Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aynen öle hatta 250 gr 12 diye biliyorum yani bir kase 250 gram 200 gr 10 felan eder....

salisyavehuzurcum ben tartıldım 1kg vermişim... yuppyyy 77 kg mım bu hafta evde yokum inşallah devam ettirebilirim döndüğümde 76 olmak istiyorum....
Maşallah 1 kilo cok guzel :) bir hafta sonra guzel haberlerini bekliyorum inan bana 1 hafta sonra 76 dan bile daha asagi olursun
Bende 77 yi gorunce şimardim kacamak yaptim o yuzdende kararliyim 1 hafta tartilmiycam

Yediklerimi paylasayim
Kahvalti
2,5 dilim kizarmis ekmek 20
Zeytin 1
Peynir 1
Oğlen
Pirzola o
1 yk süt tozuyla kahve 3
Aksam
1 isirik cikolata 2
kahve icicem az sonra 3
insallah 30 la kapaticam bugunu tabi eşim yine bir supriz yapmazsa :)
Buarada süt tozunu cok sevmeme ragmen kh degeri cok yuksek sanip 2 yildir sütle kahve iciyodum ama meger süt tozu 2,7 puanmis süt ise 10 puan

Yediklerimi paylasayim
Kahvalti
2,5 dilim kizarmis ekmek 20
Zeytin 1
Peynir 1
Oğlen
Pirzola o
1 yk süt tozuyla kahve 3
Aksam
1 isirik cikolata 2
kahve icicem az sonra 3
insallah 30 la kapaticam bugunu tabi eşim yine bir supriz yapmazsa :)
Buarada süt tozunu cok sevmeme ragmen kh degeri cok yuksek sanip 2 yildir sütle kahve iciyodum ama meger süt tozu 2,7 puanmis süt ise 10 puan
ekmek hiç yemiyorum ben daha çok yeşillik oluyor.bugünde sabah kahvaltısı iyi gitti.öğleden sonra gün var.orda asıl sınav başlıyor.gerçi hiç aç değilim ama kendimi sınamış olacağım galiba.

Slm kizlar 75 ile merhaba dedim güne geç uyandim kahvalti sade türk kahvesi 0 şimdide yeşil salata 5
akşamda yogurt 10 elma 16
Günü 31 ile kapatmis olacagim

dün güne gittim ve baktım hiç bana uygun yiyecek yoktu.hamurişi ve tatlılar,yemedim eve dönünce evde yedim kendime uygun olanlardan

fat1hhh 1213 .!.:
dün güne gittim ve baktım hiç bana uygun yiyecek yoktu.hamurişi ve tatlılar,yemedim eve dönünce evde yedim kendime uygun olanlardan

Tebrik ederim benimde sali var ama caktirmadan tadimlik yicem sıkıldım sürekli insanlara diyetteyim demekten onun için gizli diyet benimki :KK66:

Kahvalti
Şekersiz cay 0
2 dilim ekmek 24
Közlenmiş biber 4
Peynir 1
Şekersiz kahve 0
Aksam da
Salata 5
Tavuk 0
34 puanla günü kapatiyorum

Kahvalti
Şekersiz cay 0
2 dilim ekmek 24
Közlenmiş biber 4
Peynir 1
Şekersiz kahve 0
Aksam da
Salata 5
Tavuk 0
34 puanla günü kapatiyorum

sabah.yeşillik 10,zeytin 10,domates 5 yumurta 0, akşam. salata ,közlenmiş domates ve biber hepsi 20 desem et 0. 45 le günü kapatıyorum.

Gunaydin dünkü yediklerim
Kahvalti
Sosis 1
1 kaç patates kizartmasi 10
Şekersiz cay 0
4 tane yer fistigi 5
Aksam
İzgara tavuk 0
Ayran 5 21 ile günü kapattim sabah tartildim yine 75 ciktim burada adet oldum diyeteykende odem olusurmu adet döneminde benim 74 cikmam lazimdi :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
sabah.yeşillik 10,zeytin 10,domates 5 yumurta 0, akşam. salata ,közlenmiş domates ve biber hepsi 20 desem et 0. 45 le günü kapatıyorum.
Gunaydin nasil gidiyor diyet kaç tane zeytin yedin 10 yazmissin benim bildiğim 10 tane yeşil zeytin 2 ama siyah zeytinin tanesi 1 puan sanirim

Gunaydin nasil gidiyor diyet kaç tane zeytin yedin 10 yazmissin benim bildiğim 10 tane yeşil zeytin 2 ama siyah zeytinin tanesi 1 puan sanirim
bu farkı bşlmiyordum.hala devam ediyorum.ama iki gündür kendimi halsiz hissediyorum.biraz motivasyonum düştü sanki biraz yüreklendirin beni.bu sabah geç kalktım ve işe yetişmek için 1 yeşil elma ve 200 gr yoğurt aldım yanıma onları tükettim.

merhaba arkadaslar diyete baslamaya karar verdim bende okul dersler sınavlar derken kilolar aldı başını gitti umarım basarılı olurum

7 tane siyah zeytin 1 puan, 18 tane yeşil zeytin 1 puan

Gunaydin dünkü yediklerim
Kahvalti
Sosis 1
1 kaç patates kizartmasi 10
Şekersiz cay 0
4 tane yer fistigi 5
Aksam
İzgara tavuk 0
Ayran 5 21 ile günü kapattim sabah tartildim yine 75 ciktim burada adet oldum diyeteykende odem olusurmu adet döneminde benim 74 cikmam lazimdi :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
evet malesef odem oluyor hatta reglden bir kac gun once basliyor sen yine iyiymissin en azindan kilo almiş gozukmemissin ben 3 kilo fazla cıkmıştım ama bu donemde diyete devam edersek bitince hizli kilo gidiyormuş

Bende menumu yazayim
Kahvalti
3dilim kizarmis tam bugday ekmegi 20
Kasar peyniri 1
çay 0
Kremayla kahve 3
1 dilim haşhaşli kek 20
tavuk 0
diyet cola 0
Bugun günümüz vardi kacamak yapmaktan cok korkuyordum menuden sadece kek yedim 44 puanla kapadim ama dengesiz oldu farkindayim buna ragmen yarin tartida artiyi gorebilirim o keki yemeyeydim iyiydi :KK48:

X