ha bu arada boyum 166 kilom şu an 64,7 ideal kilom 58 bana destek olun lütfen aranıza yeni katıldım.bağırsaklarım çalışsa sanırım fark olacak.activia falan mı yesem onun puanı kaç acaba
bu tarz diyetlerde ...... birden yenilen tatlılar direk aldırır canım . bendede öyle olur yanlız degilsin .... daha öncede montıgnaç diyeti yapmıştım ordanda biliyorum .... 1 dilim tatlı bile o diyeti bozuyo ....sengözlerimebaksanabben bu diyetten bişi anlamadım bu hafta bozmadım dün hariç tartıda 56 yı bile gördüm çok sevindim fln derken dün gece tatlı yedim sölemesi ayıp misafirim vardı e sen bişi yemiyon diyince yedim bu sabh tekrar 57- 57.5 arası tartı
şimdi bende mi sorun dkontrol hapı kullanıyom diyemi göbeğim fln şiş nası anlayabiliyom
artı şöyle bişide düşündüm ben 56 olunca azcık kemik gibi oluyom yani o kilo az geliyoda bünye hemn bu kiloya atlıyo
kafayı yiycem biri bana cevap yazsın bgn sinirdebn hiç yazmadım buraya dvmda ediyom hala
her diyet bırakılınca kio alınır canım .....:1no2:aslında dengeyi saglayıp herşeyden ama az yiyerek ve sporla bu iş kalıcı oluyo ....:1ninca:kızlar denerseniz bi öerim var . bakın normal şekilde diyet yapın kilonuzu koruyun haftada 1 günde bu diyeti yapın haftada yarım kilo en az daha ne ....:teytey:yok abartmadım çok bişi yemedim bi bakalım cvp için tşkr
o zaman bu diyeti bırakınca verilenleri geri alcaz bu sonuç çıkıyo öyle değilmi
merakımdan bu diyeti arastrdm googleda .. 2 hafta dııl maxımum 4 gunluk bı dıyetmıs bu.. cunku vucut cok fazla su kaybederms.. karbonhıdratlarms vucudumzda suyu tutmamızı saglayan.. tabı ekmek falan yemeyınce otomatık olarak su kaybı oluyorms ve halıyle 2 gunde 2 kg kaybı sadece su.. sonuc olarak bobreklerde uzun surelı bu rejımı yapmak ısteyenlerde hasar gorecek.. bu arada kabızlıgın sebebi de su kaybı arkaslar..
bu arada onemlı bırsey daha karbonhıdratlardan alıyoruz arkadslar B vıtamınını.. o yuzden bu rejımı yapanlar yanında mutlaka B vıtamını alsınlar ..
**bu rejımın sadece soyle bı artısı varmıs.. normalda spor yaparken once vucuddakı karbonhıdratlar enerjıye cevrılırms yanı harcanırms sora vucuddakı yaglara gecermısız.. bu rejım sayesınde spor yapıldgnda vucudda halıyle karbonhıdrat olmadgndan dırek yag yakmaya baslarms vucut.. fakat işte fazla enerjiniz olmadıgı içinde ne derece dayanabilirsinz yogun bi spora bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?