Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sanirim haklisin abla.......
kahvaltiyi yarim dilim ekmekle, 1 yumurtayla yapip
öglen ve aksam 0 puan ile gecirmek önemliymis
ve cogumuz bunu basaramadi sanirim
TR de cok farkli olabilir.... günde 2 ögün et ile gecerse maddiyat ön plana cikar diye düsünüyorum...

tmm almanyada okadar fark etmez, ama yinede annem kiziyor bana... evde kiyma kalmadi yeter diyor :)))))

bende haliyle karistiriyorum öyle yiyorum...
sanirim bu diyet bana yaramadi ya...
yani kolay degil bunu uygulamak...
ben bildigim gibi devam edicem izinde...
yine karbonhidratlara cok dikkat edicem tabiki...
ayda 3kg versem bile yeter bana... 4 ay kaldi nisanima... 4x3=12kg eder...
kac oluyorum ozaman? 75 civari oluyorum... süper birseyy...
yavas yavas vericem ben sanirim... haftaya cumaya kadar buradayimm....

Aşkım sen yapamayacak gibiysen tabi ki yapma, önce inanmak lazım her işte. Hangisinde başarılı olacağına inanıyorsan ve hangisini yapabilirliğine inanıyorsan onu yap. ama hepsinde karbonhidrata dikkat et çünkü yağ depolamada birinci unsur, ve asla yediğin herşeyi birbirine karıştırma, mümkünse ne yersen ye tek yemeye çalış, bu büyük ayrıntıları kaçırma bitanem. Nişanında incecik olmanı diliyorum.

Acikcasi benim biraz acelem var sanki selin abla:) hemencik 10 kiloyu vermek istiyorum bu nedenle bugün yine tavuga basliyorum. Bir ara biraz uzaklasmistim ama dedigin gibi ilk hafta hergün tavuk yedim ikinci hafta yemedim ve ilk hafta daha cok kilo verdim. Nedense bu rejimle beraber kokulara karsi inanilmaz hassaslastim. Koku burnuma geldigi gibi tiksiniebiliyorum. Bugün yine tavuga basliyorum :)

Geçen hafta başladım ben, valla çok güzel bir diyet aç kalmıyosun
et ürünlerini de seviyosan çok güzel kilo veriyosun kilom çizelgemde canım
onu ben 4 günde verdim.

süpersin ya 4 günde bu başarı :) bende dün başladım ve bu sabah 600 gram vermişim çok sevindim.

selin kilom 77.5 artık peynirde yememeye başladım .maya dan dolayı .şişim sanırım kırmızı etten uzak duracam sosis sucuk onlardan da.tavuk yerim acıktıkça aralarda tavuk yemem uygun olur demi birde fındık yiyorum 10gr 0.7 yapıyor. peynir ya da sosis yiyemediğim için aralarda (en çok peyniri yerdim küçük parçalar halinde )şimdi ya tavuk ya fındık ya da meyve den yana tercih yapmak zorundayım sanırım.tam da düzene alışmıştım yeniden başlıyor gibi olacak dediğin gibi bazen çok yiyorum gibi geliyor burda az az öğünleri görünce. kısaca bol et çabuk kilo bundan emin olamıyoruz galiba zayıflamak yerine kilo almaktan korktuğumuzdan sanırım çünkü çok yiyen kilo alır ya .özetle sorularım hızlı kilo vermek için tavuk mu yiyorum birde aralarda tavuk yememin sakıncası olur mu sabırla verdiğin tüm cevapların yardımın için çok sağolkaydirigubbakcemile3

çok doğru söylemişsin selincim. ama bende senin başta yaptığını yapmak istiyorum ve yoğurç yerken hesabını yapmak istemiyorum yani sonuçta oturup 1kg yoğurtta yemiyorum sonuçta dimi ama.. yada salatalık arada en fazla yesen 2 tane olur.. yani bunlarıda abartmadan.. ve birde şu az yeme konusu var hakikaten bende listelere bakıyorum insanlar çok az yiyor e bende kendime bakıyorum çok yiyorum.. o zaman azaltayım diyorum tabiki..

açıkçası benim acelem yok ( a-slında kilolu herkesin acelesi vardır olmazı mı? ) ama vallahi haftayı bırak ayda 3 kilo vermeye razıyım 4 ayda yine 12 kg eder.. hiç sorun değil..

