• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslında yeni katılanlar çoktu ama sonradan seslri çıkmadı

yeni katilanlari eklemicem, en az 1-2 hafta bildirim yapsinlar öle...
ben kendimden biliyorum cogunlukla iradesiz oldum hep kactim :27:

69.9 u görmenin şevkiyle bir yemeye basladım ki görmeyin. iki gün boyunca yaptığım detoks bosuna gitti.tartıya cıkmadım bu sayfayı okuyamadım korktum hep kaçtım
detoks yapayım dedim dayanamadım aksamına bozdum cesaret geldi kendime tartıya bir çıktım ve yine 7 li hanelerdeyim moralimi bozmadım hemen işi ciddiye aldım iki gün detoxda yaarak bugün yine 69.8 e inmeyi basardım.motivasyonumuzu hiç kaybetmememiz lazım aksi takdirde ipin ucu kaçıyor ve mutsuzlukla beraber aşırılıklar başlıyor ben düştüm bu gaflete aman siz düşmeyin.herkese kolay gelsin zaman buldukça bildirim yapacagım benide unutmayın...

69.9 u görmenin şevkiyle bir yemeye basladım ki görmeyin. iki gün boyunca yaptığım detoks bosuna gitti.tartıya cıkmadım bu sayfayı okuyamadım korktum hep kaçtım
detoks yapayım dedim dayanamadım aksamına bozdum cesaret geldi kendime tartıya bir çıktım ve yine 7 li hanelerdeyim moralimi bozmadım hemen işi ciddiye aldım iki gün detoxda yaarak bugün yine 69.8 e inmeyi basardım.motivasyonumuzu hiç kaybetmememiz lazım aksi takdirde ipin ucu kaçıyor ve mutsuzlukla beraber aşırılıklar başlıyor ben düştüm bu gaflete aman siz düşmeyin.herkese kolay gelsin zaman buldukça bildirim yapacagım benide unutmayın...

kesinlikle dogru, motivasyon $ART!
yarin bildirim yaparsan listeye alirim seni cnm
basarilar

yarin tek tek yazin böyle oldumu, benim icin kolay olsun

baslanigc
gecen hafta
simdiki kg
verilen kg
hedef
boy

gunaydın kızlar hemen kılo bıldırımı yapayımmmm
baslangıc 70.8
gecen hafta 65.8
şimdiki kg 66.4 :84: (ıpın ucunu tutacam tekrar)
verılen kg 4.400 kg
hedef 60 kg
boyum 1.73

baslangic kg:72.9
toplam verilen kilo: 5.70
geçen haftaki kilo: 67.50
simdiki kg:67.20
bu hafta verilen kg:300 gr:52::52:
hedef kg: 53.00
boy: 1.60

Son düzenleme:
dünden bugüne 300 gr farketti.. acaba hangisi işe yaradı hepsi mi bir kaçı mı yoksa biri mi:26: dün tarçın, yeşil çay, sarımsak çayı, sogan çayı içtim 6 öğün yedim bir de saf zeytin yağı içtim yatmadan o kadar.. hangisi hangisiiiii:26::26:

en iyisi hepsine devammmm:52::52: günde 300 gr versem haftada 2.100 kg yapar:52::52: ayda 6.400 kg yapar:52::52: periiiiiiiiiiii kııızzzzz yoksa haziran sonunda 14 kilo gidecek mi duraklama dönemine 4 kilo bağışlıyorumm 10 kiloooo versem 57 olurum hahah haaaytttt:52::52:

baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
geçen haftaya göre verılen kg 500 g
hedef 58
boyum 1.65

sözlerime burada son verip, aranızdan ayrılırken....
:1::1:

sizde hızlıca hedefinize ulaşırsınız inşallah kızlar:66:

baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
hedef 58
boyum 1.65

trbkler cnm :64::64:hedefine ulaştın diye bizden ayrılmak yok ona göre :63::63:

baslangıc 61.6
gecen hafta 58.5
şimdiki kg 58
hedef 58
boyum 1.65

Aaaaaaaaaaaa ne cabuk gidiyosun yaa..Gitme dur..Ozleriz..Kilo verir vermez gitmek var mı?Daha koruman gerekmiyo mu bu kiloyu..Zaten zayıftın ama kolay kolay geri almazsın..Cok sevindim cnm hedefine ulaşmana..Darısı bizim başımıza..

Başlangıç kilom 78
Şimdiki kilom 66
Geçen haftaya göre verilen kilo (0)
Hedef kilom 55
Boyum 1.63

Kızlar çok mutluyum ben gene, çunku dayanamayıp tartıldım bu sabah ve aldıgım 1 kg oturmadan vucuduma beni terketmiş...:))
Demek ki iki gun sıkınca hemen tempoya giriyor artık vucudum..Neyse hızlı bir sekilde devam ediyorum..

Aaaaaaaaaaaa ne cabuk gidiyosun yaa..Gitme dur..Ozleriz..Kilo verir vermez gitmek var mı?Daha koruman gerekmiyo mu bu kiloyu..Zaten zayıftın ama kolay kolay geri almazsın..Cok sevindim cnm hedefine ulaşmana..Darısı bizim başımıza..

tabi cnm daha kilo koruyacakk.. ne o öyle kilo verdim gidiyom:95::95: bizim yolumuz uzun aslıcımmm sabır etmenin hikmeti bizde varlığını sürdürecek:9::9:

Back
X