Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Anladığım kadarıyla tüm KK sisteminde bu problem var çünkü diğer topiclerde de aynı problem yaşanmış.

Sevgilim_benim, senin için tekrar yazayım silinen şeyleri. Anladığım kadarıyla 61 kilosun ve 10 günde kilo vermek istiyorsun. Vermen gereken kilo için senin 5 gün boyunca sadece yağsız kırmızı et, yağsız süt, yağsız yoğurt, yağsız peynir, derisiz tavuk ve tüm balık çeşitlerinden ızgara ve buğulama ve yağsız omlet veya haşlama yumurta olarak yemen lazım. Bu beş gün boyunca istediğin kadar bu yazdıklarımı yiyebilirsin yanında muhakkak 3 litreye yakın su içmelisin. İstediğin vakitte ve sınırsız olarak bu yazdıklarımı yine yazdığım şeylerden istediğinle birlikte aynı anda yiyebilirsin. Bu yazdıklarım dışında herşey ama herşey yasak. 6. günden itibaren ise bütün bu yağsız et ve süt ürünleri ile yumurtanın yanında tüm sebzelerden yine pişmiş ya da çiğ olarak istediğini de listeye ekleyebilirsin. Kalan beş günü de öyle tamamlayacaksın hayatım. Yapman gereken çok basit özet olarak ilk beş gün, sadece et süt yoğurt peynir ve yumurta, hepsi yağsız, son beş günde de yine bunlar ve yanında tüm sebzeler yine yağsız ve hepsi de sınırsız. İnternet imkanım olmayabilir şu aralar bu yazdıklarımı kopyala tekrar silinirse bakarsın. Böyle yaptığında 3 ila 7 kilo vereceksin 10 gün içerisinde.

selin abla ben bisey sormustum sana ama silinmis ve bunu merak eden tek ben deilmisim , simdi seni yakalamisken sorayim .. : en son ne zaman mercimek corbasi içtin , veya ne zaman bir tabak makarna yedin .. ve yaptigin en buyuk kaçamak ne , ne zaman yaptin .. evet soz sende :) :KK1:

Sevgilim_benim'cim sen şu an kaç kilosun ve kaç günde kaç kilo vermeyi planlıyosun hayatım

canım 60.5 geldim cumartesi günü 10 gün içerisinde 57 58 olsam süper olur valla nolur yardım et bana türkiyeye gitcem nişanlıma bu sefer çok güzel görünmek istiorum geçen sene 67 kiloyla gittim şimdi incecik gitmek istiorummmmmm:ecrin_bebek:mafoldumben

Sevgilim_benim, senin için tekrar yazayım silinen şeyleri. Anladığım kadarıyla 61 kilosun ve 10 günde kilo vermek istiyorsun. Vermen gereken kilo için senin 5 gün boyunca sadece yağsız kırmızı et, yağsız süt, yağsız yoğurt, yağsız peynir, derisiz tavuk ve tüm balık çeşitlerinden ızgara ve buğulama ve yağsız omlet veya haşlama yumurta olarak yemen lazım. Bu beş gün boyunca istediğin kadar bu yazdıklarımı yiyebilirsin yanında muhakkak 3 litreye yakın su içmelisin. İstediğin vakitte ve sınırsız olarak bu yazdıklarımı yine yazdığım şeylerden istediğinle birlikte aynı anda yiyebilirsin. Bu yazdıklarım dışında herşey ama herşey yasak. 6. günden itibaren ise bütün bu yağsız et ve süt ürünleri ile yumurtanın yanında tüm sebzelerden yine pişmiş ya da çiğ olarak istediğini de listeye ekleyebilirsin. Kalan beş günü de öyle tamamlayacaksın hayatım. Yapman gereken çok basit özet olarak ilk beş gün, sadece et süt yoğurt peynir ve yumurta, hepsi yağsız, son beş günde de yine bunlar ve yanında tüm sebzeler yine yağsız ve hepsi de sınırsız. İnternet imkanım olmayabilir şu aralar bu yazdıklarımı kopyala tekrar silinirse bakarsın. Böyle yaptığında 3 ila 7 kilo vereceksin 10 gün içerisinde.

süpersin selin abla çok teşekkür ederim bugün iki günlük detoxs yapıorum bugün düşündümde bir gün yeter detoxs için yarın dediğin diyete başlıorum tam 10 gün kalıo çünkü çokkkkkkkkkkk ama çoooookkkkkkk teşekkür ederim bütün yardımların içinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2hihoyyyt

bugun biraz fazla kaçirdim ben ya .. ama regl oncesi boyle yemeklere saldirasim gelio bi kase domates corbasi ( 16 ) bir light yogurt 5 ekmek(iki buyuk dilim beyaz ekmek ) 20 iki kasik pilav 10 peynir 1 bol su 0 kaç etti .. saymayaçekiniyorum ama sanirim 52 bide iki yulafli biskuvi 4 etti 56 ..
ofofofofofofoffff neyse yarin yeni bir gun :)