Canım, bana kalırsa senin kilolarındaki hiçkimsenin hesap yapmasına gerek yok. Boşuna puanlamalarla uğraşıp durma. Yesen ne kadar yoğurt yiyeceksin ki, çok haklısın. Sadece yoğurt değil, sebze ve yeşilliğin de hesabını yapma o kadar. Çünkü karbonhidratın yoğun olduğu gıdalar değil bunlar. Senin kilolarındakiler için yoğun gıdaları azaltmak veya hiç almamaya çalışmak yeterli. Diğer şekilde düşük kalorili diyet yapmış olursun ve hiç işe yaramaz aksine yağ depolar vücudun. Ve diğer kızların yediğine asla ve asla bakma sen. Çünkü 51 kilodan 100'lere kadar o kadar çok kız var ki aramızda. O yüzden bence kimse liste yazmasın, çünkü birbirine bakıp aa ben çok yiyorum azaltayım diyip yanlış yapıyor herkes.
Puanlamayı şimdilik yapmazsan kilo vereceksin yine de, kilo verdikçe de gerek iştahın gerekse yemen azalacak zaten. O zaman zaten az yiyeceksin yine puanlamaya ihtiyacın olmayacak. Burda etken neyi yememen veya neyi ne ile yememen, bunları öğrendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek zaten. Sen de artık benim modumdasın, ben artık kilo almayayım ama bir ayda 1 kilo versem de yeter modundayım. Bu mod o kadar önemli ki, inan 100 kilo da olsak 70 kilo da olsak asıl bu moda geldiğimizde rahat oluyoruz ve o zaman asıl kilo veriliyor.

Acele ettiğimizde, kısa kürede çok kilo vermek istediğimizde ise bunun kuralları var buna tam olarak uymak gerekiyor, harfiyyen. Bu kurallara tam olarak uymayanlar neden yeterince kilo veremiyorum diyorlar.

Bu iki yoldan birisi seçilmeli önce, birinci yola yani senin yoluna aylar sonra girdim ben, halimden böyle memnunum ve böyle devam edeceğim. İkinci yolu da denedim işe yaradı ve psikolojim düzeldi de artık ondan burdayım yani.

İkinci yolu, yani hızlı vermeyi tercih eden kızlar da lütfen tam olarak yazılan sisteme ve kurallara uyarlarsa, ne yiyerek, nasıl yiyerek ve ne kadar yiyerek kilo verileceğini tam olarak bilip uygularlarsa, onlar da zamanla birinci yola girerler diye düşünüyorum.

selin kilom 77.5 artık peynirde yememeye başladım .maya dan dolayı .şişim sanırım kırmızı etten uzak duracam sosis sucuk onlardan da.tavuk yerim acıktıkça aralarda tavuk yemem uygun olur demi birde fındık yiyorum 10gr 0.7 yapıyor. peynir ya da sosis yiyemediğim için aralarda (en çok peyniri yerdim küçük parçalar halinde )şimdi ya tavuk ya fındık ya da meyve den yana tercih yapmak zorundayım sanırım.tam da düzene alışmıştım yeniden başlıyor gibi olacak dediğin gibi bazen çok yiyorum gibi geliyor burda az az öğünleri görünce. kısaca bol et çabuk kilo bundan emin olamıyoruz galiba zayıflamak yerine kilo almaktan korktuğumuzdan sanırım çünkü çok yiyen kilo alır ya .özetle sorularım hızlı kilo vermek için tavuk mu yiyorum birde aralarda tavuk yememin sakıncası olur mu sabırla verdiğin tüm cevapların yardımın için çok sağolkaydirigubbakcemile3

Eto'cum sanırım lor peyniri mayasız, yanılıyorsam düzeltin lütfen. Lor peynirini deneyebilirsin, ya da başka mayasız peynir çeşitleri vardır muhakkak. Tavuk yiyebilmen büyük şans senin için, tavuk çok güzel kilo verdiriyor, aralarda da tabi ki yiyebilirsin, ben de çoğunlukla öyle yaptım zaten. Yalnız aralarda meyveyi 3 saat sonra yemen gerekiyor et'ten. O yüzden ya meyveyi tek çeşit ve aralıklarla ye, ya da aralarda sebze ye, domates, salatalık veya diğer sebzeler.
Çok yiyen çok kilo almaz hayatım, bu çok eskilerde kalmış yanlış bir inanış. Çok yediğinde çok çeşitli yiyen çok kilo alır.
Sen hızlı kilo vermek istiyorsan eğer, sabahları daha önce yazdığım gibi kahvaltını yaptıktan sonra bol bol tavuk ye, az yeme aksine çok ye. Aralarda tavuktan bıkarsan salatalık, domates, yoğurt, mayasız peynir tarzı şeyler ye, bol bol su içmeyi sakın unutma. Rica ederim hayatım, başka sorun olursa burdayım.

slm bayanlar ilk günde 600 gram vermişim sizce bu iyi bir başlangıç mı? ya birde başım iki gündür dönüyor (tansiyonum düştü herhalde) ilk günler böyle şikayetleri olan var mı?

