Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlar kk nın pankreası en dinlenmiş bayanlarına kaydirigubbakcemile3

sabahtan beri geliyorum 2 sayfa okumadan oğlum başımda hadi kalkıp bakıyorum kaldığım yerden devam ediyorum okumaya ama yok anacım sizin hızınıza yetişemedim bugün valla kaydirigubbakcemile3

selincim yazdıklarını herbirini biir birr okuyorum hatta arada yazdığın tüm mesajlara bakıyorum profilden acaba kaçırdığım varmı diye kaydirigubbakcemile3
o dediğin tahsindaroğlunun lorunu bende aldım.Almak isteyen olursa bim lerde mevcut ben ordan aldım.risotta aldım acayip düşük k.h o.5 100 gramda

Herkes bilmeden aynı lor peynirini almış demek ki Tülaycım :)))) Bizde gizli bir bağ var herhalde. Yalnız bi tek şu burgerden bulamadım hala. Plan yapıyorum, bakıyorum hiçbiyerde yok, bugün sormadım utandım ama göz ucuyla baktım kasap reyonunda gene yoktu. Bugün yine tavuğa devam o halde, gıdaklayabilirim haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

SELıNTEPE bacım sen uzman diyetisyen olmuşsun haaa bu arada seninle hemşeriyiz bende ankaralıyım verdiğin bilgiler işime yarıyor en son yazından sonra gidip marketten hindi salam aldım 8 dilim yedim doğru anladım değilmi istediğin kadar ye diyorsu 0 puanları peyniri normal yağlı yiyorum sorun yok dimi acıktıkça yicem artık kısmadan sana güveniyorum ::::))))

Giremiyorum maalesef univden dolayi..ama diyete dvm tabii ki :))

29.07:
sabah:
2yumurta
biraz kasar peyniri

öglen:
1kaysi
2tavuk burger

ara:
2 top dondurma..(dayanamadim :KK43: )

aksam:
yarim salatalik
tavuk burger

30.07:
sabah
iki yumurta
biraz salam

öglen:
tavuk burger
1seftali

ara:
ayran

aksam:KK43:planliyorum)
sucuklu yumurta

ayrica selintepecim hedefimi sormussun ya.. ben 10 kilo vermek istiyorum 58 olsam süper olacak..

Son düzenleme:
Benimkiler de bomba gibiydi Rubi, ama şimdi fosalmış balon gibiler :)))) Ben kıyafet altını çok fazla dert etmiyorum nedense, sütyenle halloluyor, dışardan belli olmayan hiçbişey psikolojimi bozamıyor artık. Gittiğim güzellik merkezindeki kız göğüslerin için makineye gir demişti, belki onu denerim, bir iki seansta sıkılaştırıyormuş sarkık deriyi, yapanlara bakayım da bi ona göre karar vericem hem daha ucuz.

hangi güzellik merkezine gittigini sorabilirmiyim,nasil bir makinaymis ne yapiyoda SIKILASTIRIYO acep he bide fiyati tabi :)

Herkes bilmeden aynı lor peynirini almış demek ki Tülaycım :)))) Bizde gizli bir bağ var herhalde. Yalnız bi tek şu burgerden bulamadım hala. Plan yapıyorum, bakıyorum hiçbiyerde yok, bugün sormadım utandım ama göz ucuyla baktım kasap reyonunda gene yoktu. Bugün yine tavuğa devam o halde, gıdaklayabilirim haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3
Markete gidince hepimizin gzü k.h değerlerinde sanırım ondan selincim kaydirigubbakcemile3
markette rafların başında 2 saat dikilip alternatif ürünler arıyorum . Mıllette ne yapıyor bu kadın 2 saat diyodur kesin ,hatta eşim benimle dalga geçer oldu "seni sabah giderken markete bırakıyım tüm ürünlere bak akşam dnerken alırım seni olmadı ertesi sabah tekrar bırakırım diye kaydirigubbakcemile3

off tartildim az evvel ya neden bende diger arkadaslardaki gibi olmuyo... halen ayni kilom allah allahh

ben bi kan aldirmam lazim galiba,,,

bugünki menümü yaziyorum :

sabah:
1 dilim ekmek =12
peynir= 1
salam=1
yumurta (haslanmis) =0

öglen:
2 sosis =1

aksam:
250 gr. balik = 0

su 1.5 litre (aksama kadar 2yi gecer) bugün spor yok

Sabah:1 domates (6) + 1 salatalık (4) + Ricotta peyniri (0.2)+4 zeytin (1)
Öğlen:1 kaşık yoğurtla kıymalı semizotu (1) + 2 yaprak marul (2)
Akşam: Zero + 33 gr fıstık (7.2) + 100 gr ızgara et (0) + Ricotta peyniri (0.2)

