Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selamm kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim kizarmis ekmek
1tane domates
1tane biber
6tane salam
1dilim peynir
2tane yumUrta

Oglen yok

Aksam
Frinda kanat

3litre su
30dk yuruyus
Kac ettiki canikler :)

CANIM menun ha-rı-kaaaa :KK34::KK34: bu yazdıklarına gore 18 puan ıle kapatmıssın canım superr :13::13:

Kizlar duzeltiyorum ben bunlari yicektim
Ama esim doner getirmis bende yedim :KK43:
Yani 25punan oldu aksama ne yesemki

canım eger donerı pıdesıyle bırlıkte yedınse 25 puan yanı 18+25= 43 puanla kapatmıssın

beni hatirladinmi, erginsenanin sayfasinda tanismistik sizinle, sen cok güzel kilo vermistin azmine hayran kaldigim arkadaslarimdansin masallah, uzun zamandir, sayfaniz kapandi, arzuyuda senide hic göremedim , simdi seni görünce cok sasirdim, acikcasi cok merak etmistim sizleri, nede olsa kk ya ilk sizleri taniyip sevip üye olmustum, ilk arkadaslarimdiniz, arzuyla haberlesiyormusunuz, o nasil acaba, onuda cok merak ediyorum, tekrar diyete baslamissin canim kolay gelsin , eminim gene üstesinden gelirsin, basarilar diliyorum

aa canımm hosgeldın hatırlamazmıyım senı nasılsın canımbenım :KK3::KK3: evet ben gene basladım eskı azmımle devam edıcem ve bu sefer daha cok kılo verıcem canım hedefım 60 kılo senıde beklerım canım. arzuyla arada gorusuyoruz canım ama o henuz baslamadı tekrar dıyete :26::26:

Hosbulduk cnm Cooook Tskler cevap yazdigin icin

rıca ederım tatlım :KK34::KK34:

Affiyet olsun cnm tekrardan cok sagol

:KK16::KK16::KK16:

ve kızlar sahalara super dondum bugun 3. gunum ve menulerım harıka masallah bana :nazar::nazar::nazar:

bu saate kadar olan menum

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 7 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p

ara yok

oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p

1 lt su su zamana kadar

:KK6::KK6::KK6::KK6:

ve kızlar sahalara super dondum bugun 3. gunum ve menulerım harıka masallah bana :nazar::nazar::nazar:

bu saate kadar olan menum

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 7 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p

ara yok

oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p

1 lt su su zamana kadar

:KK6::KK6::KK6::KK6:

Affiyet olsun gercekten iyi gidiyorsun
Cnm ben 25puan saniyordum neden 43
Birdaha yemem artik
Cnm tatlandiriciyla kahve Kac ediyor

affiyet olsun gercekten iyi gidiyorsun
cnm ben 25puan saniyordum neden 43
birdaha yemem artik
cnm tatlandiriciyla kahve kac ediyor

canım kahve sekersız 0 tatlandırıcıda 1 p bıle deıl yanı gunde 1 fıncan olmak kaydıyla ıcebılırsın ama cokta ıcme ödem yapar :KK34::KK34: Canım pıdelı donere kadar puanın 18 dı pıdelı doner yıyınce oda 25 puan toplamda 43 oldu malesef

canım kahve sekersız 0 tatlandırıcıda 1 p bıle deıl yanı gunde 1 fıncan olmak kaydıyla ıcebılırsın ama cokta ıcme ödem yapar :KK34::KK34: Canım pıdelı donere kadar puanın 18 dı pıdelı doner yıyınce oda 25 puan toplamda 43 oldu malesef

Yok tatlim yazdiklarimi yemedimkii
Bu saate kadar sadece doner yedim Birde kahve ictim
Yani 25 puan oldu toplamda
Cokmu olmus kilo veremezmiyim

CANIM menun ha-rı-kaaaa :KK34::KK34: bu yazdıklarına gore 18 puan ıle kapatmıssın canım superr :13::13:

canım eger donerı pıdesıyle bırlıkte yedınse 25 puan yanı 18+25= 43 puanla kapatmıssın

aa canımm hosgeldın hatırlamazmıyım senı nasılsın canımbenım :KK3::KK3: evet ben gene basladım eskı azmımle devam edıcem ve bu sefer daha cok kılo verıcem canım hedefım 60 kılo senıde beklerım canım. arzuyla arada gorusuyoruz canım ama o henuz baslamadı tekrar dıyete :26::26:

rıca ederım tatlım :KK34::KK34:

