Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaŞlar.uzun bİr aradan sonra yİne bu dİyete baŞladım.ÇÜnkÜ en İyİ sonuÇ aldıĞım dİyet bu.taŞınma telaŞım dolayısıyla dİyetİ yapamamamıŞtım.bu sÜre İÇİnde kİlolarımı gerİ almadım Çok ŞÜkÜr.Şİmdİ tekrar baŞladım.kendİmİ en tok hİssettİĞİm dİyet sanırım bu.var mı benİmle baŞlıcak olan bİrbİrİmİze destek oluruz.Şu an 62 kİloyum.boyum 166cm 4 kİlo daha vermem lazım.
merhaba elifcim bende bu diyeti yapmayı istiyorum
boyum 1,55 kilom 63 hiç bu kiloyu görmemiştim hayatımda 6 ay önce evlendiğimde 56 kiloydum ve nerdeyse her ay düzenli olarak kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum
bende yarın sizinle birlikte başlamayı düşünüyorum belki bu şekilde daha iyi motive olurum
CANIM KORBONAT DİYETİ DEGİL KARBONHİDRAT DİYETİ ....:kedi:arkadaşlar ben de yapmak istiyorum ama kimse korbonatı nasıl kullandığını yazmamış gerçi hersayfayı ayrı ayrı okuyamadım ama bana anlatırmısınız nasıl kullandığınızı sabah akşiammı kullanıyorsunuz
arkadaşlar ben de yapmak istiyorum ama kimse korbonatı nasıl kullandığını yazmamış gerçi hersayfayı ayrı ayrı okuyamadım ama bana anlatırmısınız nasıl kullandığınızı sabah akşiammı kullanıyorsunuz
CANIM KORBONAT DİYETİ DEGİL KARBONHİDRAT DİYETİ ....:kedi:
ve kıslar sizleri bir kere daha uyarayım . bu diyette kas ve su kaybediliyor tekrar karbonhidratlı şeyler yenildiginde aynen geri dönüyor kastaki su ......:kedi:
evet hızlı verriliyor ama yagdan degil ....