Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sahuru kahvaltı gibi düşünmeliyiz bence de en doğrusu bu rubicim. Aslında en doğrusu sahurdan sonra uyumamak ama bunu ne ben ne de aramızdaki her hangi birisinin yapabileceğini düşünmüyorum. :) Eskiden sahurdan sonra uyunmazmış, sabah namazını kılıp insanlar işine gücüne bakarmış. Şimdi değişen devri kendimize uyarlamamız gerekecek. O halde iftarda normal öğünlerimizden yiyoruz, sahurda kahvaltımızı yapıyoruz tatlım. İftardan sonra bol bol yürüyelim o halde. Ramazan'da bence hiçbir problem çıkmayacak sadece saatler değişecek, bizde de saat sıkıntısı olmadığına göre sorun olmayacak. İnşalah.

neyse bi şansımı deniyim demiştim ama tutmadı :KK43:(

bari 1 tost 1 domates salatalık da anlaşalım :))

selintepe canım umarım bıkmazsın bizden nescafe sütlü ve şekersiz içebilirmiyiz sorun yoktur umarım ????

Bıkmam canım aşkolsun :) Nescafeyi şekersiz tabi ki içebilirsin, bizim kızların çoğu içiyor zaten. Yalnız birkaç puanı var diye biliyorum, sütten dolayı.

Selin ablam 01.07.2010

Sabah: 2 haşlanmış yumurta + light peynir 1 + 4 zeytin 1 = 2p
Öğlen : Hellim (1) + 4 yaprak marul (4)+ 1 bardak ayran (5) = 10p
Akşam : Izgara et + 2 yaprak marul (2) = 2p (yicem menü değişirse bildiririm)

toplam:14 p

2 litre su + 4 km yürüyüş + wc yine yok.

wc ortalamam 4 güne çıktı ya :KK43: Artık çaylarda etki etmiyor , barğırsaklarım tembelleşti , marul yiyorum her öğün çalıştırsın diye yine bişe yok:KK43:

Canım menün her zamanki gibi harika. Çaydan başka neler denedin kabızlık için, çörekotu denedin mi mesela? Bir de kabızlık yağsızlıktan da kaynaklanır, sen hiç yağ almıyosun, her bir öğününde bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı alman kilonu etkilemez, salata yapıp yiyebilirsin bence. En başlarda yazmıştım hatırlarsan, bu diyette aldığın yağlar yağ olarak depolanmıyor vücudunda, benim yaptığım araştırmalardan ve tecrübelerimden bu sonuca ulaştım. Sabahları yağsız peynir yememizin sebebi karbonhidrat gurubuyla aynı anda alındığı için. Yani öğlen ve akşamlari az da olsa yağ kat yediğin şeylere.

kirmizi erik kac puan kizlar
3 tane yedim 1 tane daha yicem valla

Aylin kırmızı erik çok puan, elleme yanaşma tokunma :))))) Ciddiyim yeşil erik ye sadece.

Selintepe merhabalar,
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Buradaki arkadaşlara verdiğiniz moral ve hırslandırmadan dolayı.
Yazılanları bir süredir takip ediyorum. Benim de bi 8 kg.kadar fazlalığım var. Birden bire burdaki yazılarla gaza geldim.
Pazartesi yapabilirmiyim acaba diye kendimi bi deniyim dedim. Ve bugün perşembe hiç bozmadım. Size listemi ve bilgilerimi yazacağım. Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Benim tek sıkıntım günde 2 öğün yiyebiliyorum. Akşamları eve 7,30 gibi gidiyorum. Dolayısıyla o saatten sonra da birşey yemek istemiyorum. Hani bazı diyet listelerinde derler ya çok yemediğiniz zaman kilo veremessiniz diye. Böyle bir sorun olabilirmi?

boy:1,75
kg: 72

menüm (Pazartesiden Perşembeye kadar aynı)
sabah : yarım simit+şekersiz yeşil çay ( 12,50)
öğlen : domates+salatalık+50 gr peynir+50 gr.salam (12)
ara : şekersiz yeşil çay (0)
akşam : YOK

toplam : 24,50

Canım menün her zamanki gibi harika. Çaydan başka neler denedin kabızlık için, çörekotu denedin mi mesela? Bir de kabızlık yağsızlıktan da kaynaklanır, sen hiç yağ almıyosun, her bir öğününde bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı alman kilonu etkilemez, salata yapıp yiyebilirsin bence. En başlarda yazmıştım hatırlarsan, bu diyette aldığın yağlar yağ olarak depolanmıyor vücudunda, benim yaptığım araştırmalardan ve tecrübelerimden bu sonuca ulaştım. Sabahları yağsız peynir yememizin sebebi karbonhidrat gurubuyla aynı anda alındığı için. Yani öğlen ve akşamlari az da olsa yağ kat yediğin şeylere. [/COLOR][/COLOR]

Çörekotu iyi gelirmiymiş? Hiç haberim yoktu vallahi . Ender saraç obezler içsin demişti bende ondan bi ara içiyodum sirkeli ballı suyla ama bu diyete başlayınca bıraktım.KBH vardır içinde falan korkusuyla , Evde var deneyeyim bari yarın sabah.Çok sağol ablacım iyi gelir inşallah.

Bu hafta birinci ben olucam 42 beden pantolon belimden düşüyo şu anda :)

selintepe ben hiç ekmek yemediğim için normal beyaz peynir vede kaşar peynir yiyebilirim layta gerek yok yazından öyle anladım.birde şarküteri reyonu sosis salam vs 1 puan neye göre 1, aded mi grammı gramsa ölçü ne ölçü verilmeyenler sınırsızmı canım son bişi daha bizim havta sonları arkadaşlarla muhabbetlerimizde votka özellikle bira içimi çok olur bende kaçırmam götürürüm :::))) içimmi heee nedersin ????

mercimek corbasi yedim az önce.. aldik karbonhidrati.. ama corba sonucta masum oldugunu söyleyin:)

Selintepe merhabalar,
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Buradaki arkadaşlara verdiğiniz moral ve hırslandırmadan dolayı.
Yazılanları bir süredir takip ediyorum. Benim de bi 8 kg.kadar fazlalığım var. Birden bire burdaki yazılarla gaza geldim.
Pazartesi yapabilirmiyim acaba diye kendimi bi deniyim dedim. Ve bugün perşembe hiç bozmadım. Size listemi ve bilgilerimi yazacağım. Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Benim tek sıkıntım günde 2 öğün yiyebiliyorum. Akşamları eve 7,30 gibi gidiyorum. Dolayısıyla o saatten sonra da birşey yemek istemiyorum. Hani bazı diyet listelerinde derler ya çok yemediğiniz zaman kilo veremessiniz diye. Böyle bir sorun olabilirmi?

boy:1,75
kg: 72

menüm (Pazartesiden Perşembeye kadar aynı)
sabah : yarım simit+şekersiz yeşil çay ( 12,50)
öğlen : domates+salatalık+50 gr peynir+50 gr.salam (12)
ara : şekersiz yeşil çay (0)
akşam : YOK

toplam : 24,50

Canım, hoşgeldin, tabi ki aramıza alırız seni, bugün işyerindeyim o yüzden akşam evde kopyalarım bilgilerini.
Akşam bişey yememen kötü, aç kalmaman gerekiyor çünkü, yok ben acıkmıyorum diyorsan o başka ama 7,5'tan sonra bişey yenilmez içilmez bizde yok. Bizde istediğin saatte sakıncasızlardan yiyebilirsin. Yani bu akşamdan itibaren özellikle 0 puanlardan istediğin kadar yiyebilirsin, dikkat etmen gereken asıl konu açlığı hissetmemen. Hissettiğin anda ertesi sabah yediğin simit direk yağ olarak depolanacak vücuduna, basitçe böyle açıklayayım sana. Pazartesi-Perşembe arası menülerin neden aynı hayatım? Bi de bunu merak ettim, gına gelmiyor mu aynı şeyleri yemekten? Zevkli bir diyet bizimkisi, et sevmiyorum deme sakın bana :)

4 tane yedim bile :gitme:
aman yaa

:eek:klava:

çok geç kaldın yemiş bile :))

sempatiksalakcinni

selintepe ben hiç ekmek yemediğim için normal beyaz peynir vede kaşar peynir yiyebilirim layta gerek yok yazından öyle anladım.birde şarküteri reyonu sosis salam vs 1 puan neye göre 1, aded mi grammı gramsa ölçü ne ölçü verilmeyenler sınırsızmı canım son bişi daha bizim havta sonları arkadaşlarla muhabbetlerimizde votka özellikle bira içimi çok olur bende kaçırmam götürürüm :::))) içimmi heee nedersin ????

Canım aslında ben simit yediğim dönemde de en yağlısından peynir yiyordum, sen hiç ekmek yemiyorsan bence de hiç sakıncası yok, yağ çok etken değil. Ama son okuduğum birkaç şeyden etkilenerek sabahları yağsız yemeye başladım, pankreas sistemini değiştirmek istiyorum o yüzden. Sen yağlı yiyebilirsin yani. Sosis, salam vs. yemiyorum ben de kızlardan öğrenmiştim 1 uzun sosise 1 puan veriyorlardı sanırım. Bilen birileri yazar eminim. 0 yazanlar sınırsız, 1 bile olsa dikkatli yemelisin.
Aşkım, içki kullanmıyorum, kişisel tavsiye istersen tabi ki içme derim ama ille de içicem dersen benim bildiğim bira'da çok karbonhidrat olması lazım, öyle birşeyler hatırlıyorum galiba. Listemde içkileri kopyalamamışım, ama sen google'dan taratırsan bulabilirsin, karbonhidrat değerleri içkiler yazarsan hepsi çıkar. Karbonhidratı çok olanlara dokunma sakın.

mercimek corbasi yedim az önce.. aldik karbonhidrati.. ama corba sonucta masum oldugunu söyleyin:)
:eek:klava: Çorbanın en suçlusu:)))

Canım, hoşgeldin, tabi ki aramıza alırız seni, bugün işyerindeyim o yüzden akşam evde kopyalarım bilgilerini.
Akşam bişey yememen kötü, aç kalmaman gerekiyor çünkü, yok ben acıkmıyorum diyorsan o başka ama 7,5'tan sonra bişey yenilmez içilmez bizde yok. Bizde istediğin saatte sakıncasızlardan yiyebilirsin. Yani bu akşamdan itibaren özellikle 0 puanlardan istediğin kadar yiyebilirsin, dikkat etmen gereken asıl konu açlığı hissetmemen. Hissettiğin anda ertesi sabah yediğin simit direk yağ olarak depolanacak vücuduna, basitçe böyle açıklayayım sana. Pazartesi-Perşembe arası menülerin neden aynı hayatım? Bi de bunu merak ettim, gına gelmiyor mu aynı şeyleri yemekten? Zevkli bir diyet bizimkisi, et sevmiyorum deme sakın bana :)

Açlığı sadece gece yatmaya yakın baya hissediyorum. Ama inatla yemiyorum:))) Menü konusuna gelince yumurta hiç yiyemem ben. Sabahları işyerinde yapıyorum kahvaltımı. Simit te pratik oluyo. Öğlenleri ise dışardan bişeyler söylüyoruz hep. O da tahmin edersiniz ki hep fast food ağırlıkta. Çok tercihimde yok. Alışveriş merkezi var burda yemek yiyebileceğim. Orda da hep mc, burger, kfc falan yani anlıycan. Onlarla olmayacağı için böyle idare ediyorum. Haftaya şu sizin tavuk burgerlerden alıp yanımda getiricem artık:))

merhaba kızlar, nasılsınız...

rubi maşallah süper gidiyorsun yaaa sen 1. yani bizim gruptaydın dimiii sempatiksalakcinni

Açlığı sadece gece yatmaya yakın baya hissediyorum. Ama inatla yemiyorum:))) Menü konusuna gelince yumurta hiç yiyemem ben. Sabahları işyerinde yapıyorum kahvaltımı. Simit te pratik oluyo. Öğlenleri ise dışardan bişeyler söylüyoruz hep. O da tahmin edersiniz ki hep fast food ağırlıkta. Çok tercihimde yok. Alışveriş merkezi var burda yemek yiyebileceğim. Orda da hep mc, burger, kfc falan yani anlıycan. Onlarla olmayacağı için böyle idare ediyorum. Haftaya şu sizin tavuk burgerlerden alıp yanımda getiricem artık:))[/QUOTE]

Gece hissettiğin o açlığı hiç hissetmemen lazım, o yüzden gece ya bir parça peynir, ya da sosis türü birşey muhakkak yemelisin. 0 puanlara bak mümkünse onlardan ye.
Ben çalıştığım günler evden getiriyorum ne yiyeceksem, hem ne yediğimi biliyorum, hem çok masraflı olmuyor hem de sağlıklı. İmkanın varsa evden getir, yoksa fast food tarzı değil de kebap ızgara tarzı şeylerden ekmeklerini yemeden yanındaki sebze garnitürleriyle birlikte yiyebilirsin. Bakma sen bizim kızlar hırs yaptı bu hafta puanı düşük tutuyorlar. Yanında biber, domates salata da yesen bu şekilde kilo verirsin.

Bu arada Aysebru yok kızlar, farkında mısınız? Vallahi merak etmeye başladım. ınşallah gelir.

Gece hissettiğin o açlığı hiç hissetmemen lazım, o yüzden gece ya bir parça peynir, ya da sosis türü birşey muhakkak yemelisin. 0 puanlara bak mümkünse onlardan ye.
Ben çalıştığım günler evden getiriyorum ne yiyeceksem, hem ne yediğimi biliyorum, hem çok masraflı olmuyor hem de sağlıklı. İmkanın varsa evden getir, yoksa fast food tarzı değil de kebap ızgara tarzı şeylerden ekmeklerini yemeden yanındaki sebze garnitürleriyle birlikte yiyebilirsin. Bakma sen bizim kızlar hırs yaptı bu hafta puanı düşük tutuyorlar. Yanında biber, domates salata da yesen bu şekilde kilo verirsin.
[/QUOTE]

Tamamdır. Çokkk teşekkür ederim. Bugünden itibaren yazdıklarınız da uygulayıp devam edeceğim...

Selamlar herkese .. Bugün evde temizlik vardı giremedim o yüzden ama gece tüm geçmii okıyıcam emin olun . selinim yazılarını kaçırmak istemiyorm =)

KAlkınca

1 tatlı kaığı keten tohumu ve çörek otu karışımı (bunu kendim keşfettim olurmu bilmiyorum ama ikisininde faydalaı olduğunu söyleniyor kabıza .ikisi arasında kalmaktansa karıştırdım aynı miktarda ikisinden iiyorum bende =)
2 bardak ılık su

SaBah

Haşlanmış yumurta 0p
peynir 1p
3 zeytin 1p

Öğlen

1 kase kramalı mantar çorbası 5p(üzerinde 250 gramında 5 kh. olduğu yazıyor .harika ben hazır çorba sevmeyen ama kremalı mantara bayılan biri olarak çok tuttum bu çorbayı .artık sık sık görürsünüz menülerimde )
tavuk 0p

Ara=

kiraz 8p

Akşam=
açıkmadığım için sadece bika sosis yedim.spordan sonra daha ok aıkmayım diye .1p

Soran arkadaş için = 3 uzun sosis 100 gram yani 1p aynı şekilde 6 parmak sosiste 1oo gram ve 1p

+16p

akşama 9 puanlık ya meyve yada yemiş yerim olmadı en şekersizinden bi neskafe içerim =)

Selamlar herkese .. Bugün evde temizlik vardı giremedim o yüzden ama gece tüm geçmii okıyıcam emin olun . selinim yazılarını kaçırmak istemiyorm =)

KAlkınca

1 tatlı kaığı keten tohumu ve çörek otu karışımı (bunu kendim keşfettim olurmu bilmiyorum ama ikisininde faydalaı olduğunu söyleniyor kabıza .ikisi arasında kalmaktansa karıştırdım aynı miktarda ikisinden iiyorum bende =)
2 bardak ılık su

SaBah

Haşlanmış yumurta 0p
peynir 1p
3 zeytin 1p

Öğlen

1 kase kramalı mantar çorbası 5p(üzerinde 250 gramında 5 kh. olduğu yazıyor .harika ben hazır çorba sevmeyen ama kremalı mantara bayılan biri olarak çok tuttum bu çorbayı .artık sık sık görürsünüz menülerimde )
tavuk 0p

Ara=

kiraz 8p

Akşam=
açıkmadığım için sadece bika sosis yedim.spordan sonra daha ok aıkmayım diye .1p

Soran arkadaş için = 3 uzun sosis 100 gram yani 1p aynı şekilde 6 parmak sosiste 1oo gram ve 1p

+16p

akşama 9 puanlık ya meyve yada yemiş yerim olmadı en şekersizinden bi neskafe içerim =)

evini güle güle kirlet şekerim zemuszemus güzel menü tebrikler rakibemm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

X