CANIM burda puf nokta 35-40 puanı gecmemek bıde mutlaka gunde 3 lt su sonra olanlara sasırıp kalıcaksın ben 90 kılo ıle basladım 4,5 ayda 20 kılo uctu gıttı
tamam canım, ben çıkıcam şimdi işim varda, sonra yine görüşürüz:)
kocaman öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM burda puf nokta 35-40 puanı gecmemek bıde mutlaka gunde 3 lt su sonra olanlara sasırıp kalıcaksın ben 90 kılo ıle basladım 4,5 ayda 20 kılo uctu gıttı
tamam canım, ben çıkıcam şimdi işim varda, sonra yine görüşürüz:)
kocaman öpüyorum
tabiki ugrarim canim, ama karbonhidrat diyetini yapabilirmiyim bilemiyorum, hamurisleri cok isteniyor benim evde , esim ve cocuklar sebze sevmiyorlar, bu tür diyetlerdede seker ve hamurisi kesin yasak, kacamak kabul etmiyor yani, buna birde benim iradesizligim eklenince pek yapamiyorum, ama denemeye calisirim, birde hesapla felan ugrasamam gibi geliyor, bende 95 kilo oldum, cok kilo aldim coookk, moralimde bozuluyor, kendime cok kiziyorum buyüzden, belli bir yastan sonra kilo vermek dahada zorlasiyor, eskiden böyle degildi biraz dikkat etsem hemen 3-5 kilo veriyordum simdi ugrasiyorum ama tik yok, neyse canim seninde canini sikmayim, simdi yürüyüp geldim, tam 1,5 saat yürüdük arkadaslarimla iyi geldi ama , görüsmek üzere ben hergün ugrarim kolay gelsinTABIKI solerım canımcım. sende gel buraya ben artık burdayım canım bırlıkte kılo verelım motıve olmus oluruz hemde
tabiki ugrarim canim, ama karbonhidrat diyetini yapabilirmiyim bilemiyorum, hamurisleri cok isteniyor benim evde , esim ve cocuklar sebze sevmiyorlar, bu tür diyetlerdede seker ve hamurisi kesin yasak, kacamak kabul etmiyor yani, buna birde benim iradesizligim eklenince pek yapamiyorum, ama denemeye calisirim, birde hesapla felan ugrasamam gibi geliyor, bende 95 kilo oldum, cok kilo aldim coookk, moralimde bozuluyor, kendime cok kiziyorum buyüzden, belli bir yastan sonra kilo vermek dahada zorlasiyor, eskiden böyle degildi biraz dikkat etsem hemen 3-5 kilo veriyordum simdi ugrasiyorum ama tik yok, neyse canim seninde canini sikmayim, simdi yürüyüp geldim, tam 1,5 saat yürüdük arkadaslarimla iyi geldi ama , görüsmek üzere ben hergün ugrarim kolay gelsin
gunaydın kızlarrr
dunku menumu yazayım
sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 7 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p
ara yok
oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p
aksam
sahanda yumurta cok cok az yaglı 0p
1 dılım peynır 1 p
3 lt su
16,5 p ıle kapatmısım superrr
kızlar normalde aslında 35-40 puan olması lazım ama ben bıraz yol alayım dusuk tutarak puanları sonra gene 35-40 puan da tutarım
Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek karbonhidrati 3yaziyor 3 olmaz canım pakette yazılı toplam rakamı bır dılımı tartarak bulcaksın en az 6-7 p dır o
Yarim domates 3 p
1tane biber 3 p
5tane salam 1 p
2tane yumurta 0p
1dilim peynir 1 p
1bardak light cola 0o
Oglen yok
Aksam
Frinda kanat 0 p
3litre su
30dk yuruyus
Nasil kizlar iyimi kac etti
Superr cnm cok az yemissin
evet canım ama yedıklerım cok tok tutan seyler olduguı ıcın hıc acıkmıyorm bu dıyetın en mukemmel yanıda bu
harıkaaa canım aynen devam
gunaydın kızlarrr
dunku menumu yazayım
sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs cavdar 7 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0 p
ara yok
oglen
tavuk pırzola ızgara 0 p
1 bardak ayran 5 p
ceyrek domates 1,5 p
aksam
sahanda yumurta cok cok az yaglı 0p
1 dılım peynır 1 p
3 lt su
16,5 p ıle kapatmısım superrr
kızlar normalde aslında 35-40 puan olması lazım ama ben bıraz yol alayım dusuk tutarak puanları sonra gene 35-40 puan da tutarım
zeytin kaç puan canım?
internette baktımda 50tane siyah zeytin 2p, 50tane yeşil zeytin 3p diyordu yaklaşık değerler olarak.
sen ne olarak alıyorsun zeytini?
birde dün mesela yer fıstığı yedim biraz, 50grmı 12p, eee nasıl ölçcem dedim, düşündüm 1çay bardağı heralde 50grma tekabül eder dedim ve 1çb fıstık eşittir 50grdır olarak kabul ettim kendimce:) bu doğrumudur sence?
çok soru sordum dünden beri kusura bakma
zeytin kaç puan canım?
internette baktımda 50tane siyah zeytin 2p, 50tane yeşil zeytin 3p diyordu yaklaşık değerler olarak.
sen ne olarak alıyorsun zeytini?
birde dün mesela yer fıstığı yedim biraz, 50grmı 12p, eee nasıl ölçcem dedim, düşündüm 1çay bardağı heralde 50grma tekabül eder dedim ve 1çb fıstık eşittir 50grdır olarak kabul ettim kendimce:) bu doğrumudur sence?
çok soru sordum dünden beri kusura bakma
CANIM donucem sana hemen tum sorulatını cevaplıcam ama ılk gun ıcın 46 p harıkaaaaaaaa
merhaba melekcim sen calisiyordun degilmi, masallah dünü cok güzel kapatmissin, darisi bugüne insallah, basarilar, menülerin güzel
canımm 50 zeytın 2 p olurmu 10 adet 2 p canım ben sıyah yıyorum canım 7 adet
canım en guzel mutfak tartısı al ben ole yaptım cok rahat ettım eb guzelı tartmak cunku ezbere olmuo
CANIM donucem sana hemen tum sorulatını cevaplıcam ama ılk gun ıcın 46 p harıkaaaaaaaa
merhaba melekcim sen calisiyordun degilmi, masallah dünü cok güzel kapatmissin, darisi bugüne insallah, basarilar, menülerin güzel