sanirim haklisin abla.......
kahvaltiyi yarim dilim ekmekle, 1 yumurtayla yapip
öglen ve aksam 0 puan ile gecirmek önemliymis
ve cogumuz bunu basaramadi sanirim
TR de cok farkli olabilir.... günde 2 ögün et ile gecerse maddiyat ön plana cikar diye düsünüyorum...
tmm almanyada okadar fark etmez, ama yinede annem kiziyor bana... evde kiyma kalmadi yeter diyor :)))))
bende haliyle karistiriyorum öyle yiyorum...
sanirim bu diyet bana yaramadi ya...
yani kolay degil bunu uygulamak...
ben bildigim gibi devam edicem izinde...
yine karbonhidratlara cok dikkat edicem tabiki...
ayda 3kg versem bile yeter bana... 4 ay kaldi nisanima... 4x3=12kg eder...
kac oluyorum ozaman? 75 civari oluyorum... süper birseyy...
yavas yavas vericem ben sanirim... haftaya cumaya kadar buradayimm....
Geçen hafta başladım ben, valla çok güzel bir diyet aç kalmıyosun
et ürünlerini de seviyosan çok güzel kilo veriyosun kilom çizelgemde canım
onu ben 4 günde verdim.
çok doğru söylemişsin selincim. ama bende senin başta yaptığını yapmak istiyorum ve yoğurç yerken hesabını yapmak istemiyorum yani sonuçta oturup 1kg yoğurtta yemiyorum sonuçta dimi ama.. yada salatalık arada en fazla yesen 2 tane olur.. yani bunlarıda abartmadan.. ve birde şu az yeme konusu var hakikaten bende listelere bakıyorum insanlar çok az yiyor e bende kendime bakıyorum çok yiyorum.. o zaman azaltayım diyorum tabiki..
açıkçası benim acelem yok ( a-slında kilolu herkesin acelesi vardır olmazı mı? ) ama vallahi haftayı bırak ayda 3 kilo vermeye razıyım 4 ayda yine 12 kg eder.. hiç sorun değil..
sunita 100 gr mantar 4,4 kb , ama mantar sotenin içine girenlerle kaç olur onu bilemiyorum.....
selin kilom 77.5 artık peynirde yememeye başladım .maya dan dolayı .şişim sanırım kırmızı etten uzak duracam sosis sucuk onlardan da.tavuk yerim acıktıkça aralarda tavuk yemem uygun olur demi birde fındık yiyorum 10gr 0.7 yapıyor. peynir ya da sosis yiyemediğim için aralarda (en çok peyniri yerdim küçük parçalar halinde )şimdi ya tavuk ya fındık ya da meyve den yana tercih yapmak zorundayım sanırım.tam da düzene alışmıştım yeniden başlıyor gibi olacak dediğin gibi bazen çok yiyorum gibi geliyor burda az az öğünleri görünce. kısaca bol et çabuk kilo bundan emin olamıyoruz galiba zayıflamak yerine kilo almaktan korktuğumuzdan sanırım çünkü çok yiyen kilo alır ya .özetle sorularım hızlı kilo vermek için tavuk mu yiyorum birde aralarda tavuk yememin sakıncası olur mu sabırla verdiğin tüm cevapların yardımın için çok sağolkaydirigubbakcemile3
Acikcasi benim biraz acelem var sanki selin abla:) hemencik 10 kiloyu vermek istiyorum bu nedenle bugün yine tavuga basliyorum. Bir ara biraz uzaklasmistim ama dedigin gibi ilk hafta hergün tavuk yedim ikinci hafta yemedim ve ilk hafta daha cok kilo verdim. Nedense bu rejimle beraber kokulara karsi inanilmaz hassaslastim. Koku burnuma geldigi gibi tiksiniebiliyorum. Bugün yine tavuga basliyorum :)
Kızlar, dün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşayım istiyorum.
Sumo güreşçileri kilo alabilmek için sabah erkenden kalkıp spor yaparmış ve sonrasında bol yağlı pirinç pilavı yiyip hemen arkasından uyurlarmış epey bir süre :)))) Aranızda pirinç pilavı yiyip hemen uyuyacaklar olursa bilsinler istedim :)
Kızlar, dün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşayım istiyorum.
Sumo güreşçileri kilo alabilmek için sabah erkenden kalkıp spor yaparmış ve sonrasında bol yağlı pirinç pilavı yiyip hemen arkasından uyurlarmış epey bir süre :)))) Aranızda pirinç pilavı yiyip hemen uyuyacaklar olursa bilsinler istedim :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yada şöyle yapalım sen o sumocuları bize gönder nasıl kilo alınır biz daha kolayını öğretelim :))
selam kızlar selincim ebru uğramış iyi olduğuna sevindim en kısa zamanda döner inşallah aramıza :Saruboceq:
selincim herkes tek tek bırakıyor neden, çünkü diyetin mantığı kavranmadı herkes kalori ve az yeme derdinde nu da senin ilk başlarda uyardığın gibi çabuk bıktırıyor insanı gerçekten maddiyat maddiyet deniyor ya, sen hergün bonfile pirzola alın demiyorsun ki en uygunundan tavukla tavuk burgerle de yapılıyor bu diyet ki 1-2 ay herkes evine tavuk alabilir sanırım herkesi bu işe katmıyorum ama gerçekten mantığın kavranmadığına inanıyorum yarın evime geçicem artık 10 gün ilk hafta yaptığım gibi bol tavuklu bi 10 gün geçiricem her çeşidini bakalım neler olucak, kızlar 1 hafta deneyin derim ben ilk hafta denedim 1900 verdim, bu hafta devam etseydim hızlanıcaktı ama, evde değildim o yüzden kısıtlamalar oldu, yine deniycem
gönüllü denek olmayı kabul ediyorum 10 gün, yarın başlıycam :lepi: