Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kız selin uzun yazılarını renkli kalın yaz dedik gittin renklerin içinden en belirsiz olanı seçtin valla karışıyor zor okuyorum ben acaba bende mi bir sorun var herkes kolay mı okuyor eyvahedigeldismile

01.07.2010 perşembe (temmuz ayı benim ayım olucak :) )

1çay kaşığı çörek otu+ 2 bardak su
saat 10da
yarım domates (3)
yarım salatalık(4)
peynir (1)
yumurta
şekersiz çay
= 8
saat 3de
diet kola+2 yumurtalı+bir uzun sosis(0.5) biraz salam(0.5)+sucuk (0.5)+lor peyniri (1)=2.5

saat 6da öğlenin devamını yedim 2 yemek kaşığı yoğurtla= (3)

akşamda diet kola+ 3-4 tane köfte ızgara yiycem =(1)

toplam=14.5

wc1 yarım saat yürüyüş 3lt su reglimin 5.günü

guide canim teklifin icin tskler

alinti:Bir spor salonuna bile gitmiyorum. Spor salonu demişken, geçen yaz ailece gaza geldik sağlıklı yaşamak için. Her akşamüstü hepimiz yürüyüş pistine gideceğiz, yürüyeceğiz… Annem almış bu kararı, kardeşimle babama kabul ettirmiş, sıra bana gelmiş. Duyunca içten içe panik sardı içimi. Eyvah herkesin içinde yürüyemem ki ben!!! Zaten herkes birbirine bakıp duruyor, bir de benim oram buram sarkacak, hızlı yürüyeyim derken lömbür lömbür yağlarım bir o yana bir bu yana savrulup duracak, herkes bana bakacak n’apacağım ben! Ben ki sırf insanlar oramın buramın pörtlediğini görmesinler diye öğrenci halimle para biriktirip evime koşu bandı almış insanım! Gene bir şey diyemedim bizimkilere. Başladık gitmeye… Herkes yaz sıcağında askılı tişörtlerle, şortlarla yürüyüp koşarken, çimenlerde kolunu bacağını rahatça ayırırken; ben kış günü gibi eşofman altı ve siyah bol bir penye hırkayla katılıyordum etkinliğe. Bir de yürürken o kadar kasıyordum ki kendimi uzuvlarım oraya buraya dalgalanmasın diye, her yerim tutuluyordu sonra. Ayrıca lanet olsun ki yaz günü olduğu için ne kadar geç gitsek de hava bir türlü kararmıyordu. Bir gün, sonunda korktuğum başıma geldi. Kenardan kenardan, korkak korkak yürürken arkamdan hafif koşarak gelen 2 erkekten bir tanesi ‘’ohooo sen ızmir’e yürüyüp gelsen gene eritemezsin bunları’’ dedi ve nıhahahaha diye güldüler. Elemanlarımız 20’li yaşların sonunda, gayet fit, hatta kaslı maslı erkekler. Karşıdan bakınca aslında sosyokültürel düzeyleri de düşük değilmiş gibi geliyordu ama gene de bu lafı söyleme terbiyesizliğine ermiş demek ki biri. Nereye saklanacağımı bilemedim. Sonunda arabaya gittim oturdum, bizimkileri bekledim. Döndüklerinde başladım hüngür hüngür ağlamaya. Bu sefer anlatabildim ne olduğunu. Bir daha gelmem ben burayaaaaağğğ diye haykırdım. Annem daha geç saatlerde geliriz diye ikna etti beni. 8 de akşam yemeği yiyor, 9 buçuk gibi de yürümeye gidiyorduk artık. Şimdi daha mutluydum. Pistte ya kimse olmuyordu, ya da olanlar karanlıkta beni görmüyordu. Hem bu sayede kışlık spor kıyafetimin üst kısmını kısa kollu bir tişörtle bile değiştirmiştim. Ama bu da kısa sürdü. Babam 2-3 seferden sonra mızmızlanmaya başladı; yok çok geç oluyor, yok benim uykum geliyor, yok yemeğin üstüne iyi olmuyor. Böylece sona erdi maceramız.Şimdi de annem sürekli spor salonuna gideyim diye baskı yapıyor. Of yaa offfff… O kadar da söyledim halbuki ben bir sürü insanın içinde spor yapamam, rahat edemem diye. Niye hala ısrar ediyor? ılla acıların çocuğu küçük Emrah repliklerimi mi sarf etmem gerekecek!!??

