• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65

sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
:1::1:

sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar:66:

tebrikler:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı başımıza inşallah.

Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..

Canım geçmiş olsun iyi haberlerle bekliyoruz seni

Toplamda verdigim kilo 4.4 diyor ztn..O yuzden bu hafta kacamak yaptım diyordu..O yuzden aldı sanırsam..Ben de toplam olarak bakarsam 12kg :)) Daha çok veren var mı şuanda aramızda? Ya da şöyle diyim benden daha uzun zamandır diyet yapan var mı aramızda :)) Kendimi yaşlı hissettim :PP

ben bir yıldır diyet yapıyorum geçen sene 10 kilo verdim 3 ay ara verdim ama yine ölçülü yedim 50 60 70 kb falan..bu sene de 5 kilo verdim vermeye de devam ediyorum bakalım:32::32:

Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..

geçmiş olsun cnm:26::26:

günaydın, geçen haftaya göre 200 gram almışım. oda önemli değil diyorum. Geçen hafta 2 kg 100 gram veren biri olarak :) o kadar kaçamak yapmama rağmen bu kadar az aldıysam kendi kendimi tebrik ediyorum. :66:

Önümüzdeki maçlara bakalım, ne olacak? kendi tablomu yeniledim.

baslanigıç: 68,7
geçen hafta: 66,6
şimdiki kg: 66,8
verilen kg: 2 haftaiçinde 1,9 kg
hedef: 63 kg
boy : 1.75 m.

Son düzenleme:
baslanigıç: 68,7
geçen hafta: 66,6
şimdiki kg: 66,8
verilen kg: 2 haftaiçinde 1,9 kg
hedef: 63 kg
boy : 1.75 m.

arkadaşlar kilolarınıza ve boyunuza bakıyorum da niye diyet yaptığınızı anlamıyorum:14::14:
benim boyum 1.67 ve 65 kg bende son derece iyi duruyor.tamam 60 kg olsam daha iyi olur biliyorum ama o halimle bile istediğim herşey mükemmel oluyo yani.(ne kadar alçakgönüllüyüm)
yaşlarınız küçük de ondan mı acaba?yoksa 0 beden olmak isteyenlerden misiniz:47::47::47:

esracim süper gidiyorsun azminden dolayida ayrica tebrik ederim önemli olan zaten önce beyinde bitirmek sen bunu basardin:13:
saol pericim beynimde bitirdim evet mayıs sonunda tartıya çıkıcam ve eşimde görücek kilollarımı 70 olmam lazım
tahin helvasimi:18: kb deposu:50:
benimde canım çok istedi markette baktım 100grda 48kb di sanırım altığım gibi bıraktım hemen ki çok severim helvayıda

chescim tebrikler canım ama bizi sakın bırakma olur mu

aslıcım senide tebrik ederim oturmadan gitti kilolar umarım tekrar ameliyatta olmazsın iyi haberlerle gelirsin inşallah

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum

bende yapayım kilo bildirimini hatırladığım kadarıyla bu hafta bir kilo vermişim çok mutlu oladum valla tam bir ay oldu başlayalı 1 ayda 3,5 kilo hiç fena sayılmaz:37:
baslangic kg:80,5
simdiki kg:77
verilen kg:3,5
hedef kg:70 ilk hedef
boy 1,72

Son düzenleme:
kızlar boylarınıza baktımda manken gibisiniz ya, kendimi pigme hissettim:1::1:

arkadaşlar kilolarınıza ve boyunuza bakıyorum da niye diyet yaptığınızı anlamıyorum:14::14:
benim boyum 1.67 ve 65 kg bende son derece iyi duruyor.tamam 60 kg olsam daha iyi olur biliyorum ama o halimle bile istediğim herşey mükemmel oluyo yani.(ne kadar alçakgönüllüyüm)
yaşlarınız küçük de ondan mı acaba?yoksa 0 beden olmak isteyenlerden misiniz:47::47::47:

aldente, ben bu ölçülerle 42 beden giyebiliyorum. 40 bedene nadiren giriyorum. evde 40 -42 -44 bütün bedenler var. 75 kg bile oldum. malum tirod hastasıyım. moral bozmadan gibip hangi kiloda isem o ölçünün kıyafetini giyiyorum. ama metabolizma yavaş çalışıyor bel çevrem şuanda ölçemiyorum ama şöyle izah edeyim. 42 beden pantolonun belinden pörtlüyor. sıfır beden meden ben hayatımda olmadım, olamam, istemem de ama bu pörtlek görüntü asabımı bozuyor. benim bütün kilo göbek, bel çevresinde bir armut düşün aha işte ooo aynı ben :))) yaşımda 31. 20 li yaşlardayken 60 kg da idim ve kendimi şişman sanırdım deliymişim neymişim ben :)))