Acikcasi benim biraz acelem var sanki selin abla:) hemencik 10 kiloyu vermek istiyorum bu nedenle bugün yine tavuga basliyorum. Bir ara biraz uzaklasmistim ama dedigin gibi ilk hafta hergün tavuk yedim ikinci hafta yemedim ve ilk hafta daha cok kilo verdim. Nedense bu rejimle beraber kokulara karsi inanilmaz hassaslastim. Koku burnuma geldigi gibi tiksiniebiliyorum. Bugün yine tavuga basliyorum :)

Canım acelem var diyosan o zaman bol bol et yiyeceksin ve karbon puanını çok düşük tutacaksın.
Ve bu çok önemli, 10 kilonu verdikten sonra şunu sakın unutma. İlk başlarda tekrar meyve, sebze ve diğer şeyler yediğin zaman geçici bir dönem kilo alabilirsin. Yazdığım gibi bu geçici bir dönem. Sonra vücudun alışacak ve normal günlük dengeli bir şekilde beslenebilirsin. 50'li kilolardaki kızlarımıza yazdığımı okuduysan, sonrasında o sistemi uygulayacaksın. Kilolarını verdiğinde her gün tartılabilirsin, o kilolarda her gün tartılmak yararlı bir alışkanlık.

az önce markette lor peynirine baktım maya yok içinde eşimde mayasız olur mu deyince geri bıraktım

Kızlar, dün yeni bir şey öğrendim, hemen sizinle paylaşayım istiyorum.
Sumo güreşçileri kilo alabilmek için sabah erkenden kalkıp spor yaparmış ve sonrasında bol yağlı pirinç pilavı yiyip hemen arkasından uyurlarmış epey bir süre :)))) Aranızda pirinç pilavı yiyip hemen uyuyacaklar olursa bilsinler istedim :)

kepekli lavaşın puanı kaç? markette bulamadım anneme yaptırsam olur harelde

Sumo güreşçileri kilo alabilmek için sabah erkenden kalkıp spor yaparmış ve sonrasında bol yağlı pirinç pilavı yiyip hemen arkasından uyurlarmış epey bir süre :)))) Aranızda pirinç pilavı yiyip hemen uyuyacaklar olursa bilsinler istedim :)

yada şöyle yapalım sen o sumocuları bize gönder nasıl kilo alınır biz daha kolayını öğretelim :))

selam kızlar selincim ebru uğramış iyi olduğuna sevindim en kısa zamanda döner inşallah aramıza :Saruboceq:

selincim herkes tek tek bırakıyor neden, çünkü diyetin mantığı kavranmadı herkes kalori ve az yeme derdinde nu da senin ilk başlarda uyardığın gibi çabuk bıktırıyor insanı gerçekten maddiyat maddiyet deniyor ya, sen hergün bonfile pirzola alın demiyorsun ki en uygunundan tavukla tavuk burgerle de yapılıyor bu diyet ki 1-2 ay herkes evine tavuk alabilir sanırım herkesi bu işe katmıyorum ama gerçekten mantığın kavranmadığına inanıyorum yarın evime geçicem artık 10 gün ilk hafta yaptığım gibi bol tavuklu bi 10 gün geçiricem her çeşidini bakalım neler olucak, kızlar 1 hafta deneyin derim ben ilk hafta denedim 1900 verdim, bu hafta devam etseydim hızlanıcaktı ama, evde değildim o yüzden kısıtlamalar oldu, yine deniycem

gönüllü denek olmayı kabul ediyorum 10 gün, yarın başlıycam :lepi:

selin ablacim bu diyeti tamamen birakmak istemiyorum, bu topicten kopmamak icin...
cok güzel bilgiler veriyosun, forumda bu kadar ilimli yardimci iyi niyetli birilerini görmek cok zor...

bu uygulanan diyet daha fazl kilosu olanlar icin demistin,
ama senin benim icin önerecegin seyler elbet vardir... :)

Birazdan brokoli yiyicem aksama bilmiyorum et türü olur sanirsam...

