• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iyi sonuç alan derken...:26:
çaydan mı rejimden mi:26:
canım neden yağ kısıtlıyosun ki, yağı her zamanki kadar tüketmelisin bence
periye de demiştim, detoxla iki günde yağdan kilo verilmesi imkansız o an sudan gidiyo sonra vucud tekrar kendini topluyo, toplamak zorunda vucudun kimyası gereği suya ihtiyacı var çünkü, detoxdan bahsediyorsan eğer

cnm çay zayıflatıyormuş onu denedik bende ilk gün su kaybı oldu sanırım sonra 500 gr geri geldi bıraktım çayı arkadaşlarda yapmıştı onlar nasıl sonuç aldı merak ettim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum dedim.. detoks yapmayı düşünmüyorum artık tmm iki gün veriyorsun ama geri geliyor sinirlerim daha çok bozuluyor yavaş verdiğimi görim ama vermiş olim yeter bana.. yağı şekeri ekmeği zaman zaman kısıyorum arada alıyorum ama geçen yaz daha kolay vermiştim ya bu kadar zor gelmemişti hem kilolar arasında dengesizlikler var hemde gr olarak aldığımı görünce moralim bozulyor eski baskül gr göstermiyordu belki ondan bu kadar takmıyordum şimdi gr aldığımı görünce sinirim bozuluyor günlük tartılmayı bırakıyorum yaaa can sıkıntısından başka bir şey değil cumadan cumaya yeter:92::92:

Teşekkür ederim chess :) burda sizlerle daha başarılı olacağımı düşünüyorum.Bugün bi merhaba demek için yazdım yarından sonra full burdayım :60: sabah tartılır tartılmazz başlangıç kilomla geleceğim görüşürüz arkadaşlar :27:

canım sakın yağ kısıtlaması yapma eğer öyle bi düşüncen varsa, beynimizin yüzde 60 ı yağdan oluşuyor, dengeni bozarsın. Zaten anne sütünde de yoğun yağ var, bebişe de iyi gelmez, bol bol kırmızı et, peynir tarzı proteinler, süt kalitenide arttıracaktır hem bunların kb side çok düşük, doğal mineralli maden sularıda ihmal etme tabii, mineraller açısından, şekeriz sade olanlarından tabii:13::13:

selam kislar
ben dukan diyeti yapiyorum
diyete katki olsun diye dier topiklerde okudugum bazi yontemleride ekliyorum
duzenli olarak yesil cay iciyordum ama her cesit denedim yinede yesil cayi sevmedim
burda sizden okudugum sarimsakli cay tarifini denedimde:37:
nasilda heveslendim vermek istedigim bir 3 kilo var onuda bu cayla kolaylastiririm diye dusundum
ama yok imkansiz ben 3 kilo fazlaligima raziyim
bir daha asla o neydi oylee yaa berbat birsey
zaten bir kac yudumdan fazla icemedim bogazim yandi tadi muthis kotuydu
icebilenlere bravo:46:diyorum icemedigim icin uzuldum ise yarayacagina cok inanmistim
ve sarimsakli cay tarifini denemis biri olarak yesil caya buyuk haksizlik ettigimi anladim
yesil caya devam
sizede basarilar kolay ve saglikli kilo vermeler

canım yeşil çayın, biraz büyük bi silindir kutuda çay kurun çayı var, zümrüt yeşil çay diyo, onu denesen... o hafif diğer yeşil çaylara göre, bide 2 dk dan fazla demlemicen, yoksa acıyo

cnm çay zayıflatıyormuş onu denedik bende ilk gün su kaybı oldu sanırım sonra 500 gr geri geldi bıraktım çayı arkadaşlarda yapmıştı onlar nasıl sonuç aldı merak ettim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum dedim.. detoks yapmayı düşünmüyorum artık tmm iki gün veriyorsun ama geri geliyor sinirlerim daha çok bozuluyor yavaş verdiğimi görim ama vermiş olim yeter bana.. yağı şekeri ekmeği zaman zaman kısıyorum arada alıyorum ama geçen yaz daha kolay vermiştim ya bu kadar zor gelmemişti hem kilolar arasında dengesizlikler var hemde gr olarak aldığımı görünce moralim bozulyor eski baskül gr göstermiyordu belki ondan bu kadar takmıyordum şimdi gr aldığımı görünce sinirim bozuluyor günlük tartılmayı bırakıyorum yaaa can sıkıntısından başka bir şey değil cumadan cumaya yeter:92::92:

anladım canım:13: tabii canım ya, günlük tartılmak çok tehlikeli, verdim diye yersin, aldım diye kahrolursun, her gün değişik çıkar, haftada bir daha iyi her anlamda:13:

Arkadaşlar hcg diye bir damla duydum almayı düşünüyorum size sormayı uygun buldum yorumlarınıza ihtiyacım var

ben bu tür ürünlere karsiyim cünkü bircok yan etkisi olabiliyor birde hicbir ürün tek basina zayiflatmiyor yaninda mutlaka diet yapmak gerekiyor eeee diet yaptiktan sonra bu tür ürüne ne gerek var:18: istemeden vücudumuza zarar vermektense biraz daha gec zayiflamak daha iyi degilmi:97: bu benim fikrim tabiki:61:

Merhaba arkadaşlar,

Benide aranıza alırmısınız :) 5.5 aylık bi bebeğim var doğumda 11 kg aldım, onları verdim ama doğum öncesi aldığım bi 10 kilom var ve toparlamam gereken bi göbeğim :) listeleri araştırırken karbonhidrat diyetini uygulamaya karar verdim.

