Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR seda sayana bakiyorum su an.
Gülben Ergen var. 3 Cocuk annesi nasil zayifladin diye sordu Seda...
Hamur isleri tanimiyorum artik dedi. Makarna Pilav unuttum dedi... yersemdee makarnayi sade yagsiz yiyorum dedi... yogurt karistiriormusun dedi seda. naptin seda, proteinle karbonh. karistirmis oluyorsun yasak dedi. ay ben yanlismi yapiomusum dedi seda kaydirigubbakcemile3
bak sen gülbende biliyo karbon olayınıkaydirigubbakcemile3ee başka bişi demedi mi
:lepi:
Arkadaşlar, biriniz bana şu kilo çizelgesini nasıl kendime ekleyebileceğimi güzel bir dille anlatabilir mi? Yanında yazan siteye girdim, çizelgemi de seçtim sonra ne yapacağımı bulamadım. Ne güzel papatyalı uğur böcekli bi çizelge hazırlamıştım kendime, ekleyemedim :bbo:
yok demedi...
kizlar tavuk kanat kizartiyorum 2 tane tavada
bu simdi tavuk tava mi oluyor 8 puan?
olamaz yaa?
nası teflonda mı yağsız mı.fırına atsaydın aynı kızarmış gibi çıkıyo.
Olursun hayatım niye olmayasın, birkaç kişi daha listesini yazmadı senin gibi bir iki gün, onları da toplu listeden çıkarmadım. Eğer psikolojin müsaitse yarın devam et derim ben, zararın neresinden dönersen kardır.
kızlar kolay gelsin hepinize ..
eşim dün bana süpriz yapıp bi mutfak tartısı almış ...acayip sevindim atn bilezik alsa bu kadar mutlu olmazdım o derece =)
bende hemen 1 diim karpuz kestim kodum üzerine amaaan ne göriyim benim her zaman yediğim ve 4 puan verdiğim karpuz dilimi oldu 300 gram ..allahtan menülerimin puanını 40 ın altında tutmuşumda fazlalıklarla birlikte anca 40 falan oluyorlar .yazmak istedim size ..
15 tane irili ufaklı kiraz 100 gram
6 tane erik 100 gram
25 tane siyah zeytin 100 gram istediğimiz kadar zeytin yiyebilirz yani =) ekmeksiz gitmiyor pek ama
5 tane parmak sosis 100 gram
arada yazarım yine istersiniz ..
bugün üşenmedim sabah 9da 1 km uzaklıkta market vardı havada kapalı serin serin ayyy süperdi gittim tarçınlı sütü denedim hem giderken içtim, hindi burger aldım marketten öğlen yicem bakalım nasılmış
kızlar kolay gelsin hepinize ..
eşim dün bana süpriz yapıp bi mutfak tartısı almış ...acayip sevindim atn bilezik alsa bu kadar mutlu olmazdım o derece =)
bende hemen 1 diim karpuz kestim kodum üzerine amaaan ne göriyim benim her zaman yediğim ve 4 puan verdiğim karpuz dilimi oldu 300 gram ..allahtan menülerimin puanını 40 ın altında tutmuşumda fazlalıklarla birlikte anca 40 falan oluyorlar .yazmak istedim size ..
15 tane irili ufaklı kiraz 100 gram
6 tane erik 100 gram
25 tane siyah zeytin 100 gram istediğimiz kadar zeytin yiyebilirz yani =) ekmeksiz gitmiyor pek ama
5 tane parmak sosis 100 gram
arada yazarım yine istersiniz ..
ayyy tülaycım çok sevindim, ben ibonun yanında pek gr olayını konuşmuyorum, arada bir söleneyim acaba bu kaç gramdır diye aklına gelecek mi sempatiksalakcinni şu karpuz olayı çok riskli gerçekten insanın yedikçe yiyesi geliyor yaa akannehir
Harikasın venhar bence sen bu psikolojiyle bizi bile geçersin demedi deme sempatiksalakcinnisüper çok sevindim canım.
psikolojimi düzelttim ve bu sabah tekrar başladım.
cumaya kadar şöyle sıkı tutup işi kilo veriyim diyorum.kaydirigubbakcemile2
canım fiyetını sormadım hi ama çok pahalı bişey değil bildiğim kadarıyla .20 ye 30 a aınır heralde ..1ben hindi burger almadım hiç hindi etinin tadını hiç bilmiyorum nası bi tadı var
ay bende mi aldırsam mutfak tartısı kaça aldı acaba eşin.dur netten de bi bakıyım
yada biz hiç almayalım sen tart bize ne ne kadarsa söle:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim eşim biraz entresandır izlemim spora giderkende şaşal su alıp gitmiyim diye spor matarası almıştı bana kaydirigubbakcemile3 adam benim zayıflamamı benden çok istiyor demekki söylemesede fiilen anlatmaya çalışıyoı bacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Harikasın venhar bence sen bu psikolojiyle bizi bile geçersin demedi deme sempatiksalakcinni
canım fiyetını sormadım hi ama çok pahalı bişey değil bildiğim kadarıyla .20 ye 30 a aınır heralde ..
kaydirigubbakcemile3
olur canım ..ciddi manada takıldığınız bişey olursa yardım ederim kızlar .sizin bana verdiğiniz motivasyonunda karşılığını bi nebze ödemiş olurum belki opuyorumnanaktan