- 16 Nisan 2007
- 1.299
- 3
tavuk haşla bence canım kıymayla doymazsın ekmek yada pilav ister mutlaka canın. ucundan dersin ucu kaçar-tatlicadiarzu-
evet tek kıymayı yiyemem doğru söylüyorsun tavuk haşlıyım ben sağol şekerim :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuk haşla bence canım kıymayla doymazsın ekmek yada pilav ister mutlaka canın. ucundan dersin ucu kaçar-tatlicadiarzu-
kızlar ne güzel yardım ediyosunuz birbirinize böyle :) ben bu diyeti ilk defa gördüm burda.ve gerçekten yapmayı istiyorum.bi kaç sorum olucak size.bunu bir haftadan fazla yapmayın demiş başka sitelerde ama bikaç sayfada bir ay yapıp kilo verenler var.nasıl olucak öyle ? vitamin eksikliği olmazmı? bide benim için çalışan arkadaşlar örnek sabah kahvaltısında ve öğlen yediklerini yazabilirlermi acaba ? öğlenleri genelde sebze yemeği çıkıyor bizde ama burayı okuduktan sonra puanların yarısını götüreceğini anladım nasıl yapıcam kızlar yardımcı olurmusunuz ?
bu gün toplam:27 puanım oldu ve yediklerime bakın
3 tane etimek
2 tane etiform
bu kadar şu saate kadar bunları yedim ve 27 puan oldu:1no2:
canım sen mantıdan bende tosttan vazgeçemiyorum ne geldiyse bu tosttan geldi.
bu gün 50 puanla kapatcam günü haftada bir böyle yapıcam.diğre günler 40 puan yapıcam
sabah puanın:17 diydi
ara öğün:2 tane etiform:8 p
öğlende 1 tost yedim:20 p
toplam:45 yaptı malesef akşamada patlıcan kebabı yiyem
6 puanda o toplam:48 p olcan inş....
şurada pazartesiye ne kaldı ki
kilo korumak için 70-75 arası olması lazımdi değilmi yanlışlık olmasından