Toplam:21.6 krbn

1.5 litre su + 4 km çok hızlı tempo yürüyüş (25 dk da bitti 4km) + wc yok

Biliyorum bugün abarttım , sabahki domates salatalık bozdu işi , yumurta yemek istemedim , ekmek zaten yemiyorum, başka bişey de bulamadım:KK43:

çok teşekkür ederim yorumun için selin abla..:)
bu arada öğünleri saat kaçta yediğimizin bir önemi var mı?
ben gece geç yatıyorum bu yuzdende geç kalkıyorum yani kahvaltım öğle yemeğim gibi oluyor ama 2 öğün yiyorum gece çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum su içerek açlığımı bastırmaya çalışıyorum..
bu arada ben sizler gibi daha 5-6 kb puanla günü bitiremedim hiç :KK43:
40-50 arasında oluyor genelde günlük kb..
bu arara boyum 1.64 kilom 63 dü diyete başladığımda (bu aç karna tartıldığımda gün içinde 1 kilo fazla görünüyorum) bugun 5. günüm sabah aç karna tartıldığımda 61.5 çıktım ama şimdi tartıldığımda 62.5 gösteriyor.. öyle yani
bu arada çoğu kişi gibi basen ve göbek-simidi- sorunum war göbeğim 5 aylık hamile gibi :KK43:

bugünki menüm ..

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

kızlar ben bu semizotunun k.h sız olmasına bayıldım yaa köftenin yanında harika bi salata yedim uzun zaman sonra :lepi:

benim bugünkü menüm ise su

sabah sirf kahve sekersiz sütsüz

öglen 1 de 3 burger

18.00 da bir burger

dahada yok..cok tokum...hic ymedigim seyleri yiyince tuaf oluyorum...

Canım, Aylin'e katılıyorum aynen, 1 puan çok bile.

Bgm, menün harika. Hatta süper, böyle devam edersen iyi kilo vereceğine inanıyorum hayatım.

Rubi, yine süper bir gün geçirmişsin, bizim gurupta olman içimi ferahlatıyor :))) Aysebru'nun en büyük rakibi sensin. Tam gaz devam hayatım. Regl dönemine kadar her gün tartılabilirsin sen, çünkü bu diyete adapte oldun gibime geliyor. Artık bu diyetle kilo vereceğine inandığın için beynin kilo vermene engel olmuyor, vereceğim, veriyorum diyorsun ve harbiden de veriyorsun. Ama regl döneminde tartılmamaya özen göster, çünkü benim de yakın ama bilerek tartılmıyorum çünkü her tarafım şiş, biliyorum ki çok çıkacağım tartıda onu görmemek en güzeli, regl'den dolayı şişim diyorum bittikten sonra tartıldığımda yine kilo vereceğime adım gibi eminim. Çünkü aylardır aynı şeyleri yaşıyorum.

Canım, aynen katılıyorum sana, bizim gurup uçtu gidiyor :)) Toplam değerin harika, yediklerin harika, kutluyorum, içtiğin su bana da çok gibi geldi sanki. Susamadan bu kadar su içmek sakıncalı, susuyup içiyorsan ayrı. Birinci olucazz, zafer elbet bizimdir. sempatiksalakcinni

Zaracım, en son ne zaman tartmıştın ki oğlunu? Bir de bu diyetle aralarda az da olsa cips yedirmemeye çalış, onun yerine aralarda karbonsuz birşeyler verebilirsen daha iyi olur. Bir avuç fındık, çekirdek, badem tarzı şeyler. Listelerden bakıp ayarlarsın puanını. Burgerlerden doyana kadar yiyebilir ama gün içerisinde başka karbonhidrat almazsa, bu en önemli unsur,

