selin merhaba
bende bu diyeti metabolizmamı hızlandırmak için 10 gün filan yapmauı düşünüyorum
sende zararı olurmu?
sariz canımmm şu kilo çizelgesiyle ne çok uğraşmıştım sayende yaptım valla teşekkür ederim.
90 kilonun üzerindekilerle beraber diyete başladığımda 116.5 tum. cumartesi 112.5 çıkmıştım ama bu sabah 114 çıktım. hiç su içemedim 3 gün boyunca off neyse tekrar veririm ben adetim yaklaşıyo ondan olabilir belki çünkü yedim dediysem 3 gün boyunca 1,5 kilo geri alacak kadar yemedim kiiii...
neyse moralimi bozmayıp tam gaz devam..
selincim kendime sinir oldum biraz zeytinyağlı dolmanın intikamı oldu bu 1,5 kilo...
bende bu kadar yiyordum iyi bari geçmemişim..sağol valla çok iyi yaptın, şimdi herkes yediğini bilir canım.
bunu anlamadim iste bak.... tabak nekadar büyük belli olmuyor
masayla birlikte cekersen tam netlesicek sanirim kaydirigubbakcemile3
Bi kaç gündür bu gisemik indekx e bende takmıştım .heryerde makaleler falan okuyorum bu konuda . karpuzunki 77 sanırım ..bu yazdığın meyveler dışında diğer meyvelerin hepsi düşük glisemik indekxliymiş .tüm okuduğum makaleler öyle yazıyordu .Kızlar, hazır söz karpuza gelmişken hafta sonu okuduğum kitapta yazanlardan bahsetmek istiyorum. Malesef karpuzun Gi (Glisemik endeks) değeri çok yüksek. Bu da şu demek oluyor, aynen beyaz ekmek-tereyağı olayında bahsettiğim gibi, karpuz yediğiniz zaman da (az bişey bile yemiş olsanız dahi) malesef vücudun salgıladığı insülin oranı yükseliyor, bu da şu demek oluyor, hem acıkıyorsunuz hem de yediğiniz diğer herşey vücudunuza yağ olarak depolanıyor.
Biliyorsunuz ben direk karbonhidrat diyeti yazarak başlamadım diğer topikte, kendi araştırmalarım sonucu bulduğum sonuçları ve tecrübelerimi sizinle paylaşmıştım, bizi buraya layık gördüler, taşındık :)
Yaptığım son araştırmalar sonucunda da şu sonuca ulaştım kızlar, kesinlikle ama kesinlikle yaptığınız bu diyetle birlikte, şeker ve içinde şeker bulunan gıdalar, beyaz un ve içinde beyaz un bulunan gıdalar, patetes .pirinç, muz, mısır, pişmiş havuç, kuru üzüm, karpuz, kavun yemeyin. Bunları yemediğiniz zaman vallahi de billahi de hiç acıkmıyorsunuz inanır mısınız? Pazar gününden beri evdeki misafirlerimden birisine bu malzemeleri yedirmiyorum, (evsahibine bak, çok pisim ya, napıyım kilo vermek istiyo), pazardan önce yarın ölecekmiş gibi yiyen kadını şu an bir görseniz hiç acıkmıyo. Az önce telefon açtım yapıp bıraktığım yemekleri diğerleri yemiş o hala acıkmamış kahvaltıdan sonra. (Bu arada kahvaltıda da kesinlikle tam buğdaya çevirdim tüm aileyi kızlar) Araştırmalarım son hız devam ediyor, yukardaki cısslardan mümkün olduğunca uzak durun, gi değerleri acayip yüksek, ikisini bir arada yapsak var ya kimse bizi tutamaz gibime geliyo. Karpuzculara saygı ile sunarım. Ben de ihtiyaten karpuz yemiyorum pazardan beri ama beyaz undan yapılan simit yedim mesela bugün ve dün. Artık onları da kesicem, benle denemek isteyen denesin, istemezseniz denek olarak kendim yapıcam sonuçları hep beraber görürüz. Gelecek cumadan itibaren başlıyorum bi sonraki cuma yazarım sonucu.
canım, 10 günde işi yarayacağını düşünmüyorum, tam vücudun alışacak sen bırakacaksın. Bir ay çok mu zor olur sana?
karpuzda çok şeker var aslında dikkat edelim.
kiraz daha iyi hem vücuttan su atma özelliği var kızlar aklınızda olsun.
venharcım irili ufakı 15 tane kiraz 100 gram canım ..
6 tane erikte 100 gram
ışte budur 100 gram karpuz kızlar tabakta büyük durduğuna bakmayın dilimin kalınlığı 1 santin falan akannehir
Bundan sonra listelerdeki karpuza oklava geliyo haberiniz olsun
canım, 10 günde işi yarayacağını düşünmüyorum, tam vücudun alışacak sen bırakacaksın. Bir ay çok mu zor olur sana?
aboww kaydirigubbakcemile3 tmm ablam özür
kabak cekirdegi bir acuv yiyorum fazla degil... bir kac ceviz de...
tmm yemicemm...
tavuga kac puan verdin?
İşte budur 100 gram karpuz kızlar tabakta büyük durduğuna bakmayın dilimin kalınlığı 1 santin falan akannehir
çok zor olmaz tabikide ama bırakınc akilo almaktan korkuyorum ben çünkü çok çkok zor kilo veriyorum metabolizmamı hızlandırayım diye demiştim 10 gün yapayım diye
yazlnız bu yüzden beni biri vuracak heeeeekaydirigubbakcemile3
canım çekti yemek istiyorummm ve yicem galibadelikafadulden
selin dünkü menümü yazamamıştım işte şimdi yazıyorum. (hala yarışmadayım değil mi)
22/06/2010
sabah: 1 kepekli lavaş(5p), yarım domates(3p), 1 tane biber(3p), maydanoz- dere otu(2p)
2kupa yeşil çay
ögle:tavuk haşlama
akşam : 1tane karnıyarık(10p) , yarım şişe meyveli soda(4p)
toplam : 27 puan
görüyo musun, milletin canı karpuz çekti :))))))))) beni öldüreceksiniz siz yaa.
şu meşhur kepekli lavaşı bulamadım ben yahu
markası ne acaba?
görüyo musun, milletin canı karpuz çekti :))))))))) beni öldüreceksiniz siz yaa.
ayşeebru markası _lavalia irem_ içinde maya olmaması da super çünkü maya vücudu şişirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?