Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilim_benim'cim sen şu an kaç kilosun ve kaç günde kaç kilo vermeyi planlıyosun hayatım
Sevgilim_benim, senin için tekrar yazayım silinen şeyleri. Anladığım kadarıyla 61 kilosun ve 10 günde kilo vermek istiyorsun. Vermen gereken kilo için senin 5 gün boyunca sadece yağsız kırmızı et, yağsız süt, yağsız yoğurt, yağsız peynir, derisiz tavuk ve tüm balık çeşitlerinden ızgara ve buğulama ve yağsız omlet veya haşlama yumurta olarak yemen lazım. Bu beş gün boyunca istediğin kadar bu yazdıklarımı yiyebilirsin yanında muhakkak 3 litreye yakın su içmelisin. İstediğin vakitte ve sınırsız olarak bu yazdıklarımı yine yazdığım şeylerden istediğinle birlikte aynı anda yiyebilirsin. Bu yazdıklarım dışında herşey ama herşey yasak. 6. günden itibaren ise bütün bu yağsız et ve süt ürünleri ile yumurtanın yanında tüm sebzelerden yine pişmiş ya da çiğ olarak istediğini de listeye ekleyebilirsin. Kalan beş günü de öyle tamamlayacaksın hayatım. Yapman gereken çok basit özet olarak ilk beş gün, sadece et süt yoğurt peynir ve yumurta, hepsi yağsız, son beş günde de yine bunlar ve yanında tüm sebzeler yine yağsız ve hepsi de sınırsız. İnternet imkanım olmayabilir şu aralar bu yazdıklarımı kopyala tekrar silinirse bakarsın. Böyle yaptığında 3 ila 7 kilo vereceksin 10 gün içerisinde.
bugun biraz fazla kaçirdim ben ya .. ama regl oncesi boyle yemeklere saldirasim gelio bi kase domates corbasi ( 16 ) bir light yogurt 5 ekmek(iki buyuk dilim beyaz ekmek ) 20 iki kasik pilav 10 peynir 1 bol su 0 kaç etti .. saymayaçekiniyorum ama sanirim 52 bide iki yulafli biskuvi 4 etti 56 ..
ofofofofofofoffff neyse yarin yeni bir gun :)
( dunde kaçamak yaptim dondurma yedim , ama bunu kendime bile soylemekden çekiniyorum :)) , bu hafta benim irade tatile gitti galiba , butun suç hormonlarda ben masumum :))
boshayallersmilesırnaşık şey olur canım bazen takma kafana regl dönemini ii değerlendir bence geçen ay ben 1. gün norml beslendim ondan sora az yiyip çok yiyerek ve spor yaparak 1.5 kilo verdim 1 günde detoxs yaptım ve geri almadım verdiğim kiloyu opuyorumnanaktan
günaydin kizlar.....
bu hafta yine 1 kg vermisim! buda iyi ama sürekli 1 kilo gidio anlamadim ne daha az ne daha cok...:) bu hafta daha ski tutcam rejimi....
Bu sabah tartıldım fakat sonuç gene aynı 90,5 gibi anlamıyorum sorun ne neden bu kadar durakısama yaşadım bilmiyorum, yorum yürütecek bir kişi varmı selinn nerelerdesin.
aaylin ay evet ya sükret valla. 1 kiloyu begenmiyosun hic vermesen okadan emegin bosuna... düsünse haftada 1 kilo ayda etti 4 kilo yil sonuna kadar kac eder?? hesapla bakim....
canim suyu yeterince iciyomusun?
yada bünyen kilonu koruma alatina aldi.. bunda bi zaman evvel uzun süre bu kiloda kaldinmi?? bak ben 3 hafta korumada kaldim gram vermedim simdi vermeye basladim yine...
ne detoxs u bu annat bizde yapak
ay haklisiniz kesinlikle onada sükür!! fakat 1.5 olsa ne güzel olur iste insanoglu doyumsuz:) bide ben her aksam spor yapiyorum o yüzden biraz daha fazla gitmesini bekliyordum...ama yinede sükür tabiki 1 kilo 1 kilodur hic vermemekten cok daha iyi
ayran detoxsu canimopuyorumnanaktan