Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnn

önce 29.06.2010 menüm

sabah 10.00 simit peynir :26 puan

öğlen 15.00 3 adet haşlama yumurta :0 puan

akşam 20.00 tavuk haşlama : 0 puan

gece okey oynarken de 1 avuç ayçekirdeği ???

1 saat yürüyüş 15 dk üst beden hareketleri

yemek saatlerim biraz şaştı ama bana iyi geldi nedense hiç acıkmadan geçirdim günü

tab bende tartılanlar grubunda olmak istiyorum. sabah tartıldım.. 96.8 geldim 800 gr daha gitmiş.. ama çizelgemi değiştirmeyeyim pazartesi sonuçlarına göre değiştiricem..

günaydınn.

selin iyiki bizim gruptasın, artık birinciliğe oynama zamanımız geldi

dünkü listem
29/06/2010

1 tatlı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı syu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1

öğlen
3 yumurtayla kıymalı lor peynirli muhteşem yemek ( bugun 5 saatlik toplantı sonuna kadar toktum ) 2

akşam

3 büyük köfte ekmeksiz bol baharatlı 1
100 gr salçalı suyla hazırlanmış sosis 1
1 kase yoğurt 6 ( çok seviyorum yemesem süper olcakta)
1 tabak kabak yemeği 4

45 dakika yürüyüş
4.5 litre su

toplam 21,5 karbon iyi bitirdim bugün hemde hiç acıkmadım
opuyorumnanaktan

günaydınn.

dünkü listem
29/06/2010

1 tatlı kaşığı çörek otu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1

öğlen
3 yumurtayla kıymalı lor peynirli muhteşem yemek ( bugun 5 saatlik toplantı sonuna kadar toktum ) 2

akşam

1 tabak kabak yemeği 4

45 dakika yürüyüş
4.5 litre su

opuyorumnanaktan

canım, naçizane fikrim 4.5 lt su çok değilmi su zehirlenmesi diye bişey var.. bi araştır istersen. çok su içtiğinde böbrekler fazla yoruluyormuş

günaydınn.

dünkü listem
29/06/2010

1 tatlı kaşığı çörek otu
1 domates 6
50gr beyaz peynir 0,5
10yeşil zeytin 1

öğlen

akşam

1 tabak kabak yemeği 4

45 dakika yürüyüş
4.5 litre su

opuyorumnanaktan

canim salcadada karbon var hesapladinmi onu?

ayrica yogurt yedigin inc üzülme az yagli yogurt yersen göbek yaglarina cok faydasi var

günaydin hanimlar...oglumla ben yapiyoruz bu diyeti bugün öglen icin tavuk burger yapcam firinda yanina ne yenir ?ß hem kactane burger yesin oglum?? sabah tarttimda 57.8 di yaaa oysaki 59.7 gibiydi o ..yavrum benim yaaa insallah kilo verir...

günaydin hanimlar...oglumla ben yapiyoruz bu diyeti bugün öglen icin tavuk burger yapcam firinda yanina ne yenir ?ß hem kactane burger yesin oglum?? sabah tarttimda 57.8 di yaaa oysaki 59.7 gibiydi o ..yavrum benim yaaa insallah kilo verir...

günaydin zara ablam

izlem demis aylin biliyor tavuk burgerleri diye, sanirim buldun türk bakkalinda. mekkafood dan aliyordum neredeyse cok pahaliydi 11 euro. ben 5,99 olanindan aldim baska marka, simdi unuttum hangisi... ben 3 tane yiyorum bir oturusta...
insallah kilo verir oglun... bu yastaki cocuklarin rejim yapmasi dogru degil... sadece chips cerez gibi seyleri yasakla ve top oynasin disarda oynasin, inlineskater al spor yapsin bence

dün cilekli pasta yaptimm, hamurundan 3 yk yedim vallahii off
ve 8 puanlik cilek yedim...

