• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

KIZLAR ilerde kilo almamak icin bence haftada 1 ÖGÜN makarna yagsiz sossuz yiyelim.
patates bir catal... veya nebilim... mercimek bir kepce sadece...
ama haftada 1 ögün.. ve proteinle karistirmamak sartiyla..

ben böyle yapicam...

kabiz olmustum, sabah bir dilim ekmek yedim, wc ciktim oh be

kızlar bize bu diyeti sunan selintepe arkadaşımız neden girmiyor acaba topiğe.en son kasımın 3 de girmiş profiline baktım da 4 ay dır yok nerde bu arkadaş..bu diyeti yaptıktan sonra baya bi kilo vermişti.acaba bu diyetin aksi tesirimi tuttu Allah göstermesin vücuduna bi zararımı oldu..eğer öyle olduysa lütfen bizi aydınlatsın da biz de durduralım bu diyeti:14:

ben diete yeni baslamistim ekim sonu gibi selin kayinpederinin bypass olacagini söylemisti 10 gün giremicem demisti ve bir dahada girmedi bence girmemesinin sebebi dietle ilgili bir durum degil diye düsünüyorum hatta sonradan bizde merak ettik allah korusun kötü birseymi oldu diye insanin önce aklina olumsuzluklar gelir ya, insallah öyle bir durum olmamistir

günaydın kızlar napıyonuz?
sabahları pek iştahım olmuyo, sabah iki haşlanmış yumurta yiyerek güne başladım bakalım
:31:

KIZLAR ilerde kilo almamak icin bence haftada 1 ÖGÜN makarna yagsiz sossuz yiyelim.
patates bir catal... veya nebilim... mercimek bir kepce sadece...
ama haftada 1 ögün.. ve proteinle karistirmamak sartiyla..

ben böyle yapicam...

kabiz olmustum, sabah bir dilim ekmek yedim, wc ciktim oh be

canım, kıymalı kapuska, kıymalı pırasa, kıymalı karnıbahar, brüksel lahanası tarzı sebze yemekleri, ya da brokoli tere, roka salataları bağırsaklarına iyi gelir, ya da sabah bi gün kurusu yemen iyi gelir mesela

cnm vazgeçme nerde tıkanıyorsun yönlendirelim seni bende zorlanmıştım uğraştım bayağı öyle yaptım sende yaparsın canım benim vazgeçme aşama aşama söyle yardımcı olalım:26::26:

canım teşekkürler ama vallahi sizleri de yormak istemiyorum kendimi de.bir sürü yöntem vardı hepsini denedim.ordaki tabloda çıkıyor fakat sayfama yansımıyor.

arkadaşlar yanlış anlamayın ama 7 günde 7 kg vs.bu tür diyetler çok sağlıksız değil mi?insan bir hafta yemek yemese veremez bu kadar kiloyu.bu da akla gidenin yağ değil kas ve su olduğunu getiriyor
drlar ayda 2 kgden fazla vermenin bile çok sakıncalı olduğunu,ileride her türlü hastalığa neden olabilecek tahribatlar yarattığını söylüyorlar hızlı kilo vermenin.
ben yıllardır bu konuyla i,lgili bulduğu herşeyi okuyan,hatta yutan biri olduğum için uyarma gereği duydum naçizane.
biliyorsunuzki bir insan ne kadar kaslıyla o kadar enerji harcar.bu tür diyetlerle kasları erittiğimiz zaman kısa vadede zayıflamış görünüyoruz fakat uzun vadede zayıflamanın önünü kesmiş oluyoruz.bir bakıma metabolizmamızı öldürmüş oluyoruz.
zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım lütfen.
ben bu diyeti uygularken bile çok tedirginim aslında.çünkü
normal diyetlerle(kalori azaltma)spor eşliğinde bile ayda 2 kg vermem güç oluyor.
lütfen kendimizi deneme tahtası yapmayalım.yavaş ama kalıcı olsun.
kendi iyiliğimiz için lütfeeeen:5::5::5:

sabah 1 dilim ekmekle b.peynir yedim.
dün 25-30 arası tuttum üniteyi.
ilk günler çok katı uyguluyordum bu diyeti fakat yaptıkça daha esnek olmaya başladım.mesela baklagilleri özellikle de barbunyayı çok severim.yapar fakat dokunmazdım hiç.artık az az da olsa yaptıklarımın tadına bakıyorum(tadı yuzu yerinde mi diye:27:)
ekmek hiç tüketmezdim artık yarım dilim yarım dilim yemeye başladım.
kısacası bu diyeti yapmak artık azap vermiyor bana:)arada sütlü tatlılardan da tırtıklıyorum.c.tesi günümde diyeti boşverip canımın istediğini ama yine de ölçülü olarak yiyorum.
çok kasmamaya karar verdim yani:37:

Günaydın kızlarrr

Ben haftasonu çooook bozdum. O yüzden bugün cezalıyım. Sabah iki sosis yedim. Öğlen ızgara tavuk. Akşama da ızgara tavuk. Normalde yapmam bunu ama dengem feci şaştı. Canım çok sıkkındı günlerdir. Acısını eşimin yaptığı yemeklerden çıkardım :30:

Olsun bu gün yeni bir gün. Zararın neresinden dönersek kardır değil mi :32:

Aslı sesini duydum (okudum tabi ama olsun) da biraz rahatladım. Bizi temelli bırakıp gitme. Sen gelmeyeceğim diyince gerçekten kötü oldum. Hiç tanışmasak da arkadaşımı kaybetmiş gibi hissettim. :71: Çıtır toplantısı yapacağız daha :54:

Peri gözlerin iyileşmiş çok sevindim.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

kızlaaaar unutun sıkıntıları, artık dolunay geçti, hormonlarımız düzeldi:66::66:

Son düzenleme:
:16::19:
:1::1: ay canım sofa kolay gelsin, tabii herkesin açlığa tahammülü farklıdır ama ben bi günde sadece iki patates yersem sinirden katil olurum yani:1:

cnm patatesin olduğu gün patates yerine pırasa yersin 4 tabak geçmicek 4 tabakla insan çatlar yemekten.. ya da mantar sote yaparsın.. çeşitleri biz ayarlayabiliriz bence:26::26:

:16::19:

cnm patatesin olduğu gün patates yerine pırasa yersin 4 tabak geçmicek 4 tabakla insan çatlar yemekten.. ya da mantar sote yaparsın.. çeşitleri biz ayarlayabiliriz bence:26::26:

değişim yapabiliriz diyosun, eee tabii o zaman daha makul olur, 4 tabak pırasa tabii ki de yeter
:26:

Bazı günler sadece aynı şeyi yemen benim diyete benziyor.(tamamen benzemesede)Bence etkili bir diyet olabilir.Eğer birebir uygularsan bence kesinlikle etkili olur.Ama 1 haftalık olması dezavantaj.Hani bir kaç kilo fazlalığı olanlar için acil çıkış kapısı gibi bişey:61:Ama bence o diyeti sürekli başa sarıp tekrarlamaktansa benim listemi uygulayabilir (25 gün) daha rahat olmazmı?tarzlarıda biraz benziyor:1:
Netice itibariyle liste ne olursa olsun HEDEF AYNI OLSUN:62:

listeyi incelediğimde 20 24 kb yi geçmicek tek besinler alınıyor bunun çeşitlerini biz ayarlayabiliriz bence. bu diyeti uygulayan kız 20 gündür yapıyormuş.. kendine göre uyarlıyor demek ki işe yararsa bende kb sine bakıp sürdürebilirim:77::77:

neyse önce bi sen yapta, deney için kullanıyo gibi olmayalım ama...:1::1::1:

canım teşekkürler ama vallahi sizleri de yormak istemiyorum kendimi de.bir sürü yöntem vardı hepsini denedim.ordaki tabloda çıkıyor fakat sayfama yansımıyor.

cnm o çıkan çizelge sayfasının altında bbcode yazıyor yanında da kutucuk var kutucuk içindeki tüm yazıları komple kopyala burda yazdığın sayfaya yazı sonuna ekle çıkar..

sabah 1 dilim ekmekle b.peynir yedim.
dün 25-30 arası tuttum üniteyi.
ilk günler çok katı uyguluyordum bu diyeti fakat yaptıkça daha esnek olmaya başladım.mesela baklagilleri özellikle de barbunyayı çok severim.yapar fakat dokunmazdım hiç.artık az az da olsa yaptıklarımın tadına bakıyorum(tadı yuzu yerinde mi diye:27:)
ekmek hiç tüketmezdim artık yarım dilim yarım dilim yemeye başladım.
kısacası bu diyeti yapmak artık azap vermiyor bana:)arada sütlü tatlılardan da tırtıklıyorum.c.tesi günümde diyeti boşverip canımın istediğini ama yine de ölçülü olarak yiyorum.
çok kasmamaya karar verdim yani:37:

canım tabii diyet eziyet olmaya başladıysa, vazgeçme ihtimallin daha yüksek oluyo, o zaman esnetmek daha mantıklı

benim için ekmek yememek eziyet olmadı, hiç ekmek aramıyorum, şu geçen bi aydır hafta sonu sadecce ekmek yedim o da uno light, tost yapmış eşim, kırmıyım diye yedim yani, yemesemde aramazdım yine

günaydın kızlar
geçmiş dolu dolu tine
sofum önce başlamış çaya sonra bırakmış bende denemek istiyodum ama tecrübeler konuşunca kararsız kaldım yeni diyetinde hayırlı olsun canım inşallah 7 kilo yağdan gider

pericim gözün düzelmiş çok sevindim tekrar geçmiş olsun

aslıcımda buralardaymış onada çok sevindim

kilo veren arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum

gelelim bana
pazar anneme gittim herkes beni görünce çok şaşırdı 3 kiloda farkedilmiş baya demekki bende ben farketmesemde çok zayıflamışsın bayağı farkediyo falan diye bentabi dahada bi motive oldum annemin yaptığı bol kalorili ve karbınhidratlı yemeklerinde yemedim sadece köfte yedim bide peynir günü kapattım her nekadar annem birsürü soylensede :37: okadar kilo vermişsin dedikten sonra yermiyim hiç daha bi motive olup geldim bakalım bir ay bu hafta biticek 3er kilo şekilinde versem ayda bana yeter

Back
X