merhaba kızlar, nasılsınız...

rubi maşallah süper gidiyorsun yaaa sen 1. yani bizim gruptaydın dimiii sempatiksalakcinni

aman nazar değmesinn eğer bozmassam önümüzdeki günlerde kilo vermemin hızlanacağını söyledi selinn.. zaten en kilolular arasındayım sanırım

bugünki menüm

sabah: (herzamanki gibi)
1 dilim siyahe ekmek = 15 (benim ekmegin karbonhidrati biraz yüksekmis bugün farkettim)
peynir salam biraz tereyag= 3

öglen:
döner eti (bunada 3 vermek istiom) = 3

ögleni gec yedigim icin daha acikmadim acikirsam iki sosis yemeyi düsünüyorum yani toplamda 22 olacak
1.5 litre suhadi

eveeet ben geldiim.
01.07.2010. menüm
sabah sucuklu yumurta çay 0p
öğle 4 tavuk burger 3yk mayonez 3p
akşam tavuk 0 p

arada bugün hiç kaçamak yapmadım komşu kayısı getirdi yemedim .harikayım değil mi.
aysebru en son dün gece girmiş.umarım kötü bişi yoktur.

aylin canum, takipteyim bu topikte güzel bilgiler var :)
selintepe ciddi mi :))

bugünkü menümü yazayim bende..
Sabah: Kepekli kasarli tost, =8, yesil cay =0
Ara: 2 findik= 13

Öglen: Mercimek corbasi, =18,1 firin hindi sis =0
Ara: Meyveli Activia, kavun = 4

Aksam: Sekersiz tarciinli Cornflakes = bunu bilemedim
Ara: Süt =0

30 dk core cardio slim express, 10 dk hula hoop cevirme :)
1,7 lt su

Son düzenleme:
selincim bugünki menümü biraz erteledim

9.30 2 citir ekmek üstüne krem peynir ve 1 dilim kasar 1 nescafe citir icinde 9kb diyelim

15.30 2 porsiyona yakin didiklenmis tavuk yanina mayonaise
18.00 2 tavuk burger galiba burdakiler 0 kb degill. 9 diyelim - etti 18 kb
1.5litre su

toplam 27 kb almisim bugün
bugün zero mero icmedim icmicemde acaba omu beni sisiriyo `` denicem

