Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende iyice diyet moduna girmem lazim.. gecenler de 93 le basladim 85 kadar indim . bir bes kilo daha gitse ne olur ..sanki ... bugünden itibaren sadece bir kilo aldim. 86 yla devamm
80 ne inesine kadar .bu diyete devam .

Selincim 1 tabak mantı kaç karbon canım liste tutuyorum deftere yazmam lazım bu arada dün yaptıqım bu kaçamak +300qr olarak basküle yansımışalkisalkisalkis aferim banaa:))
bir bilmece vardı 3 ileri 1 gerimiydi neydi bende onu qibi oldumkaydirigubbakcemile3

Canısı, bir tabak mantı yaklaşık 70 üniteye denk geliyor.
Üç ileri bir geri olayı yok, hep ileri hep ileri. Aralarda kaçamaklar olur, sonrasında güleceksin ve sayıca çoğaltmayacaksın bu kaçamakları, değecek yemekler ve davetlerde yapacaksın tüm kaçamakları. E mantı da değer doğrusu, afiyet olsun güzelim :))))

ama bişi sorucam..ben mesela bazen acıkıyorum,ama canım istemiyo yemiyorum.sonra ne yersen ye o yağ olarak depolar demişsiniz,ne yani benim yediğim salata bana yağ olarak mı dönüyor bilmiyorumkismile

Selin canım bugün işe başlıcaksın hadi çabuk başla seni burda qörücem artık :teytey:hiç onlıne olamadık kaçta geliceksin acababilmiyorumkismile

ama bişi sorucam..ben mesela bazen acıkıyorum,ama canım istemiyo yemiyorum.sonra ne yersen ye o yağ olarak depolar demişsiniz,ne yani benim yediğim salata bana yağ olarak mı dönüyor bilmiyorumkismile

Dolunay'cım, burda ince bir nokta var. Acıktığın halde kendini zorlayıp yemezsen vücudun bir sonraki öğünde savunmaya geçerek yediğin en ufak şeyleri bile yağa çevirip depolayabiiyor. Bu yaradılıştan insan vücuduna verilmiş müthiş bir özellik.
Senin sorunu tam anlamadım ben, acıkıyorum ama canım istemiyor demişsin. O zaman acıkmadığına kanaat getirdim ben. Acıkan kişinin illa ki canı birşeyler ister gibi geliyor bana. Acıkıp kendini tutuyor musun, buna bir açıklık getirelim öncelikle.

Selin abla hoşgeldin tekrar, ben sıkı diyet yapmıyorum artık ama yediklerime
dikkat edip bunu bi yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum ve böyle çok mutluyum
insan kendini öyle hafif hissediyor ki sağolasın paylaşımların için teşekkürler.

İyiyim hayatım sen nasılsın, nihayet karşılaşabildik :))))

evet canım karşılaştık sonunda çok mutlu oldum bende iyiyim cnm reelde herkese seni anlatıyorum eşim bile tanıyor artık seni selin selin diye bahsederken 40 yıllık dost sanıyorlarkaydirigubbakcemile3

Selin abla hoşgeldin tekrar, ben sıkı diyet yapmıyorum artık ama yediklerime
dikkat edip bunu bi yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum ve böyle çok mutluyum
insan kendini öyle hafif hissediyor ki sağolasın paylaşımların için teşekkürler.

Canım, hoşbuldum. En doğrusunu yapıyorsun aslında, bunu diyet değil de bir yaşam tarzı olarak oturtursak hem yorulmadan hem de sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımızı ve bir daha da almayız diye düşünüyorum.

evet canım karşılaştık sonunda çok mutlu oldum bende iyiyim cnm reelde herkese seni anlatıyorum eşim bile tanıyor artık seni selin selin diye bahsederken 40 yıllık dost sanıyorlarkaydirigubbakcemile3

Çok hoşsun yaa :))) Cidden ben de aynını hissediyorum, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibime geliyor. Nasıl gidiyor, toplamda kaç oldu?

Çok hoşsun yaa :))) Cidden ben de aynını hissediyorum, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibime geliyor. Nasıl gidiyor, toplamda kaç oldu?

2 gundur reglyim bitanem 79.8 ken mantı olayından ve reglden esinlenerek bugün baskülüm 80.5 i gösterdi cnm senin tatil nasıldı peqi

Tatil çok güzeldi canısı, sağol, regl bitene kadar sabredeceksin artık. Bir de şunu öğrendim, mesela sen o noktadasın şu an. 80,70,60,90 tarzı tam kilo ve civarları problemli kilolarmış. Yani bu dönemde psikolojik olarak zorlanmak mümkün. Bunu bildikten sonra bence herkes psikolojisini bu yönde eğitebilir ve problem yaşamaz.

Tatil çok güzeldi canısı, sağol, regl bitene kadar sabredeceksin artık. Bir de şunu öğrendim, mesela sen o noktadasın şu an. 80,70,60,90 tarzı tam kilo ve civarları problemli kilolarmış. Yani bu dönemde psikolojik olarak zorlanmak mümkün. Bunu bildikten sonra bence herkes psikolojisini bu yönde eğitebilir ve problem yaşamaz.

Canım ben senden çok şeyler öqrendim Rabbim razı olsun senden ne varsa gönlünde her istediqini versin cnm seni çok sev,yorum bu arada özel mesaj atabilirmiyim paylaşmak istediqim bişey var

Tesadüfen bu forumu okudum ve ticker'da 30kg verdiğinizi görüyorum:Çok ilgimi çekti ve merak ettim nasıl verebildiniz bu kadar kilo ? Başdan tebrik edeyim elbette sizi.

Tesadüfen bu forumu okudum ve ticker'da 30kg verdiğinizi görüyorum:Çok ilgimi çekti ve merak ettim nasıl verebildiniz bu kadar kilo ? Başdan tebrik edeyim elbette sizi.

Teşekkürler Şilancım, özetle kendi zevkime ve sürekliliğime uygun bir diyet buldum diyelim, zor bir süreç değildi çünkü her zaman birşeyler atıştırma özgürlüğü vardı, bu şeyler sınırlı sayıda da olsa vardı, o önemli bir etken oldu.

Selincim sabah 7 debi kalktım hemen sen geleceksin diye topiqi açtım kaçta girebilirsin cnm topiqe bu arada akşam ne var yemeqe ne yapıcamı şaşırdım canım yaabilmiyorumkismile

X