Aylincim, bi kere sen kesinlikle ve kesinlikle her gün tartılmamaması gereken kızlarımızdansın. Çünkü senin psikolojin vücudunu acayip derecede etkiliyor. Artık tüm kızlarımızı ikiye ayırıyorum, bir tartılmaktan dolayı sorun yaşamayacaklar, iki tartıldıkları taktirde kilo veremeyecekler. Sen her gün tartıldıkça kilonu görüp veremiyorum diyorsun, veremediğini görünce moralin bozuluyor, moralin bozulunca da acıkıyorsun. Acıkıp yemediğinde vücudun yağ depoluyor, yediğinde ise yediklerinden dolayı suçluluk hissedip yine kilo alıyorsun. Bu öylesine bir ince nokta ki, sen aslında haftada bir tartılıp benim söylediklerimi uygulasan tıkır tıkır gidecek kiloların, öyle müsait ki bünyen kilo vermeye, toplam kilon da çok müsait, ama kilo vermene kendin engel oluyorsun biliyor musun? Burdan öylesine açık görüyorum ki tüm kızları kıyasladığımda. İki gurup var aranızda evet, yarışma gurubu. Ama çok ayrı iki gurup daha var, bunları yazmayacağım kimler olduklarını ama okuduklarında anlayacaklar.
Birinci guruptaki kızlar, gayet rahat, kilo vereceklerine inanıyorlar, yedikleri diğerleriyle aynı ama acıkmıyorlar, stresli değiller vesaire vesaire. İkinci guruptaki kızlar ise her yediklerinin kendilerine kilo yapacağını zannediyorlar, iki lokma sakıncalı birşey yediklerinde moralleri bozuluyor, veremeyeceklerine inanıyorlar, kararsızlar ve en önemlisi beş dakikada bir tartılıyorlar. Sadece karbonhidrat diyeti değil, tüm diyetlerde vücudun bir alışma dönemi olur, bu alışma döneminde kilo dahi alabilir insanlar. Ama devam edip yılmadan, sabırla, inatla arkadaş ben öyle ya da böyle bu kiloları vereceğim diye kararlı olunursa yemin ediyorum bu diyet öylesine müsait ki günde bir kilo dahi verdirmeye.
Ama yanlış yapanlar ne yapıyor onu da söyleyeyim, ya adet dönemleri, ya gün içerisinde çok su içtiler, ya da üzüntüden dahi oluşan ödem oluştu vücutlarında onunla tartıya çıkıyorlar, 500 gram ya da 2 kilo farketmez, kilo almak insanın moralini bozar. Tartıdaki kilosunu görenler, yok ben veremiyorum, neden acaba diyor. Aslında o gün kilo vermiş dahi olsalar beyne giden sinyal direk vücudu etkiliyor ve evet ben kilo veremiyorum, kilo vermem durdu diye düşünüyorlar. Ve cidden kilo vermeleri duruyor hatta kilo dahi alabilirler bu kızlarımız.
Oysa yapmaları gereken o kadar basit ki, yemin ediyorum çok basit. Sakin olmak, kararlı bir şekilde bir hafta tartıya çıkmamak. vallahi hiçbirinizin yediğinizde sakıncalı birşey yok kızlar. 3 kaşık pasta hamurundan hiçbirşey olmaz Aylincim, sen o 3 kaşık pasta hamurunu 3 pasta yemiş gibi hissedersen birşey olur asıl. Bu yüzden veremediğini düşünüp hergün tartılırsan gerçekten de o yüzden veremezsin kilolarını. Adet döneminin tarihi geçerse geçsin hayatım rahat ol. O konu da aynı diyet gibi ne kadar stres yaparsan o kadar gecikir adetin. Hayatta herşey aynı aslında, birşeyi ne kadar istersen o kadar olmaz, ama vazgeçtiğin an karşında bulursun. O yüzden lütfen beynimize hakim olalım kızlar. Siz beyninizi kilo verebileceğinize inandıramadığnız sürece ben burdan ne yazsam boş. Ben bu diyetle 30 kilo verdim boru değil, çoğunuzun verecek 10 kilosu falan var sadece, bazen diyorum onların yerine ben geçsem yeminle bir ayda çok zorlamadan veririm bu kiloları. Çünkü rahatım, çünkü biliyorum bazı şeyleri yemediğimde tıkır tıkır gidecek kilolarım. Çünkü arada çooook kaçamak yaptım ama olsun canıma değsin diyerek yoluma devam ettim ve yine verdim ve yine veriyorum ve yine vereceğim. Ah bunlara bir inanabilseniz, sadece rahatlayın, arkanıza yaslanın ve nerde yanlış yaptığınızı bi düşünün.