regl halen gelmedi ve ben sanki irademi kaybediyorumm...... yeter artik öyle sistimkiii neden gelmiyor bu zikkim yaaaaaaa offfffff....

bende bugün 10 puani gecmemeye calisicamm....

pilanladigim menümü yazayim en iyisii

sabah:

peynirli yumurta 1p

öglen:

3 burger 1,5p
1 yk mayonez 1p

ara:

1 bardak ayran 5p

aksam:

3 ´burger 1,5p
1yk mayonez 1p

11 oldu sanirim.... süper insallah böle tutabilirimm bugün icin ve cumaya kadarr

kizlar cuma cumartesi toplam 3 aspirin yutmustum... rejim var arada ve sicaktan biraz stres

bunlardan dolayi gecikmis olabilirmi reglim?????

valla kafaya taktim ya

günaydin zara ablam

izlem demis aylin biliyor tavuk burgerleri diye, sanirim buldun türk bakkalinda. mekkafood dan aliyordum neredeyse cok pahaliydi 11 euro. ben 5,99 olanindan aldim baska marka, simdi unuttum hangisi... ben 3 tane yiyorum bir oturusta...
insallah kilo verir oglun... bu yastaki cocuklarin rejim yapmasi dogru degil... sadece chips cerez gibi seyleri yasakla ve top oynasin disarda oynasin, inlineskater al spor yapsin bence

aldim almasina burgerde icim hic rahat degildi..demek bizdekiler dogru..bende anurun aldim 10 euroya ey..36 tane ama egal...oglum cok cok cokkkk hareketli bir cocuk anlatamam o kiloyla bunlari nasil yapabilir diye ögretmenleri spor hocalari hayret ediyor..futbola yazdirdim haftada 2 gün gidiyor ve yüzmeye gidiyor haftada bir gün ..yemek yemegi cok seviyo ya chips falan azicikk bir kaseye koyuyom...benim oglum diyeti cok iyi biliyo :KK66:) hep söylene söylene..ama yapacam ..sevdikleri seyler var listede et tavuk yumurta gibi yesin dursun..dün aksam 2 tavuk dittim yedide deli oldu anneeee ben bunumu yicem diye evet dedim sen diyet yapiyosun dedim tamam dedi :) azda olsa verse cok rahat edecek giyim konusunda göbek firliyoo disari ..

kizlar cuma cumartesi toplam 3 aspirin yutmustum... rejim var arada ve sicaktan biraz stres

bunlardan dolayi gecikmis olabilirmi reglim?????

valla kafaya taktim ya

aspirinle alakasi yokturdur ya...doktora gitsene kadin doktoruna..muayne etmez korkma..bendede olmustu bu ve kizkardesimdede olmustu senede bir defa bir kadinin ayhali gelmez demisti...normal yani stres yapma..doktora gidersen o hap veriyo adetin gelsin diye..

aldim almasina burgerde icim hic rahat degildi..demek bizdekiler dogru..bende anurun aldim 10 euroya ey..36 tane ama egal...oglum cok cok cokkkk hareketli bir cocuk anlatamam o kiloyla bunlari nasil yapabilir diye ögretmenleri spor hocalari hayret ediyor..futbola yazdirdim haftada 2 gün gidiyor ve yüzmeye gidiyor haftada bir gün ..yemek yemegi cok seviyo ya chips falan azicikk bir kaseye koyuyom...benim oglum diyeti cok iyi biliyo :KK66:) hep söylene söylene..ama yapacam ..sevdikleri seyler var listede et tavuk yumurta gibi yesin dursun..dün aksam 2 tavuk dittim yedide deli oldu anneeee ben bunumu yicem diye evet dedim sen diyet yapiyosun dedim tamam dedi :) azda olsa verse cok rahat edecek giyim konusunda göbek firliyoo disari ..

