Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım benım nacızhane fıkrım ılk etapta sekerlı bısı yememen puanın musaıt olsada bılıyorsunkı sekerlı seyler ozellıkle cıkolara dırek yag olarak vucudumuzda kalıyor :KK34::KK34::KK34: onun dısında super :KK34::KK34::KK34:

ayrıca rıca ederım yardım edebılıosam ne mutlu bana :KK16::KK16::KK16::KK16:

CAnım atıstırmalık bır ıkı kuru kayısı 2-3 cevız yogurt turu seyler yıyebılırsın yada 1 bardak sut :KK34::KK34::KK34:[/QUOTE]

Ya dün puanım 8 de kalınca bitter cikolata attım agzıma ben bide tatlıya aşırı düşkünüm o yüzden onunla doldurayım dedim :)) ama yemem bu hafta bidaha sizi dinleyim :) birde 100 gr bitter çikolata 24 puan deniyor bu doğrumu acaba ? Bende oyle düşünüyorum hemde sindirim acısından kayısınında faydası var ben gündoğdu yerdim arasına ceviz koyup ama o devride kapattım fazla puan toplamaym diye

Evet dediğinz gbi tam olur aslında yapabilirim ama cok aclık hissi hissetmiyorum evden cıkış saatimle okuldan cıkıs saatim arasında gündoğdu kayısı bile yesem biraz midemi bastırır önceki sayfalarda bademinde az puanı oldugunu duydum ama emin olamadım, yani okulda aşırı acıkmadıgım için sandviç yerine o tarz birsey yesem benim için daha iyi olabilir. Mesela bu aksam evde barbunya yemeği var ama onun puanı cok yüksek dimi baklagile giriyor diye ? Oyüzden menemen falan yerim artık diye düşünüyorm
olabilir canim, ama benim demek istedigimde, aksam saat 8 cok gec oldugu icin, 4-5 gibi karnini doyurki, aksama cok hafif ye diye dedim, hani saat 11 gibi yedigin zaman, 4 tede baden yada günkurusu yersen aksam eve geldiginde cok acikir cok yersin diye düsünmüstüm, ama insan kendini daha iyi bilir, acikmiyorum yemesemde olur diyorsan sen bilirsin tabii canim, kendi icgüdüsel sesine göre istedigini secebilirsin :KK34:

olabilir canim, ama benim demek istedigimde, aksam saat 8 cok gec oldugu icin, 4-5 gibi karnini doyurki, aksama cok hafif ye diye dedim, hani saat 11 gibi yedigin zaman, 4 tede baden yada günkurusu yersen aksam eve geldiginde cok acikir cok yersin diye düsünmüstüm, ama insan kendini daha iyi bilir, acikmiyorum yemesemde olur diyorsan sen bilirsin tabii canim, kendi icgüdüsel sesine göre istedigini secebilirsin :KK34:

Sizin dediğiniz cok mantıklı ama sandvc yerine evde yemek yemekte daha saglıklı gec olmasa bide daha iyi ama mecbur kalıyorum :KK43: siz ne kadar kilo verdiniz diyetiniz devam ediyormu

Evet dediğinz gbi tam olur aslında yapabilirim ama cok aclık hissi hissetmiyorum evden cıkış saatimle okuldan cıkıs saatim arasında gündoğdu kayısı bile yesem biraz midemi bastırır önceki sayfalarda bademinde az puanı oldugunu duydum ama emin olamadım, yani okulda aşırı acıkmadıgım için sandviç yerine o tarz birsey yesem benim için daha iyi olabilir. Mesela bu aksam evde barbunya yemeği var ama onun puanı cok yüksek dimi baklagile giriyor diye ? Oyüzden menemen falan yerim artık diye düşünüyorm

CANIm cevız ve badem tok tutan yıyeceklerdır bellı olculerde yenılmesınde ara ogun olarak kesınlıkle sakınca yok.sandvıc yerıne kesınlıkle bunları tercıh et daha doyurucu olur kesınlıkle :KK34::KK34:

canım benım nacızhane fıkrım ılk etapta sekerlı bısı yememen puanın musaıt olsada bılıyorsunkı sekerlı seyler ozellıkle cıkolara dırek yag olarak vucudumuzda kalıyor :KK34::KK34::KK34: onun dısında super :KK34::KK34::KK34:

ayrıca rıca ederım yardım edebılıosam ne mutlu bana :KK16::KK16::KK16::KK16:

CAnım atıstırmalık bır ıkı kuru kayısı 2-3 cevız yogurt turu seyler yıyebılırsın yada 1 bardak sut :KK34::KK34::KK34:

Ya dün puanım 8 de kalınca bitter cikolata attım agzıma ben bide tatlıya aşırı düşkünüm o yüzden onunla doldurayım dedim :)) ama yemem bu hafta bidaha sizi dinleyim :) birde 100 gr bitter çikolata 24 puan deniyor bu doğrumu acaba ? Bende oyle düşünüyorum hemde sindirim acısından kayısınında faydası var ben gündoğdu yerdim arasına ceviz koyup ama o devride kapattım fazla puan toplamaym diye[/QUOTE]

canım cıkolataların paketlerının arkasında karbon degerlerı yazar ona gore 1 mınık kare ona gore hesaplanır canım sındırıme mesela yogurdun ıcıne keten tohumu atp yersen muthıs faydalı yada 1-2 kuru kayısı. tatlı krızınede sana cozum olarak 1 bardak sute cubuk tarcın attınmı anında gecıyor canım :KK34::KK34:

ben 3-4 kilo verip geri aliyorum yaklasik 1 senedir, cok diyete basladim ama cabuk pesediyorum, benimde eksigim bu istikrarli olamamak malesef. aslinda diyet adina cok sey ögrendik ama uygulamada sorun oluyor hep, sen bana bakma, beni hic örnek alma, bu konuda melegi örnek alabilirsin, hani bir söz varya, hocanin dedigini yap ama yaptigini yapma diye , hah iste o aynen benim icinde gecerli :KK1:

CANIm cevız ve badem tok tutan yıyeceklerdır bellı olculerde yenılmesınde ara ogun olarak kesınlıkle sakınca yok.sandvıc yerıne kesınlıkle bunları tercıh et daha doyurucu olur kesınlıkle :KK34::KK34:

Ya dün puanım 8 de kalınca bitter cikolata attım agzıma ben bide tatlıya aşırı düşkünüm o yüzden onunla doldurayım dedim :)) ama yemem bu hafta bidaha sizi dinleyim :) birde 100 gr bitter çikolata 24 puan deniyor bu doğrumu acaba ? Bende oyle düşünüyorum hemde sindirim acısından kayısınında faydası var ben gündoğdu yerdim arasına ceviz koyup ama o devride kapattım fazla puan toplamaym diye

canım cıkolataların paketlerının arkasında karbon degerlerı yazar ona gore 1 mınık kare ona gore hesaplanır canım sındırıme mesela yogurdun ıcıne keten tohumu atp yersen muthıs faydalı yada 1-2 kuru kayısı. tatlı krızınede sana cozum olarak 1 bardak sute cubuk tarcın attınmı anında gecıyor canım :KK34::KK34:[/QUOTE]

Müthiş bilgiler ediniyorum sayenizde tesekkür ederim diyet süresince devam edicem sizi takip etmeye ablalarım olarak:) söylediklerinizi mutalaka denicem özellikle sindirim için söylediklerinizi. Barbunyanın puanını biliyormusunuz ? Kolestrolum biraz yüksek oldugu için sürekli et ve yumurta yemek istemiyorum aslında, sebze yemeği yesem daha iyi. Bide mesela bi dolma biberi yemeğinin bir tanesi kaç puan ?

vee bugunku bu saate dek olan menum

sabah
2 dılım ıyıce kızamıs cavdar 14 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
kozlenmus bıber ve az domates 4 p
yarım bardak lıght kola 0 p

ara
1 yemek yasıgından az yogurt 3 p

aksamda
1 domates 6 p
1 bıber 3 p
2 yesık sogan 2 p
2 yumurtadan menemen yapıp yemeyı dusunuyorum
1 bardak ayran ıle 3 p

37,5 p ıle gunu kaparım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

su ana kadarda 1,5 lt su :nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben 3-4 kilo verip geri aliyorum yaklasik 1 senedir, cok diyete basladim ama cabuk pesediyorum, benimde eksigim bu istikrarli olamamak malesef. aslinda diyet adina cok sey ögrendik ama uygulamada sorun oluyor hep, sen bana bakma, beni hic örnek alma, bu konuda melegi örnek alabilirsin, hani bir söz varya, hocanin dedigini yap ama yaptigini yapma diye , hah iste o aynen benim icinde gecerli :KK1:

Estafurullah bende de birkere bozdugum zaman ertesi gün diyete devam edemiyorum hamburgerler hamurişiler gerisi geliyor bide öğrenciyken fastfood tarzı tam bir kurtarıcı ama o yiyorum kilo alamıyorum diyenler için sanırım daha uygun :)) ben bir iki kilo aldıgım zaman hemen diyete baslıyorum ipin ucu kaçmasın diye, sansıma hemen kilo verebiliyorum ama cokta cabuk geri geliyo verdiğim kilolar malasef ama bu sefer kararlıyım gidicek o 8 kilo :)

canım cıkolataların paketlerının arkasında karbon degerlerı yazar ona gore 1 mınık kare ona gore hesaplanır canım sındırıme mesela yogurdun ıcıne keten tohumu atp yersen muthıs faydalı yada 1-2 kuru kayısı. tatlı krızınede sana cozum olarak 1 bardak sute cubuk tarcın attınmı anında gecıyor canım :KK34::KK34:

Müthiş bilgiler ediniyorum sayenizde tesekkür ederim diyet süresince devam edicem sizi takip etmeye ablalarım olarak:) söylediklerinizi mutalaka denicem özellikle sindirim için söylediklerinizi. Barbunyanın puanını biliyormusunuz ? Kolestrolum biraz yüksek oldugu için sürekli et ve yumurta yemek istemiyorum aslında, sebze yemeği yesem daha iyi. Bide mesela bi dolma biberi yemeğinin bir tanesi kaç puan ?[/QUOTE]

canım malesef barbunyanın karbonu cok yuksek 100 gr da 63 p onun yerıne puanı dusuk sebze yemeklerı tercıh edebılırsın mesela mantar sota 7 p kıymalı yada yumrtalı ıspanak 6 p gıbı :KK34::KK34:

gurbet hocam:):KK53::KK53::KK53:
:KK16::KK16:

sabah
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p

ara

aksamda
1 domates 6 p
1 bıber 3 p
2 yesık sogan 2 p
2 yumurtadan menemen yapıp yemeyı dusunuyorum
1 bardak ayran ıle 3 p

37,5 p ıle gunu kaparım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

su ana kadarda 1,5 lt su :nazar::nazar:
harikasin melekcim, masallah sana :nazar::nazar::nazar: haftasonlari sen giremiyordun yanlis hatirlamiyorsam, artik girebiliyormusun , bende birazdan camide toplantimiz var cikmam lazim, görüsürüz hayirli aksamlar, arzu ne zaman gelecek

sabah
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p

ara