Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selincim 1 tabak mantı kaç karbon canım liste tutuyorum deftere yazmam lazım bu arada dün yaptıqım bu kaçamak +300qr olarak basküle yansımışalkisalkisalkis aferim banaa:))
bir bilmece vardı 3 ileri 1 gerimiydi neydi bende onu qibi oldumkaydirigubbakcemile3
ama bişi sorucam..ben mesela bazen acıkıyorum,ama canım istemiyo yemiyorum.sonra ne yersen ye o yağ olarak depolar demişsiniz,ne yani benim yediğim salata bana yağ olarak mı dönüyor bilmiyorumkismile
İyiyim hayatım sen nasılsın, nihayet karşılaşabildik :))))
Selin abla hoşgeldin tekrar, ben sıkı diyet yapmıyorum artık ama yediklerime
dikkat edip bunu bi yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum ve böyle çok mutluyum
insan kendini öyle hafif hissediyor ki sağolasın paylaşımların için teşekkürler.
evet canım karşılaştık sonunda çok mutlu oldum bende iyiyim cnm reelde herkese seni anlatıyorum eşim bile tanıyor artık seni selin selin diye bahsederken 40 yıllık dost sanıyorlarkaydirigubbakcemile3
Çok hoşsun yaa :))) Cidden ben de aynını hissediyorum, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibime geliyor. Nasıl gidiyor, toplamda kaç oldu?
Tatil çok güzeldi canısı, sağol, regl bitene kadar sabredeceksin artık. Bir de şunu öğrendim, mesela sen o noktadasın şu an. 80,70,60,90 tarzı tam kilo ve civarları problemli kilolarmış. Yani bu dönemde psikolojik olarak zorlanmak mümkün. Bunu bildikten sonra bence herkes psikolojisini bu yönde eğitebilir ve problem yaşamaz.
Tatil çok güzeldi canısı, sağol, regl bitene kadar sabredeceksin artık. Bir de şunu öğrendim, mesela sen o noktadasın şu an. 80,70,60,90 tarzı tam kilo ve civarları problemli kilolarmış. Yani bu dönemde psikolojik olarak zorlanmak mümkün. Bunu bildikten sonra bence herkes psikolojisini bu yönde eğitebilir ve problem yaşamaz.
Canım ben senden çok şeyler öqrendim Rabbim razı olsun senden ne varsa gönlünde her istediqini versin cnm seni çok sev,yorum bu arada özel mesaj atabilirmiyim paylaşmak istediqim bişey var
Tesadüfen bu forumu okudum ve ticker'da 30kg verdiğinizi görüyorum:Çok ilgimi çekti ve merak ettim nasıl verebildiniz bu kadar kilo ? Başdan tebrik edeyim elbette sizi.