Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaylincim, bana zorla içirttiğiniz sütlü kahvenin sonuçlarını yazıyorum :) İki kaysı, 100 gr. kadar peynir, daha da etraflıca aramama rağmen yiyecek bişey bulamadım. Valla tıka basa tok hissediyordum kendimi birden midem guruldamaya başladı. Ben daha da içmem siz için vallahi.
Eh ben de senin kekini iki üç puan fazla puan yazmaz mıyım
Abov, 46,5 etmiş zaten yazmıyım neyse.
Kızzz, 8 kilo oldu müthişsin. Çıtır oldun ha ?kaydirigubbakcemile5
bende menümü yazmadan önce aysebruma geçmiş olsun diyorum Allah beterinden korusun.
22.06.2010
sabah peynirli omlet 1p
1 probis 15 p
öğle peynir çay 2 p
akşam tavuk sote
domates salatalık
1 dilim kavun
15 p desek
toplam 33 p
biraz oryantal yapiim dedim cidden etkili 3 dk da acayip terletti.ama ben çok ayakta duramıyorum varislerim yaz günü beni mahvediyor.
hatuuuuun nerdesin aşkım birez yediğin içtiğini yaz bacıım.çıtır oldun kayboldun
hatuncum durumlar çok da iyi sayılmaz .3. hafta bitecek ve aman aman bi kilo kaybı yok.gerçi ben çok zor veriyordum.canım tatlı çekmeye başladı benim ya çikolata felan değil de bisküvi neviinden .
ama bırakmayacağım inşallah.
2 saat dans maşallah deyim terin suyun içinde kalıyorsundur mutlaka.
okulda kapandı oğlanı da alıp atıyorsun kendini dışarı ne ala.elazığ çok sıcak oluyor diye biliyorum.1 dönem malatyada okumuştum üniversiteyi orası da çok sıcak oluyordu
evet tatlım....o yolda hızla ilerliyorum....kabızlığıma çözüm olarak portakallı form çayı içiyorum....SELİNİM zararı yoktur herhalde?