( dunde kaçamak yaptim dondurma yedim , ama bunu kendime bile soylemekden çekiniyorum :)) , bu hafta benim irade tatile gitti galiba , butun suç hormonlarda ben masumum :))

bugun biraz fazla kaçirdim ben ya .. ama regl oncesi boyle yemeklere saldirasim gelio bi kase domates corbasi ( 16 ) bir light yogurt 5 ekmek(iki buyuk dilim beyaz ekmek ) 20 iki kasik pilav 10 peynir 1 bol su 0 kaç etti .. saymayaçekiniyorum ama sanirim 52 bide iki yulafli biskuvi 4 etti 56 ..
ofofofofofofoffff neyse yarin yeni bir gun :)

( dunde kaçamak yaptim dondurma yedim , ama bunu kendime bile soylemekden çekiniyorum :)) , bu hafta benim irade tatile gitti galiba , butun suç hormonlarda ben masumum :))

boshayallersmilesırnaşık şey olur canım bazen takma kafana regl dönemini ii değerlendir bence geçen ay ben 1. gün norml beslendim ondan sora az yiyip çok yiyerek ve spor yaparak 1.5 kilo verdim 1 günde detoxs yaptım ve geri almadım verdiğim kiloyu opuyorumnanaktan

Bu sabah tartıldım fakat sonuç gene aynı 90,5 gibi anlamıyorum sorun ne neden bu kadar durakısama yaşadım bilmiyorum, yorum yürütecek bir kişi varmı selinn nerelerdesin.

günaydin kizlar.....
bu hafta yine 1 kg vermisim! buda iyi ama sürekli 1 kilo gidio anlamadim ne daha az ne daha cok...:) bu hafta daha ski tutcam rejimi....

merhaba uzun zamandır yazmıyordum.ben bıraktım ama tekrar da başlayamıyorum.kilo 1 kilo kadar aldım .geçen gün tavuk haşlayıp başladım tekrar ama midem bulandı.devam edenler tebrik ediyorum sizi.

boshayallersmilesırnaşık şey olur canım bazen takma kafana regl dönemini ii değerlendir bence geçen ay ben 1. gün norml beslendim ondan sora az yiyip çok yiyerek ve spor yaparak 1.5 kilo verdim 1 günde detoxs yaptım ve geri almadım verdiğim kiloyu opuyorumnanaktan

ne detoxs u bu annat bizde yapak:KK1:

günaydin kizlar.....
bu hafta yine 1 kg vermisim! buda iyi ama sürekli 1 kilo gidio anlamadim ne daha az ne daha cok...:) bu hafta daha ski tutcam rejimi....

sen de var ya hafta da 1 kg veriyosun daha ne istiyosun:mymeka:ben 400 gr almışım.çizelge 75 de idi ama 74,5 gösteriyodu tartı değiştirmemiştim.iyi ki değiştirmemişimkaydirigubbakcemile3

aaylin ay evet ya sükret valla. 1 kiloyu begenmiyosun hic vermesen okadan emegin bosuna... düsünse haftada 1 kilo ayda etti 4 kilo yil sonuna kadar kac eder?? hesapla bakim....

Bu sabah tartıldım fakat sonuç gene aynı 90,5 gibi anlamıyorum sorun ne neden bu kadar durakısama yaşadım bilmiyorum, yorum yürütecek bir kişi varmı selinn nerelerdesin.

canim suyu yeterince iciyomusun?

yada bünyen kilonu koruma alatina aldi.. bunda bi zaman evvel uzun süre bu kiloda kaldinmi?? bak ben 3 hafta korumada kaldim gram vermedim simdi vermeye basladim yine...

arkadaşlar bu diyette bol bol su içmezseniz ölüme bile götürebiir Allah korusun.parçalanan yağ asitleri vücuttan ancak böyle atarsınız. aklınızda bulunsun mutlaka

canim suyu yeterince iciyomusun?

yada bünyen kilonu koruma alatina aldi.. bunda bi zaman evvel uzun süre bu kiloda kaldinmi?? bak ben 3 hafta korumada kaldim gram vermedim simdi vermeye basladim yine...

Teprikler Sutemcim, demek kilo vermeye başladın yine. Darısı bizlerin başına. Bu hafta çok kötü gidiyorum bırak vermeye 1 kiloya yakın almışım mafoldumben

ay haklisiniz kesinlikle onada sükür!! fakat 1.5 olsa ne güzel olur iste insanoglu doyumsuz:) bide ben her aksam spor yapiyorum o yüzden biraz daha fazla gitmesini bekliyordum...ama yinede sükür tabiki 1 kilo 1 kilodur hic vermemekten cok daha iyi

ay haklisiniz kesinlikle onada sükür!! fakat 1.5 olsa ne güzel olur iste insanoglu doyumsuz:) bide ben her aksam spor yapiyorum o yüzden biraz daha fazla gitmesini bekliyordum...ama yinede sükür tabiki 1 kilo 1 kilodur hic vermemekten cok daha iyi

1,5 versen sen nie 2 veremiyom da dersin.var o potansiyel sen de:KK1:

ayran detoxsu canimopuyorumnanaktan

hani şu içine mercimek bulgur salatalık nohut konan ayran detoxsu mu.yalnız bakarmısınız detoxsa tam bir karbon deposukaydirigubbakcemile3

selin ablacığım ben bu hafta yarımkg verebildim çok iyi gidiyordum yatılı misafir gelince düzenim bozuldu kendime bitürlü yemek hazırlaymadım yoksa iyi gidiyordum neyse ki yarın gidiyorlar düzene giricem tekrar inş.

X