kızlar, hepinize teşekkür ederim sağolun.
4 5 makina çamaşırım daha kaldı sonra bitiyor inşallah.
bir sigara molası verdim sizlere bakiyim dedim.
diyetim bozuldu bir ona yanıyorum aslında ama yarın sabah başlıycam kesin.
küçük kızımın bir lafı var çok gülerim çok da hoşuma gider..
sizi seviyorum vallaki billaki.
yarın tam gaz dönüyorum inşallah. bu arada şöyle bir baktımda hepiniz süper gidiyorsunuz..
harikasınız kızlar..olumunekankayizsmile
Canım benim kolay gelsin sana. Hani ne diyorduk, misafir gelir gider, tatiller gelir geçer, sular, seller kurur biter (bu kısmı senin için yazdım
), kilolar kalır.
O halde diyete kaldığımız yerden devam. Valla kızlar harika gidiyorlar haklısın, cuma gününü şimdiden iple çekmeye başladım, herkesin adına ayrı ayrı heyecanlanıyorum. Umutsuzlar, dişliler, kaçamakçılar, Venhar :) (O başlıbaşına alem, hiçbi kategoriye sokamıyorum onu :)) ) Hepsi çok tatlı, inşallah başarılı bir hafta olacak, bu arada topu topu iki gün geçti kayıp değil sen yarın başla tekrar hayatım. İki gündür seni öylesine aradı ki gözlerim anlatamam. Ösledim seni kızzz.opuyorumnanaktan
Ben de bugün işten geç çıktım yürüyüş falan yapamadım olsun, her günümüz aynı değil, günün şartlarına göre ne yaparsak kar.
Ha bi de bugün bana kahve içirttiler kızlar, acayip içim kıyıldı sana ne etki yapıyo sütlü nescafe onu merak ettim. Yarın görüşürüz hayatım, kendini zorlama işini bitir öyle gel.