guide canim teklifin icin tskler

alinti:Bir spor salonuna bile gitmiyorum. Spor salonu demişken, geçen yaz ailece gaza geldik sağlıklı yaşamak için. Her akşamüstü hepimiz yürüyüş pistine gideceğiz, yürüyeceğiz… Annem almış bu kararı, kardeşimle babama kabul ettirmiş, sıra bana gelmiş. Duyunca içten içe panik sardı içimi. Eyvah herkesin içinde yürüyemem ki ben!!! Zaten herkes birbirine bakıp duruyor, bir de benim oram buram sarkacak, hızlı yürüyeyim derken lömbür lömbür yağlarım bir o yana bir bu yana savrulup duracak, herkes bana bakacak n’apacağım ben! Ben ki sırf insanlar oramın buramın pörtlediğini görmesinler diye öğrenci halimle para biriktirip evime koşu bandı almış insanım! Gene bir şey diyemedim bizimkilere. Başladık gitmeye… Herkes yaz sıcağında askılı tişörtlerle, şortlarla yürüyüp koşarken, çimenlerde kolunu bacağını rahatça ayırırken; ben kış günü gibi eşofman altı ve siyah bol bir penye hırkayla katılıyordum etkinliğe. Bir de yürürken o kadar kasıyordum ki kendimi uzuvlarım oraya buraya dalgalanmasın diye, her yerim tutuluyordu sonra. Ayrıca lanet olsun ki yaz günü olduğu için ne kadar geç gitsek de hava bir türlü kararmıyordu. Bir gün, sonunda korktuğum başıma geldi. Kenardan kenardan, korkak korkak yürürken arkamdan hafif koşarak gelen 2 erkekten bir tanesi ‘’ohooo sen İzmir’e yürüyüp gelsen gene eritemezsin bunları’’ dedi ve nıhahahaha diye güldüler. Elemanlarımız 20’li yaşların sonunda, gayet fit, hatta kaslı maslı erkekler. Karşıdan bakınca aslında sosyokültürel düzeyleri de düşük değilmiş gibi geliyordu ama gene de bu lafı söyleme terbiyesizliğine ermiş demek ki biri. Nereye saklanacağımı bilemedim. Sonunda arabaya gittim oturdum, bizimkileri bekledim. Döndüklerinde başladım hüngür hüngür ağlamaya. Bu sefer anlatabildim ne olduğunu. Bir daha gelmem ben burayaaaaağğğ diye haykırdım. Annem daha geç saatlerde geliriz diye ikna etti beni. 8 de akşam yemeği yiyor, 9 buçuk gibi de yürümeye gidiyorduk artık. Şimdi daha mutluydum. Pistte ya kimse olmuyordu, ya da olanlar karanlıkta beni görmüyordu. Hem bu sayede kışlık spor kıyafetimin üst kısmını kısa kollu bir tişörtle bile değiştirmiştim. Ama bu da kısa sürdü. Babam 2-3 seferden sonra mızmızlanmaya başladı; yok çok geç oluyor, yok benim uykum geliyor, yok yemeğin üstüne iyi olmuyor. Böylece sona erdi maceramız.Şimdi de annem sürekli spor salonuna gideyim diye baskı yapıyor. Of yaa offfff… O kadar da söyledim halbuki ben bir sürü insanın içinde spor yapamam, rahat edemem diye. Niye hala ısrar ediyor? İlla acıların çocuğu küçük Emrah repliklerimi mi sarf etmem gerekecek!!??

suzancım ne kadarda güzel anlatmış hislerini arkadaş, ben bu kadar ileri seviyde bişiy yaşamadım ama koşmaya bende çekiniyorum her şişman gibi :1ninca:

uff ben ne yedim unuttum ya...kacamak günüm oldu ama :KK43:((
sabah sirf kahve
öglen 1tavuk burger
aksam 17 de 3 bicküvü kücük yuvarlaklardan 3 bardak cay ve demin bir burger...nasil??

kız selin uzun yazılarını renkli kalın yaz dedik gittin renklerin içinden en belirsiz olanı seçtin valla karışıyor zor okuyorum ben acaba bende mi bir sorun var herkes kolay mı okuyor eyvahedigeldismile

Kızz, yazdıklarımı ben de okuyamıyordum, kimseden ses çıkmayınca ben de değiştirmedim :))) Vallahi iyi ki söyledin, en azından değiştirme fırsatım oldu. Bu kez daha doğru dürüst bir renk seçicem kendime. Okuma sorunu yaşarsan belirt yine çekinme. Laf arasında menün çok iyi her zamanki gibi, tebrikler canım.

bugünki menüm

sabah: (herzamanki gibi)
1 dilim siyahe ekmek = 15 (benim ekmegin karbonhidrati biraz yüksekmis bugün farkettim)
peynir salam biraz tereyag= 3

öglen:
döner eti (bunada 3 vermek istiom) = 3

ögleni gec yedigim icin daha acikmadim acikirsam iki sosis yemeyi düsünüyorum yani toplamda 22 olacak
1.5 litre suhadi

Aylin, cidden o nasıl ekmekmiş ki öyle kb değeri epey yüksek :) Senin kahvaltılarda hala sorun var bir kere daha yazmıştım, proteinle karbonhidratı aynı öğünde alıyorsun hala, çok fazla etki eder mi bilmiyorum, normalde aynı öğünde yenmemeleri lazım. Öğlen ve akşamda sıkıntı yok, toplamda her zamanki gibi çok iyisin, hiç 20'yi geçmiyosun, bravo canım.

eveeet ben geldiim.
01.07.2010. menüm
sabah sucuklu yumurta çay 0p
öğle 4 tavuk burger 3yk mayonez 3p
akşam tavuk 0 p

arada bugün hiç kaçamak yapmadım komşu kayısı getirdi yemedim .harikayım değil mi.