ha ozaman iyii. benim paket 30luk du... bugün yine alicam
spora gidiyorsa negüzelll... ozaman sadece karbonhidrat verme, bu kilo aldiriyor, makarna pilav patates pommes gidirme....

aspirinle alakasi yokturdur ya...doktora gitsene kadin doktoruna..muayne etmez korkma..bendede olmustu bu ve kizkardesimdede olmustu senede bir defa bir kadinin ayhali gelmez demisti...normal yani stres yapma..doktora gidersen o hap veriyo adetin gelsin diye..

hic gitmedim ben kadin doktoruna....
biraz daha bekliyim yaa
halen gelmezse pazartesi dr giderim

offf kafayi yicemm neden böle olduki

aylin90

ozaman karbonhidrat verme kilo aldiriyor demissin...bu yiyecekler kb degilmi

eyvah sen bu rejimi ters anlamissin
karbonhidrat rejimi yapiyoruz biz yani kohlenhydrate ALMIYORUZ
sadece EIWEIß ve YAG yani protein ve yag...

karbonhidrat iceren yiyecekler genelde ekmek, hamur isleri nohut kuru fasulye bezelye mercimek pizza patates pilav makarna bunlar oluyor.... sekerli seyler yasak

anladin?

sadece süt peynir yogurt yumurta et tavuk böle seyler yiyoruz

eyvah sen bu rejimi ters anlamissin
karbonhidrat rejimi yapiyoruz biz yani kohlenhydrate ALMIYORUZ
sadece EIWEIß ve YAG yani protein ve yag...

karbonhidrat iceren yiyecekler genelde ekmek, hamur isleri nohut kuru fasulye bezelye mercimek pizza patates pilav makarna bunlar oluyor.... sekerli seyler yasak

anladin?

sadece süt peynir yogurt yumurta et tavuk böle seyler yiyoruz

yok yok ben anladimda senin yazini yanlis anlamisim..ok tamam

selam kızlar, regl yüzünden mi bilemiyorum ama 4. günüm bugün 1 kilo artıdayım, regl den kaynaklandığını ümit ediyorum akannehir

bugün gene dışarı çıkıcam çantama 1 ton balığı konservesi atim bari, sempatiksalakcinni 1de diyet kola içtim mi tamamdır
:gitme:

selam kızlar, regl yüzünden mi bilemiyorum ama 4. günüm bugün 1 kilo artıdayım, regl den kaynaklandığını ümit ediyorum akannehir

bugün gene dışarı çıkıcam çantama 1 ton balığı konservesi atim bari, sempatiksalakcinni 1de diyet kola içtim mi tamamdır

:gitme: benimde zevkim iradem kalmadi yaa
yine rejimdeyim ama bu regl gelmedigi sürece moral bozuklugu varr...
neden neden neden diyorumm...
halen tik yok...
bende 1kg artida gibiyim

bende doktorla bir diyet yatigimda regl e yakin kilom artardi doktor sorardi regle yakinmisin diye..evet derdim...normal yani 1 veya 2 kilo artida olmaniz..vucut hazirlaniyor siskinlik olup su topluyo..reglden sonra regl zamaninda veremedigin kilolari birden verecegine inan...

selam arkadaşlar sizleri yakından ve zevkle izliyorum hepinizide kutluyorum bende bu diyeti uyguluyorum yediklerimi bir değerlendirirseniz sevinirim :::))))
KALKAR KALKMAZ BıR FıNCAN ŞEKERSıZ SÜTLÜ NESCAFE ( olmazsa olmazım)
SABAHA 2 YUMURTA KıBRıR KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNıR.
ÖĞLE BÜYÜK BıR DıLıM ET VE 1AD SıVRı BıBER
ÖĞLE BıR ADED PALAMUT BALIĞI
2,5 3 LıTRE SU VE BıTKı ÇAYI.
ne dersiniz iyimi menüm
SEVGıYLE KALIN
ARADA BEYAZ PEYNıR ATIŞTIRDIM

X