valla ay çekirdeğin de krbn çok az şaşırdım ben ilk gördüğüm de ama yine de ölçüyü kaçırmamak lazım
kızlar kolay gelsin hepinize ..
eşim dün bana süpriz yapıp bi mutfak tartısı almış ...acayip sevindim atn bilezik alsa bu kadar mutlu olmazdım o derece =)
bende hemen 1 diim karpuz kestim kodum üzerine amaaan ne göriyim benim her zaman yediğim ve 4 puan verdiğim karpuz dilimi oldu 300 gram ..allahtan menülerimin puanını 40 ın altında tutmuşumda fazlalıklarla birlikte anca 40 falan oluyorlar .yazmak istedim size ..
15 tane irili ufaklı kiraz 100 gram
6 tane erik 100 gram
25 tane siyah zeytin 100 gram istediğimiz kadar zeytin yiyebilirz yani =) ekmeksiz gitmiyor pek ama
5 tane parmak sosis 100 gram
arada yazarım yine istersiniz ..
aysebru selam canım, hiç canını sıkma sen bu işi çok sıkı götürüyosun, düzenini oturtursun ben sana güveniyorum menülerini takipteyim şekerim
kaydirigubbakcemile3
YOK kabukla tartınca 500 falan oluyor .. 100 gram karpuzu görseniz bidaha karpuzun yanna uğramazsınız o kadar az yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
menüm: 23/06/2010
sabah:
1 yumurta
2 bucuk sosis 1p
1 tavuk salami
yarim salatalik 4p
=5p
öglen:
1 tabak patlican yemegi kiymali 4p
2 tavuk kanat tavada kizarttim 1p (yagla kizarttim)
=5p
aksam:
kiymali kabak yemegi yapicam bayildim ben bu yemege 4p ama ben biraz fazla yerim 6p diyim
=20 puan ile kapatmayi düsünüyorumm
kizlar ben herrrr gecee kabak cekirdegi yiyordum bir avucc, leblebii felan selin abla duy<masinnn hehe
ama birseycik olmadiii
Abov, bi de utanmadan birseycik olmadı yazmış :)))) Listeye yediğin herşeyi yaz bi daha, valla ceza puanı koyacam bundan sonra ha.
Hem liste dışı yiyo, hem tartılıyo, kem kel, hem fodul :)))
Bari leblebi yeme onun karbonu yüksek, tamam kabak çekirdeği ye hem yararlı da, ama az ye ve listeye muhakkak yaz canım tamam mı?
venharcım irili ufakı 15 tane kiraz 100 gram canım ..
6 tane erikte 100 gram
selin merhaba
bende bu diyeti metabolizmamı hızlandırmak için 10 gün filan yapmauı düşünüyorum
sende zararı olurmu?
İşte budur 100 gram karpuz kızlar tabakta büyük durduğuna bakmayın dilimin kalınlığı 1 santin falan akannehir
bende bu kadar yiyordum iyi bari geçmemişim..sağol valla çok iyi yaptın, şimdi herkes yediğini bilir canım.
İşte budur 100 gram karpuz kızlar tabakta büyük durduğuna bakmayın dilimin kalınlığı 1 santin falan akannehir
bend ekoştum geldim kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?