Ayşeeeee, 0 puan neredeyse, maşallah nazarım değmesin. Yarın sabahki kilonu merak ediyorum.

aysebru en son dün gece girmiş.umarım kötü bişi yoktur.

Aysebru'nun bilgisayarında problem vardı, sanırım komple gitti bilgisayarı, bir an önce yaptırır da aramıza döner umarım biran önce.

aylin canum, takipteyim bu topikte güzel bilgiler var :)
selintepe ciddi mi :))

bugünkü menümü yazayim bende..
Sabah: Kepekli kasarli tost, =8, yesil cay =0
Ara: 2 findik= 13

Öglen: Mercimek corbasi, =18,1 firin hindi sis =0
Ara: Meyveli Activia, kavun = 4

Aksam: Sekersiz tarciinli Cornflakes = bunu bilemedim
Ara: Süt =0

30 dk core cardio slim express, 10 dk hula hoop cevirme :)
1,7 lt su

Canım, cidden mercimek çorbası öyle malesef. Artık geçmiş önündeki maçlara bakacaksın :)) Bu arada iki fındığa neden 13 yazdın ki?

selincim bugünki menümü biraz erteledim

9.30 2 citir ekmek üstüne krem peynir ve 1 dilim kasar 1 nescafe citir icinde 9kb diyelim

15.30 2 porsiyona yakin didiklenmis tavuk yanina mayonaise
18.00 2 tavuk burger galiba burdakiler 0 kb degill. 9 diyelim - etti 18 kb
1.5litre su

toplam 27 kb almisim bugün
bugün zero mero icmedim icmicemde acaba omu beni sisiriyo `` denicem

Suzan, menün yine örnek bir menü olmuş herşeyiyle, senin de sistem oturmak üzere hayatım, haberin olsun, aynı hız devam.

selinn kutay cokkk cok cok abartili su iciyo anlatamam 1 bucuk litreyi 1 saatte iciyo ya bu cocuk sisiyo su icince..vallahi suyu icmeden önce göbek hic yok..ama iciyo aninda firliyo göbek ve cokkk sisman görünüyo offff...ama anormal su iciyo ...iyi degilmi?? offfff

merhaba ben geldim....... karnim cok siss cok rahatsizimm kizlarr.......

menüm: selin ablam yorum yap lütfen lüütfeeeeyyyn :))

sabah:

1 yumurta
2 sosis 1p

ara:

2 yk yogurt 2p

öglen:

kuzu eti
cok az peynir
1 salam

ara:

4 erik :KK43:

aksam:

1 kagse yogurt 12p vardir
1 tavuk burger
dana eti
1 tk pilav tadimlik ucundan

ara:

kavun 4p

25 i gecmis mi ablam?

cokkkkkkk sisimmmmmmmm offf

uff ben ne yedim unuttum ya...kacamak günüm oldu ama :KK43:((
sabah sirf kahve
öglen 1tavuk burger
aksam 17 de 3 bicküvü kücük yuvarlaklardan 3 bardak cay ve demin bir burger...nasil??

Allahım Allahım, kaçamak güne bakın kızlar. Yaw Zara'cım senin listelerin ne kolay kopyalanıyor, hiç uğraştırmıyo biliyor musun? Tıkır, kopyala, tıkır yapıştır bitti. :) 3 satırcık. Sen nasıl yaşıyorsun arkadaş bu yediklerinle yahu :)))

ZARA cizelgeni begendinmi?? :)

selin pazartesine kadar devam edicem kilo vermedigimi görürsem birakmayi düsünüyorum canim su 9 kiloyu verdigim gibi vericem veya denicem yine yeniden

Allahım Allahım, kaçamak güne bakın kızlar. Yaw Zara'cım senin listelerin ne kolay kopyalanıyor, hiç uğraştırmıyo biliyor musun? Tıkır, kopyala, tıkır yapıştır bitti. :) 3 satırcık. Sen nasıl yaşıyorsun arkadaş bu yediklerinle yahu :)))

selin ve diger arkadaslar diyecekki belki bu kiz dalga icin burda ama inaninki o bisküviler beni cok üzdü hala bogazimda o tatlimsi tadi hissediyorum...ben hic acikmamki öylesine yiyorum bu yazilanlari aciktim diye degil..ben böyle oldum iste yoksa böyle degildim :)) sey gibi yerdim ...

