Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

CANIM burda puf nokta 35-40 puanı gecmemek bıde mutlaka gunde 3 lt su sonra olanlara sasırıp kalıcaksın ben 90 kılo ıle basladım 4,5 ayda 20 kılo uctu gıttı :KK8::KK8::KK8:

tamam canım, ben çıkıcam şimdi işim varda, sonra yine görüşürüz:):KK3:
kocaman öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

TABIKI solerım canımcım. sende gel buraya ben artık burdayım canım bırlıkte kılo verelım motıve olmus oluruz hemde :KK34::KK34:
tabiki ugrarim canim, ama karbonhidrat diyetini yapabilirmiyim bilemiyorum, hamurisleri cok isteniyor benim evde , esim ve cocuklar sebze sevmiyorlar, bu tür diyetlerdede seker ve hamurisi kesin yasak, kacamak kabul etmiyor yani, buna birde benim iradesizligim eklenince pek yapamiyorum, ama denemeye calisirim, birde hesapla felan ugrasamam gibi geliyor, bende 95 kilo oldum, cok kilo aldim coookk, moralimde bozuluyor, kendime cok kiziyorum buyüzden, belli bir yastan sonra kilo vermek dahada zorlasiyor, eskiden böyle degildi biraz dikkat etsem hemen 3-5 kilo veriyordum simdi ugrasiyorum ama tik yok, neyse canim seninde canini sikmayim, simdi yürüyüp geldim, tam 1,5 saat yürüdük arkadaslarimla iyi geldi ama , görüsmek üzere ben hergün ugrarim kolay gelsin :KK3::KK3:

tabiki ugrarim canim, ama karbonhidrat diyetini yapabilirmiyim bilemiyorum, hamurisleri cok isteniyor benim evde , esim ve cocuklar sebze sevmiyorlar, bu tür diyetlerdede seker ve hamurisi kesin yasak, kacamak kabul etmiyor yani, buna birde benim iradesizligim eklenince pek yapamiyorum, ama denemeye calisirim, birde hesapla felan ugrasamam gibi geliyor, bende 95 kilo oldum, cok kilo aldim coookk, moralimde bozuluyor, kendime cok kiziyorum buyüzden, belli bir yastan sonra kilo vermek dahada zorlasiyor, eskiden böyle degildi biraz dikkat etsem hemen 3-5 kilo veriyordum simdi ugrasiyorum ama tik yok, neyse canim seninde canini sikmayim, simdi yürüyüp geldim, tam 1,5 saat yürüdük arkadaslarimla iyi geldi ama , görüsmek üzere ben hergün ugrarim kolay gelsin :KK3::KK3:

TAmam canım beklerım . bır kere basladınmı gerısı gelır zaten merak etme :KK34::KK34: kocaman opuyorum:KK16::KK16::KK16:

gunaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

dunku menumu yazayım :KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 7 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p

ara yok

oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p

aksam
sahanda yumurta cok cok az yaglı 0p
1 dılım peynır 1 p

3 lt su
:KK24::KK24::KK24::KK24:

16,5 p ıle kapatmısım superrr:nazar::nazar::nazar:

kızlar normalde aslında 35-40 puan olması lazım ama ben bıraz yol alayım dusuk tutarak puanları sonra gene 35-40 puan da tutarım :KK1::KK1::KK1:

Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek karbonhidrati 3yaziyor
Yarim domates
1tane biber
5tane salam
2tane yumurta
1dilim peynir
1bardak light cola

Oglen yok

Aksam
Frinda kanat

3litre su
30dk yuruyus
Nasil kizlar iyimi kac etti

sabah
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p

ara yok

oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p

aksam
1 dılım peynır 1 p

3 lt su

kızlar normalde aslında 35-40 puan olması lazım ama ben bıraz yol alayım dusuk tutarak puanları sonra gene 35-40 puan da tutarım :KK1::KK1::KK1:

Superr cnm cok az yemissin

Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek karbonhidrati 3yaziyor 3 olmaz canım pakette yazılı toplam rakamı bır dılımı tartarak bulcaksın en az 6-7 p dır o
Yarim domates 3 p
1tane biber 3 p
5tane salam 1 p
2tane yumurta 0p
1dilim peynir 1 p
1bardak light cola 0o

