- 5 Temmuz 2019
- 15
- 4
- 1
- 43
Uygulama hangisi acaba bende bakmak istiyorum bu diyet bana çok mantıklı geldi misal döner de puan yok yani ben hem öğlen hem akşam yerim birer porsiyon üstelik demir eksikliği vs var doktor her öğünde kırmızı et tavsiye etti
Teşekkür ederim, bakacağım mutlaka.. siz ne zamandır uyguluyorsunuz diyeti. Zorlandınız mı ve kaç kilo verdiniz.. benim boyum uzun olduğu için kilom sırıtmıyor ama göbeğim korkunç gözüküyorBen diyetkolikten bakıyordum sende ordan bakabilirsin besin değerleri kısmında
1 aydır yapıyorum bende öyle bi şey yapmadı.. değerlerinize bastırdınız mıUzun zaman önce yaptığım ve gerçekten zayıflatan bir diyet yöntemi tekrar denemek istiyorum ama sanki kafamda bi dalgınlık yapıyor dikkat eksikliği oluyor bu diyette aynı şeyleri yaşayan var mı acaba
O zaman için değerlerim nasıldı hatırlamıyorum ama şu anda yeni yaptırdım iyi tekrar denemeye karar verdim :)1 aydır yapıyorum bende öyle bi şey yapmadı.. değerlerinize bastırdınız mı
Günlük olarak beslenme şeklimi yazdığım bi topiğim var, gelmek isterseniz beklerim.. kb diyeti ile hedefe adım adım başlıklıBu diyeti nasıl yapacağız??? Bende sizr katılmak istiyorum . yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?