Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu diyeti bende yapmıştım ve gerçekten başarılı oldum ama puan listesini kaybettim şimdi 90 kiloyum doğum nedeniyle ve tekrar yapmak istiyorum listeyi paylaşabilirmisiniz
buldum teşekkürler:)listeler ilk sayfada ve 5.6 sayfada var bulamazsan paylaşırım yinede :)
relg döneminde çok şişlik oluyor 3 kilo fazla çıktığımı bile hatırlıyorum moralini bozma devam et bence :) regl sonrası düzene girecektir.
Bu sabah peynirli omlet. 3-4 adet cherry domates ve şekersiz bitki çayı içtim..4-5 puanla açmış bulunuyorum..bakalım kaçla kapayacağım..ilk bir kac hafta 20-30 seviyelerini geçmemeyi tavsiye ederim bu diyeti yapanlara..daha guzel sonuc alınıyor..
merhaba bende bu dıyetle 20 kılo vermıstım halada cogunu koruyorum en cok 3-4 kılo almıısmdır. gene baslamak ıstıorm bırlıkte yapabılırız ıstersenız
kolay gelsin ama ben ismimi ekliyemedim16-23 mart arası k. diyeti yapanlar listesi
1-elifçe----------------başlangıç kilosu--------- 64.5
2-editoryal-------------------------------------------- 58
3-karakedibu---------------------------------------- 74
4-sude_tolga---------------------------------------- 54
5-sedag----------------------------------------------- 74
6-kararsız-------------------------------------------- 58.8
7-löliz------------------------------------------------- 58.5
adını ekletmek çıkarmak isteyen arkadaşlar bana msj atsın kilolarını yazarak. herkese kolay gelsin
hoş bulduk cnm inşlh veririz siz daha önce bu diyetle nekadar verdiniz acaba hani ben 4 5 kilo versem yiter bana ne kadar sürede verebilirim acab:)Hoşgeldiniz kızlar.. Çok sevindim benimle başlayanların artmasına.. Ben daha önce çok guzel kilo verdim bu diyette.. En güzel tarafı yediklerime kendim karar veriyor olmak..eminim çok guzel kilolar vermeye başlıycaz.. Ben hala dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum.. Kızım 10 aylık oldu ama ben eski halime hala dönemedim.. Ama diyetisyen kontrolünde vermek de baya sıkıcı geldi artık.. Bakalım yine eskisi gibi başaracak mıyım..