Ben mayısa kadar istedigim kiloya inerim diyordum ama temmuzu bulacak gibi duruyor..Neyse gec olsun güç olmasın..

evet canım fark ettim, vermiş ama geri almış, sanırım nasılsa verdim diye bıraktı kendini:26:

Toplamda verdigim kilo 4.4 diyor ztn..O yuzden bu hafta kacamak yaptım diyordu..O yuzden aldı sanırsam..Ben de toplam olarak bakarsam 12kg :)) Daha çok veren var mı şuanda aramızda? Ya da şöyle diyim benden daha uzun zamandır diyet yapan var mı aramızda :)) Kendimi yaşlı hissettim :PP

Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..

merhaba günaydın bayanlar bende geçen hafta başlamıştım. bu hafta kilo verememişim yani 200 gr az çıkıyom sadece ilk hafta 2 kilo gitmişti şu anki kilom 62,8.ama kararlıyım 5 kilo falan verecem.

günaydın kızlar

evet kilo bildirimi yapalım

Başlangıç kilom 68
Şimdiki kilom 63,2
Geçen haftaki kilom 64
Geçen haftaya göre verilen kilo 800 gr:64::64::64:
Toplam verilen kilo 4,8 kg
Hedef kilom 60
Boyum 1.70

geçen hafta super moon nedeniyle vucudum su tutmuştu (yada ben öyle kandırdım kendimi )o aldığım 400 grda gitmiş esas kilodan artı 400 gr gitmiş çok mutluyum.

kilo veren arkadaşlar tebrik ederim Chess ayrıca tebrik ederim canım hedefe ulaşmak gibisi varmı. :71:

günaydın arkadaşlar,
boy:1.67
bşlngç:72
şimdi:69.5
hedef:65
geçen hafta bugün:70.4

aslında p.tesi tartıldığımda 69dum fakat gelmeyen regl ve wc sıkıntısı beni şişirdi sanırım.yine de iyi bir sonuç kendi adıma:27::27::27:

Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..

çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerle gel inşallah.

dünden bugüne 300 gr farketti.. acaba hangisi işe yaradı hepsi mi bir kaçı mı yoksa biri mi:26: dün tarçın, yeşil çay, sarımsak çayı, sogan çayı içtim 6 öğün yedim bir de saf zeytin yağı içtim yatmadan o kadar.. hangisi hangisiiiii:26::26:

hepsi bu kadarcık mı sofcum:1::1::1:

Back
X