Canım, gelecek yarışmada yapalım, adet dönemim bitsin, hatta haftada birkaç gün yapıp denemek istiyorum toplamda ne kadar gidecek, ilk deneme günümüzde sıkıntı yaşamazsak, çok zorlanmazsak iki-üç gün kadar yapalım bence.

Tekrar tekrarr tek tek parmaklarini öpyüroummm, ellerine saglikk. nekadar güzel anlatmissin.... kendime stres yapiyorumm evettt... ayy 3 hafta kaldi daha, istee 83 olamicamm, nasil basaricamm falan filan diyip duruyorumm, kollarimi cok takiyorumm, durmadan papagan gibi konusuyorum dertleniyorumm. tartiyi baska biyere kaldiricam artikk tartilmamak icinn valla yaa.... tek tük kacamaklar oluyor maleseff regl gelmedi diye moralim bozuluyor dogruu, ama söz simdi kendime geldimm daha cok dikkat edicemm... tsk ederimm... menümü tekrar yaziyorumm güncelledim, yorum yaparsan sevinirim ablam

sabah:

peynirli 2 yumurta 1p

öglen:

3 tavuk burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
azz peynir

meyve suyu sekeri cok az olan 2p (söz bidaha icmicem evde baska su yoktu soguk)

ara:

5 cilek 4p
2 üzüm 1p
3 tane kücücük ceviz cikolatasi mi desem nasil desem... 5p mi desem neyse dedigin gibi kacamak, dünyanin sonu degil, relaxim stres yapmiyorumm bunu görmüyorum bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
cola light

aksam

4 tavuk burger 2p
1 kasik mayonez 1p
1 salam
1 peynir

20 puan???? neyse yine iyiyim yanii

bugünki menümü yaziyorum :

sabah:
1 dilim ekmek =12
peynir= 1
salam=1
yumurta (haslanmis) =0

öglen:
2 sosis =1

aksam:
250 gr. balik = 0

su 1.5 litre (aksama kadar 2yi gecer) bugün spor yok

canim süperrrr
senin mününü görünce de gaza geliyorum
sen benim grupdasin dimi????

kac kiloydun cizelgen yok????

bugünki menüm ..

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

kızlar ben bu semizotunun k.h sız olmasına bayıldım yaa köftenin yanında harika bi salata yedim uzun zaman sonra :lepi:

ablam 1 domatesle menemen demissin, domates zaten 6 puan, bide peynir katmissin 1p... toplam menemen bi 8 puan var bence, yaniliyormuyum selin abla?

Benimkiler de bomba gibiydi Rubi, ama şimdi fosalmış balon gibiler :)))) Ben kıyafet altını çok fazla dert etmiyorum nedense, sütyenle halloluyor, dışardan belli olmayan hiçbişey psikolojimi bozamıyor artık. Gittiğim güzellik merkezindeki kız göğüslerin için makineye gir demişti, belki onu denerim, bir iki seansta sıkılaştırıyormuş sarkık deriyi, yapanlara bakayım da bi ona göre karar vericem hem daha ucuz.

ilgimi cekti valla
benim gögüslerimde biraz sarkik, 105 kg dan 83 düsünce SPORSUz öle oldu 14 yasimda.... burda ates pahalisidir kesin ya... ama sözlüm güzellik delisi oldugu icin benim icin hersey yapar sanirimm
bacaklarimda selulit dolu mesela.. istemiyorum onlarii :gitme:

oh beee wc ciktimm allahim sükürler olsunn kaydirigubbakcemile3

bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,

bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,

:gitme: genc yasimda bende mahfettim vücutumu........ kollarim hepp catlakk
karnimdaa... heryerim sarkik :gitme:

X