saol pericim beynimde bitirdim evet mayıs sonunda tartıya çıkıcam ve eşimde görücek kilollarımı 70 olmam lazım

benimde canım çok istedi markette baktım 100grda 48kb di sanırım altığım gibi bıraktım hemen ki çok severim helvayıda

chescim tebrikler canım ama bizi sakın bırakma olur mu

aslıcım senide tebrik ederim oturmadan gitti kilolar umarım tekrar ameliyatta olmazsın iyi haberlerle gelirsin inşallah

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum

bende yapayım kilo bildirimini hatırladığım kadarıyla bu hafta bir kilo vermişim çok mutlu oladum valla tam bir ay oldu başlayalı 1 ayda 3,5 kilo hiç fena sayılmaz:37:
baslangic kg:80,5
simdiki kg:77
verilen kg:3,5
hedef kg:70 ilk hedef
boy 1,72

canım demekki bu diyette ayda 3 normal, bende bi ayda 3.6 kilo verdim, bu arada sizi takipteyim hedefe ulaşsam bile:13::13:

günaydın kızlar

evet kilo bildirimi yapalım

Başlangıç kilom 68
Şimdiki kilom 63,2
Geçen haftaki kilom 64
Geçen haftaya göre verilen kilo 800 gr:64::64::64:
Toplam verilen kilo 4,8 kg
Hedef kilom 60
Boyum 1.70

geçen hafta super moon nedeniyle vucudum su tutmuştu (yada ben öyle kandırdım kendimi )o aldığım 400 grda gitmiş esas kilodan artı 400 gr gitmiş çok mutluyum.

kilo veren arkadaşlar tebrik ederim Chess ayrıca tebrik ederim canım hedefe ulaşmak gibisi varmı. :71:

süpersin canım çok sevindim, uzun süredir yapan biri olarak 800 büyük başarı bence:13::13:

ya yaşlılık derken geçen gün moralimi bozan bişey oldu
bi mağzada ekose yağmurluklara bakıyodum, indirimin son günleri tabii yeni sezon açıldı, tezgahtar gelip, liseliler ekose giyer dedi. bende düz renk alıp çıktım. ilk defa 30 u devirdiğimi hissettim yani
şimdi ekoseyi sadece liseliler mi giyer yoksa 30 lu yaşlarda da giyilir mi, dedim herhalde ben giyinmeyi bilmiyorum
:27::27:

chescim evet canım 3-3,5-4 normal bu diyette sanırım zaten sağlık açısındadan haftada bir kilo gidiyo gayet sağlıklı

gülaycım bende şimdi gördüm tebrik ederim 800gr buyuk başarı uzun süre veremediyin için

esrayı bende göremedim bide periyi göremedim o yazdımı acaba

ya yaşlılık derken geçen gün moralimi bozan bişey oldu
bi mağzada ekose yağmurluklara bakıyodum, indirimin son günleri tabii yeni sezon açıldı, tezgahtar gelip, liseliler ekose giyer dedi. bende düz renk alıp çıktım. ilk defa 30 u devirdiğimi hissettim yani
şimdi ekoseyi sadece liseliler mi giyer yoksa 30 lu yaşlarda da giyilir mi, dedim herhalde ben giyinmeyi bilmiyorum
:27::27:

bence çok afedersin ama o tezgahtarın bilmişliği ne alaka 30 yaşında oldumu sınırlamamı oluyo giyside canın ne istiyosa giy bence canım kimseyide takma kendine yakıştırıyomusun tamamdır ozman

baslangic kg: 79
toplam verilen kilo: 6.3
geçen haftaki kilo: 72.7
simdiki kg:72.7
bu hafta verilen kg:0000000 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

Kızlar dün akşam eşim eve gelirken arayıp kıymalı makarna istedi. Normalde yemekleri o yapar, kırk yılın başı benden bir şey istedi dedim yaptım. Dünyada en sevdiğim yemektir herhalde. Bir geldi elinde bir kutu milföylü pasta ki tek yerinkini severim ve oradan almış. Veee ben ne yaptım??? Ne kıymalı makarnadan bir çatal aldım ne de tatlıdan :34:

AMA ne oldu sabah bir tartıldım kilo aynı aynı aynııııııı

Neyse yine de kendimle gurur duyuyorum. Umarım regl olacağımdır çünkü bu ay nedense kafam karıştı, ne zaman olacağını unuttum valla :26:

Back
X