Oglen yok

Aksam
Frinda kanat 0 p

3litre su
30dk yuruyus
Nasil kizlar iyimi kac etti

harıkaaa canım aynen devam :nazar::nazar::nazar:

sabah
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p

ara yok

oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p

aksam
1 dılım peynır 1 p

3 lt su

selam canım:)
maşaallah çok iyi kapatmışsın, darısıda bana:):KK1::KK1:
bende günler akşam ezanı ile başlayıp biter canım, belki sana ilginç gelicek bu ama benim hayaatımda böyle, çünkü hayat o zaman bence daha bereketli oluyor.
vesselam benim ilk günüm dün akşam ezanı ile başladı:)))
35-40puanla ilerlemekti hedefim ama ilk günlerde 50nin altı tutabilirsem yeter diye düşündüm:) yani tabi yapabilirsem aşağısını yapmaya çalışcam yine.... hani o linkte 50nin altı tutulduğu zaman istediğiniz kilo inersiniz diyo ya ordan yola çıktım ama tabi püf noktasının 35-40olduğunu sen söyledin dün bana engin tecrübenle.... tekrar çok teşekkürler canım benim tüm desteğin için....:KK16::KK16::KK16:
dün akşamdan bu yana her yediğimi yazıyorum harfiyen:):KK1::KK1:
az önce tümünü hesapladımda 46puandayım:))))
geriye 3puanlık hakkım kaldı daaa:)))
dayanmam lazım akşam ezanına kadar:)))))
o 3puana da etse etse mesela 1/2sb süt eder:))))
neyse ilk günü 50yi geçmeden tamamlamam bile başarı bence benim için....
günlük listemi gün bittikten sonra bende yazarım canım buraya sizin gibi:)
ama sen dün süpermişsin, maşaallah:nazar::nazar::nazar:
acaba bende senin gibi olcammıki birgün:))))

ben panik atak için ilaç içiyorum canım yaklaşık 3senedir düzenli olarak doktorumla, artık yavaş yavaş bırakıyoruz iyiyim artık, vesselam bu ilaçlar acayip iştah açıyo bende, oyüzden bazen acayip yeme isteği oluyo bende....
hep bu kiloları ondan aldım, bu antidepresanlar hep beni bu hale getirdi, ama naapcan işte mecbur kalınca ilaçta içiyosun,
normalde ben hep 55in üstüne çıkan biri asla değildim, hep kara kuru bi kız diye tabir edilirdim ama şimdi tombik kara kız olduk beyaaaa:)))
hayırlırı olsun hayatta herşeyin..... gerisi boş.

amaaaan ne yazmışım:))))
hakkını helal et......

zeytin kaç puan canım?
internette baktımda 50tane siyah zeytin 2p, 50tane yeşil zeytin 3p diyordu yaklaşık değerler olarak.
sen ne olarak alıyorsun zeytini?
birde dün mesela yer fıstığı yedim biraz, 50grmı 12p, eee nasıl ölçcem dedim, düşündüm 1çay bardağı heralde 50grma tekabül eder dedim ve 1çb fıstık eşittir 50grdır olarak kabul ettim kendimce:) bu doğrumudur sence?
çok soru sordum dünden beri kusura bakma:KK17::KK17:

zeytin kaç puan canım?
internette baktımda 50tane siyah zeytin 2p, 50tane yeşil zeytin 3p diyordu yaklaşık değerler olarak.
birde dün mesela yer fıstığı yedim biraz, 50grmı 12p, eee nasıl ölçcem dedim, düşündüm 1çay bardağı heralde 50grma tekabül eder dedim ve 1çb fıstık eşittir 50grdır olarak kabul ettim kendimce:) bu doğrumudur sence?

CANIM donucem sana hemen tum sorulatını cevaplıcam ama ılk gun ıcın 46 p harıkaaaaaaaa :KK52::KK52:

zeytin kaç puan canım?

canımm 50 zeytın 2 p olurmu :KK53::KK53::KK53: 10 adet 2 p canım ben sıyah yıyorum canım 7 adet

canım en guzel mutfak tartısı al ben ole yaptım cok rahat ettım:KK34::KK34: eb guzelı tartmak cunku ezbere olmuo

merhaba melekcim sen calisiyordun degilmi, masallah dünü cok güzel kapatmissin, darisi bugüne insallah, basarilar, menülerin güzel :KK34:

canımm 50 zeytın 2 p olurmu :KK53::KK53::KK53: 10 adet 2 p canım ben sıyah yıyorum canım 7 adet

canım en guzel mutfak tartısı al ben ole yaptım cok rahat ettım:KK34::KK34: eb guzelı tartmak cunku ezbere olmuo

sen 7tanesi 2p diyorsan öyledir canım.
bak şu linkte öyle yazıyoda, benmi acaba yanlış hesapladım? belki bu linkin bilgisi yanlıştır bilemicem artık.
bak link bu, zeytinin beslenme değeri ve önemi başlığı altındaki sarı renteki tablo1de yazıyo.
http://www.eracarpets.com/zeytin/zeytin.htm
yeşil zeytinindemi 7tanesi 2p??

ayyy canım mutfak tartısı var bende:):KK1:
nişanlıyken almıştım, güya zayıf bir gelin olmak için çabalamıştım o zamanlar:))))
5-6kilo vermiştim ama, bi ozaman kullandım başkada hiç kullanmadım öylece duruyordu, dur ben onu çıkarayım bugün:):KK66::KK66:
bi işe yaradı sonunda, 40gün durak 1gün gerek demiş atalarımız:)))):KK52:

X