Yarın başlıycağım 5 biyerde çay aldım, leslie ile 3 mil programını indirdim bilgisayarıma ve karın bacak egzersizleri listem var elimde inşallah başarırım ama bu defa azimliyim kendime bi elbise aldım oğlumun diş buğdayında giymek için ona girmem lazım :52:

afsan hosgeldin aramiza masallah spor olayina bayildim arti dietlede eminim cabucak kurtulcaksin kilolarindan:13:

sofcum sana katiliyorum en güzeli cumadan cumaya tartilmak ya benim bir günde 1.5 kg fazla cikmam dietimi bozmadigim halde felaket moralimi bozdu:19: bugün tartilmadim simdiden cumayi sabirsizlikla bekliyorum:97:

selam kizlarrr

giremedim pek özür dilerim islerim vardi, laptopumla ugrastim format atildi felan...

rejimim tam gaz devam ediyor...

kizlar LISTEYI gördüm... güzel, ama ben DAHA GÜZEL bir liste yapip Laptopuma kayit etmek isterim programda yapip buraya eklemek isterdim...

ben üstlenebilirmiyim liste isini???????? fark etmez :32:

selam kizlarrr

giremedim pek özür dilerim islerim vardi, laptopumla ugrastim format atildi felan...

kizlar LISTEYI gördüm... güzel, ama ben DAHA GÜZEL bir liste yapip Laptopuma kayit etmek isterim programda yapip buraya eklemek isterdim...

bana:61: uyar:27:
kızlar çok soruldu ve yanıtlandı biliyrum ama çizelgeyi nasıl yapıyoduk yani sayfa kaçta?

selam kizlarrr

cnm tabi ki sende yapabilirsin ben merakıman hazırlamıştım kimse yapmadı diye ekledim gerekli bilgileri aktarırız sana hazırlarsın cnm :32::32:

selam kizlarrr

canım aslı yapıyodu daha önce ama artık geçici olarak bırakmak istiyorum demişti, istersen bi ona danış, görevi devralmak için...:34:
benim için problem olmaz
:13:

kızlar kardeşimin iş yerinde bir kız 7 günde 7 kilo vermiş diyet listesini istedim yarından itibaren uygulicam sadece bir hafta yapılıyormuşbir ay içinde. önce ben deneyim işe yararsa size de söyleyim kobay ben olim siz işkence çekmeyin boş yere:52::52: inceledim listeyi kb si düşük belki ondan günde bir kilo veriliyor bkaalım haftaya pt günü size sonucu bildiririm o güne kadar da tartılmicam gazaaaaaammmm mübarek olsun :52::52:

kızlar kardeşimin iş yerinde bir kız 7 günde 7 kilo vermiş diyet listesini istedim yarından itibaren uygulicam sadece bir hafta yapılıyormuşbir ay içinde. önce ben deneyim işe yararsa size de söyleyim kobay ben olim siz işkence çekmeyin boş yere:52::52: inceledim listeyi kb si düşük belki ondan günde bir kilo veriliyor bkaalım haftaya pt günü size sonucu bildiririm o güne kadar da tartılmicam gazaaaaaammmm mübarek olsun :52::52:

valla bende merak ettim insallah ise yarar kolay gelsin genel olarak hangi tür yicekler var listede

canım aslı yapıyodu daha önce ama artık geçici olarak bırakmak istiyorum demişti, istersen bi ona danış, görevi devralmak için...:34:
benim için problem olmaz
:13:

asli kim? nickname ney?

Bugünkü Menüm:

sabah:

3 yumurtali peynirli omlet 2puan
yesil cay

aksam:

tavuk gögüsü ve sebze tavada... 12puan (hazir dondurulmus sebzeydi tereyagli baharatlanmis)
salata 4puan diyelim
yesil cay

2 saat yürüyüs
neredeyse 3 litre su (cay dahil)

hadi 20 puan diyelim...

Son düzenleme:
helinasli arkadasimiz yapiyordu
bu arada süper gidiyorsun ama sadece iki ögünmü yiyorsun

tmm persembe günü tekrar soracam aklimda tutamicam :30:
malesef erken kalkamiyorum, kahvaltimi 11-13 arasi yapiyorum, aksamlarida 18 arasi

Back
X