Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya benim kilo vermem durdu,biraz bunu yapmak istiyorum ekmek dilimleri ne kadr olacak mesela kahvaltida ?

herkese merhaba. işlerim fazlaca yoğun olduğundan 2 haftadır buraya giremedim. en son yazdığımda protein ağırlıklı beslenilen south beach diet in ilk haftasını tamamlamıştım. Dün 3. haftayı tamamladım ve 4.7 kg vermiş durumdaydım.karbonhidratı kesip proteinle beslenmek kesinlikle zayıflatıyor hanımlar. diyete devam.

günaydın fıstıklar nerdesiniz kızlar toplanın bakimmopuyorumnanaktan durmak yok kızlar motivasyona tam gaz devam 1 hafta önce döndüm tatilden dün akşama kadar sürdü ben yokken yazdıklarınızı okumak ne çene varmış sizde yaa:KK1: oku oku bitmedi nihayet artık burdayım kızlar bu tam buqday ekmeqi ne kadar lezzetli bir ekmek öyle börek halt etmiş yanında ama nedense beni biraz acıktırdı ama düzenli olarak hergün 200 ila 600qr arası veriyorum buda moralimi tavan yapıyor:lepi:

selam kizlar nasilsiniz

selinim yoksun nasi gecio tatilin
beni merak ediyosundur kesin ) evet halaaa su iciyorum aman gece yarim saatde bir wc
dünden regl oldum sadece 300gr almisim :) 99,4 olmusum yani. bugünde ccanim cook cukulata cekti yedim valla kusura bakmasin kimse :)

evet cnm bence de
neyse sen nasılsın diyet nasıl gidiyo

7.5 kilo oldu toplamda canım ama canımı sıkan bişey oldu bugün dün ceviz büyüklüğünde sandviç ve 1 tane çiq köfte yemiştim bugün 500 qr artmış kilom Selin 1 günlük kaçamaklar kilo aldırmaz demişti çok üzüldüm

kahvaltıda
uno denge lighla yapılmış tost yedim iki dilimden 12 diyelim kuruttum
peynir 1 yeşil çay
tavuk var akşama arlardada domates salatlık yumurta yerim bakalım yarın ne olucak senin diyetin nasıl gidiyor cnm

valla ben bi kaç gündür bozdum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum en azından akşamları düşük kb li beslenmeye çalışıyorum ben 3 kg gitti

arkadaşlar bende yazılarınızı okudum ve acayip etkilendim bende 88.5 kiloyum ve zayıflamak istiyorummm lütfen banda yardımcı olun

slm rainbow tabi ki yardımcı oluruz ama asıl online diyetisyenimiz zemuszemus tatilde o gelince daha ayrıntılı yardımcı olabilir ama sen özellikle geçmişte selintepenin yazdıklarını oku anlarsın diyetimizi....

selinim canim girince okursun :) eminim benden daha cok sevinceksik
bu sabah itibari ile tartim 98,8 gösterdi üstelik regl oldugum halde benden daha cok svinceksin eminim
simdi gelelim soruma ben 3hafta direnisden sonra kilo vermeye basladim bunun kerameti benim sabrimdami? su icmemdemi? yada bu neyde??

selinim canim girince okursun :) eminim benden daha cok sevinceksik
bu sabah itibari ile tartim 98,8 gösterdi üstelik regl oldugum halde benden daha cok svinceksin eminim
simdi gelelim soruma ben 3hafta direnisden sonra kilo vermeye basladim bunun kerameti benim sabrimdami? su icmemdemi? yada bu neyde??

sabır ve su ikis bir arada bencekaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bugün nedense canım çok sıkılıyor ne evde kalasım varda nede dışarı çıkasım böyle tuhaf bir durumdayımmirmirmirmir

X