baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65
sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar![]()
tebrikler

darısı başımıza inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65
sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar![]()
Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..
Toplamda verdigim kilo 4.4 diyor ztn..O yuzden bu hafta kacamak yaptım diyordu..O yuzden aldı sanırsam..Ben de toplam olarak bakarsam 12kg :)) Daha çok veren var mı şuanda aramızda? Ya da şöyle diyim benden daha uzun zamandır diyet yapan var mı aramızda :)) Kendimi yaşlı hissettimP
Kızlar ben şimdi çıkıyorum evden..Doktora gitmem gerekiyor ne yazık ki..2 ay önce oldugum hemoroid ameliyatı sanırım boşunaydı..Cunku şuanda pek iyi durumda degil.Bakalım doktor ne diyecek..Tekrarlamış bu deme ihtimali yuksek..Neyse moral bozmak yok..Sadece doktor korkusu sardı her bir yanımı..Gorusuruz aksam uzeri insallah guzel haberlerle..
hepsi bu kadarcık mı sofcum![]()
ben bir yıldır diyet yapıyorum geçen sene 10 kilo verdim 3 ay ara verdim ama yine ölçülü yedim 50 60 70 kb falan..bu sene de 5 kilo verdim vermeye de devam ediyorum bakalım![]()
baslanigıç: 68,7
geçen hafta: 66,6
şimdiki kg: 66,8
verilen kg: 2 haftaiçinde 1,9 kg
hedef: 63 kg
boy : 1.75 m.
saol pericim beynimde bitirdim evet mayıs sonunda tartıya çıkıcam ve eşimde görücek kilollarımı 70 olmam lazımesracim süper gidiyorsun azminden dolayida ayrica tebrik ederim önemli olan zaten önce beyinde bitirmek sen bunu basardin:13:
benimde canım çok istedi markette baktım 100grda 48kb di sanırım altığım gibi bıraktım hemen ki çok severim helvayıdatahin helvasimi:18: kb deposu![]()
arkadaşlar kilolarınıza ve boyunuza bakıyorum da niye diyet yaptığınızı anlamıyorum
benim boyum 1.67 ve 65 kg bende son derece iyi duruyor.tamam 60 kg olsam daha iyi olur biliyorum ama o halimle bile istediğim herşey mükemmel oluyo yani.(ne kadar alçakgönüllüyüm)
yaşlarınız küçük de ondan mı acaba?yoksa 0 beden olmak isteyenlerden misiniz![]()
saol pericim beynimde bitirdim evet mayıs sonunda tartıya çıkıcam ve eşimde görücek kilollarımı 70 olmam lazım
benimde canım çok istedi markette baktım 100grda 48kb di sanırım altığım gibi bıraktım hemen ki çok severim helvayıda
chescim tebrikler canım ama bizi sakın bırakma olur mu
aslıcım senide tebrik ederim oturmadan gitti kilolar umarım tekrar ameliyatta olmazsın iyi haberlerle gelirsin inşallah
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
bende yapayım kilo bildirimini hatırladığım kadarıyla bu hafta bir kilo vermişim çok mutlu oladum valla tam bir ay oldu başlayalı 1 ayda 3,5 kilo hiç fena sayılmaz
baslangic kg:80,5
simdiki kg:77
verilen kg:3,5
hedef kg:70 ilk hedef
boy 1,72
günaydın kızlar
evet kilo bildirimi yapalım
Başlangıç kilom 68
Şimdiki kilom 63,2
Geçen haftaki kilom 64
Geçen haftaya göre verilen kilo 800 gr
Toplam verilen kilo 4,8 kg
Hedef kilom 60
Boyum 1.70
geçen hafta super moon nedeniyle vucudum su tutmuştu (yada ben öyle kandırdım kendimi )o aldığım 400 grda gitmiş esas kilodan artı 400 gr gitmiş çok mutluyum.
kilo veren arkadaşlar tebrik ederim Chess ayrıca tebrik ederim canım hedefe ulaşmak gibisi varmı.![]()
ya yaşlılık derken geçen gün moralimi bozan bişey oldu
bi mağzada ekose yağmurluklara bakıyodum, indirimin son günleri tabii yeni sezon açıldı, tezgahtar gelip, liseliler ekose giyer dedi. bende düz renk alıp çıktım. ilk defa 30 u devirdiğimi hissettim yani
şimdi ekoseyi sadece liseliler mi giyer yoksa 30 lu yaşlarda da giyilir mi, dedim herhalde ben giyinmeyi bilmiyorum![]()