:KK16::KK16::KK16:
tesekkür ederim melekcim iyiyim, iyi olmaya calisiyorum, ben buralardayim, cok diyete basladim, bir iki haftayla kaldi, diyet yapamiyorum, listelere hele hic gelemiyorum, kafama göre az yiyerek vermeye calisiyorum su siralar, kalori hesabida yapmiyorum, önceden yediklerimin daha azini yiyorum, aradada yürüyüs hepsi o kadar, zaten diyete bir basla bir birak derken iyice kilo aldim, insallah vericez bakalim, sen gene azimli basladin eskisi gibi, menün cok güzel, insallah sizleri görünce bende gaza gelirim. arzu kilo veremedi demekki diyete baslamadi dedigine göre, oda cok azimliydi, konusursan selamimi söyle canim :KK34:

tesekkür ederim melekcim iyiyim, iyi olmaya calisiyorum, ben buralardayim, cok diyete basladim, bir iki haftayla kaldi, diyet yapamiyorum, listelere hele hic gelemiyorum, kafama göre az yiyerek vermeye calisiyorum su siralar, kalori hesabida yapmiyorum, önceden yediklerimin daha azini yiyorum, aradada yürüyüs hepsi o kadar, zaten diyete bir basla bir birak derken iyice kilo aldim, insallah vericez bakalim, sen gene azimli basladin eskisi gibi, menün cok güzel, insallah sizleri görünce bende gaza gelirim. arzu kilo veremedi demekki diyete baslamadi dedigine göre, oda cok azimliydi, konusursan selamimi söyle canim :KK34:

TABIKI solerım canımcım. sende gel buraya ben artık burdayım canım bırlıkte kılo verelım motıve olmus oluruz hemde :KK34::KK34:

TABIKI solerım canımcım. sende gel buraya ben artık burdayım canım bırlıkte kılo verelım motıve olmus oluruz hemde :KK34::KK34:

canım 3gün bu diyeti denemeye karar verdim bende yarından itibaren:)
bi deneyim devamına sonra karar veririm:)
inşaallah başarabilirim denemeyide:))))
canım sen biliyosun ya bu diyeti, bu linkin bu sayfasındaki bu diyetle ilgili bilgiler doğrumu? ben burayı okudum, öğrendim....
http://www.diyet.in/karbonhidrat_diyeti.html
birde senin burç ne bu arada? merak ettim öylesine.:KK16:

canım sen biliyosun ya bu diyeti, bu linkin bu sayfasındaki bu diyetle ilgili bilgiler doğrumu? ben burayı okudum, öğrendim....

canım ben basak burcuyum lınkede hemen bakıyorum :nazar::nazar:

canım okudum ve harfıyen dogru hayatımın dıyetı dıyebılırım :KK31::KK31::KK31: ac kalmadan dıyet pıskolojısı olmadan kılo verılebılen harıka bı dıyet ben bununla 20 kılo verdım ve yllarca veremeyen bırıydım dusun :KK17::KK17::KK17: sanada tavsıye ederım

canım okudum ve harfıyen dogru hayatımın dıyetı dıyebılırım :KK31::KK31::KK31: ac kalmadan dıyet pıskolojısı olmadan kılo verılebılen harıka bı dıyet ben bununla 20 kılo verdım ve yllarca veremeyen bırıydım dusun :KK17::KK17::KK17: sanada tavsıye ederım

maşaallah maşaallah....:nazar::nazar::nazar:
maşaallah çek kendine, nazar olmasın sana....
çok sağol, o zaman bende öğrenmiş bulunmaktayım bu diyeti:)))
en güzelide öğün mevzusu, gecesi gündüzü yok, istediğin zaman istediğin kadar ye....:))))
tamam bende yarından itibaren paylaşırım inşaallah menülerimi burada:):KK54::KK54:

maşaallah maşaallah....:nazar::nazar::nazar:
maşaallah çek kendine, nazar olmasın sana....
çok sağol, o zaman bende öğrenmiş bulunmaktayım bu diyeti:)))
en güzelide öğün mevzusu, gecesi gündüzü yok, istediğin zaman istediğin kadar ye....:))))
tamam bende yarından itibaren paylaşırım inşaallah menülerimi burada:):KK54::KK54:

CANIM burda puf nokta 35-40 puanı gecmemek bıde mutlaka gunde 3 lt su sonra olanlara sasırıp kalıcaksın ben 90 kılo ıle basladım 4,5 ayda 20 kılo uctu gıttı :KK8::KK8::KK8:

X