Neyse herkese hayirli kandiller kizlar...

kizlllaaaaaarrr cok güzel bir haberim var ama maalesef sadece almanya'da yasayanlar icin:KK43:

bugün LIDL marketine gittim tavuk almak icin gözüm oradaki Schaumküsselere takildi markasi da Linessa (bir nevi eti puf gibi bisey). Üzerini okudum vee 0 gr seker var icinde. COk mutlu oldum hemen aldim bi paket. Sonra eve gelince birazcik daha inceledim tabiiki altindaki bisküvisini yemeke daha iyi cünkü o un ile yapiliyor. Bende hemen üzerindeki kremayi yedim oohhhh cok iyi geldi. Hicde vicdan azabi cekmedim cünkü hem seker 0 gram hemde yagi azaltilmisss :KK70: cok mutlu oldummmm

Ben 6-7 yıl önce aynı bu liste ve günlük 1 saat spor ile 1 ayda 12 kilo vermiştim. Bir süre de korudum ama son iki yılda 20 kilo aldım. Ay sana ne oldu diyenler, hastalık mı acaba diyenler çok oldu ama itiraf edeyim aynen de yiyerek, içerek, oturarak aldım kiloları. Tek başıma 8 bira içip üzerine iki büyük boy pizza yiyebiliyorum ve bunu düşününce aslında hala şanslıyım. Fakat benim belimde 2, boynumda 1 omurumda fıtık var. Doktorlar mutlaka kilo vermem gerektiğini söylüyorlar. Benim sosyal yaşantımda içkiden kaçınmam mümkün olmadığı için zamanında bu diyeti tercih etmiştim. Bira içemiyordum ama rakı ve votka olmadı şarap içebiliyordum. Şimdi kendimi motive edebilirsem aranıza katılmak istiyorum. Benim duygusal yeme bozukluğum var malesef. Bu liste ile en azından sürekli bir şeyler yiyebileceğimi umuyorum. Tavuk olmuş, sosis olmuş hiç önemli değil benim için:) :kedi:

yada şöyle yapalım sen o sumocuları bize gönder nasıl kilo alınır biz daha kolayını öğretelim :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak bu cevap çok iyi olmuş rubi yaa alemsin valla kaydirigubbakcemile3
Allahtan şişmankende pilav ve makarnayı çok az tüketirdim .ama işte şekerin anasını ağlattım zamanında delikafadulden
Zavallı pankreasım ..26 gündür sıfır şekerle kendine gelmişsindir umarım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar selincim ebru uğramış iyi olduğuna sevindim en kısa zamanda döner inşallah aramıza :Saruboceq:

selincim herkes tek tek bırakıyor neden, çünkü diyetin mantığı kavranmadı herkes kalori ve az yeme derdinde nu da senin ilk başlarda uyardığın gibi çabuk bıktırıyor insanı gerçekten maddiyat maddiyet deniyor ya, sen hergün bonfile pirzola alın demiyorsun ki en uygunundan tavukla tavuk burgerle de yapılıyor bu diyet ki 1-2 ay herkes evine tavuk alabilir sanırım herkesi bu işe katmıyorum ama gerçekten mantığın kavranmadığına inanıyorum yarın evime geçicem artık 10 gün ilk hafta yaptığım gibi bol tavuklu bi 10 gün geçiricem her çeşidini bakalım neler olucak, kızlar 1 hafta deneyin derim ben ilk hafta denedim 1900 verdim, bu hafta devam etseydim hızlanıcaktı ama, evde değildim o yüzden kısıtlamalar oldu, yine deniycem

gönüllü denek olmayı kabul ediyorum 10 gün, yarın başlıycam :lepi:

Bende aynen katılıyorum size ..Ama 1 gerçek var ben sebze ve meyvesizliğe dayanamadığım için bıraktım .kaydirigubbakcemile3 bıraktım demeyelimde biraz daha esnek olan montiye geçtim kaydirigubbakcemile3
ben montiye denek oldum sende buna ol nasıl k.h diyeti yapılırmış göster bize .:lepi:

Evet ben de bırakmıyorum çok sevdim bu şekilde beslenmeyi,
öyle hafif hissediyorum ki kendimi, en azından nasıl beslenmem gerektiğini,
karbonhidrat ile proteini aynı anda yememem gerektiğini öğrendim
çok ta mutluyumm.....

Selin Ablacım , sen haklısın söylediklerinde ama bende ibre değişmeyince çılgına dönüyorum , üstelik deliler gibi spor da yapıyorum , 15 günde 900 gr da çok az benim hedefime göre, yaklaşık 3 haftadır bu kilodayım, uzun dönem diyet yapanlar genelde takılıyor ama benimki biraz uzun sürdü. Ben sizi bırakmayı istemiyorum , yine yediklerimi sizlere söylemek değerli fikirlerinizi almak benim için çok güzel.

Çok uzun zaman sonra ilk kez bugün sandviç yedim , simit yedim, mercimek çorbası içtim ama hepsinden 50 gr kadar. Yani herşeyden yiyorum ama az yiyorum eskiden yaptığım gibi. Ben aç kalarak çok güzel zayıflayanlardanım. zaten verdiğim o kadar kiloyu da asla tıka basa doymadan oturup yarım kilo et yemeden az yiyerek verdim. Eğer aç kalan insanlar zayıf olmasaydı afrikadaki açlar zayıf olmazlardı değil mi?

X