ZARA cizelgeni begendinmi?? :)

selin pazartesine kadar devam edicem kilo vermedigimi görürsem birakmayi düsünüyorum canim su 9 kiloyu verdigim gibi vericem veya denicem yine yeniden

aaa benimde cizelgem var ehehehe ne komik...42 yaziyo ama...ben 68 olmak istiyodum 42 mi olayim ok tamam olurum :KK66:))

selincim bu sefer süper okunuyor uzun yazılarını sabırsızlıkla bekliycem olumunekankayizsmile

suzancım ne kadarda güzel anlatmış hislerini arkadaş, ben bu kadar ileri seviyde bişiy yaşamadım ama koşmaya bende çekiniyorum her şişman gibi :1ninca:

daha neler yazmis arkadas keske okusan hem sen zaman ayirip okudugun icin ben tskler :dance:istersen link yolliyim sana özelden

hani bi zamanlar sisman manifesto varmisdi simdi kapanmis sayfasi

yeni bir blog kurmus kendine oradan kopyaladim bir cok siskonun dile getiremediklerini öyle bi yaziyoki sasirirsin face de arkadasda oldum resimlerini gördüm 56 kilo vermis kiz :) inanilmaz simdi kesin ZARA kiskanir zara sanada azminden dolayi hayranim canim kardesim :))

merhaba ben geldim....... karnim cok siss cok rahatsizimm kizlarr.......

menüm: selin ablam yorum yap lütfen lüütfeeeeyyyn :))

sabah:

1 yumurta
2 sosis 1p

ara:

2 yk yogurt 2p

öglen:

kuzu eti
cok az peynir
1 salam

ara:

4 erik :KK43:

aksam:

1 kagse yogurt 12p vardir
1 tavuk burger
dana eti
1 tk pilav tadimlik ucundan

ara:

kavun 4p

25 i gecmis mi ablam?

cokkkkkkk sisimmmmmmmm offf

Aşkım, akşam üzeri arasında yediğin eriklerden oklavayı da yemiştin zaten :) Sabah öğlen ve akşam yediklerin harika, dediklerimi tam uyguluyorsun, teşekkürler. Ama o kavun var ya o kavun :eek:klava: :) Kız biz kavun karpuz'u bıraktık ya, kiraz ye, kaysı ye, şeftali ye, kavun yeme. (Ayy ben de yeme diyorum, kendime gıcık oldum şimdi.) Tatlım kavun ve karpuzu yememeye çalış olur mu bi dahaki sefere. Sana hızlandıran bi sistem düşündüm ve toptan uyguluyoruz senin listende herşeyi, zamanın az olduğu için. O yüzden yeme dedim tamam mı aşkım.

selinn kutay cokkk cok cok abartili su iciyo anlatamam 1 bucuk litreyi 1 saatte iciyo ya bu cocuk sisiyo su icince..vallahi suyu icmeden önce göbek hic yok..ama iciyo aninda firliyo göbek ve cokkk sisman görünüyo offff...ama anormal su iciyo ...iyi degilmi?? offfff

Zara, yat kalk dua et çok su içtiğine, ya tersi olsaydı? Tüm diyetlerde ve özellikle protein ağırlıklı diyetlerde iç organların sağlığı için çok su içilmesi gerekli, ben yeğenime içirmek için ne şaklabanlıklar yapıyodum, saat başı işyerinden telefon açıp su içene kadar kapatmıyodum telefonu. Onun metabolizma bizimki gibi değil, benim oğlan gibiyse yerinde durmuyordur eminim, içtiğinin yarısı terlemeyle gidiyodur zaten onun. Vücut istemediği halde su içmek tehlikeliymiş hem. O göbeğinin hepsi eriyecek göreceksin. Et ürünleri acayip susatır, içsin karışma :)

X