kızlar vallahi dolmaları börekleri yutupta utancımdan yazamıyor değilim.
gerçi hepsinden yedim ama sıkıntı ve stresten.
pazar akşamı burda oturmuş hem sizlerle sohbet edip hemde yorgunluktan şişen ayaklarımı dinlendirirken, evi su bastı...
sokağımızın yağmur gideri tıkanmış üzerinede çökmüş...
bütün yağmur 5 dakikada eve dolmaya başladı.
çok kötüydü kızlar. bahçede acil durumalr için su motorumuz var ama o da aksi gibi zor çalıştı.
yani pazar gecesinden pazartesi akşamına kadar ev temizledim, ellerim çamaşır sularından çatladı, yorgunluktan ayaklarımın üzerine basaamıyorum.
halada evde ne var ne yok yıkamakla meşgulum.
kızımıda teyzesine gönderdik. çok kötüydü çok.
bu arada diyet uçup gitti tabi ki...
artık yarın sabah başlarım tekrar. umarım bu yorgunlukla yediklerimi yakmışımdır.
işte böyle...
selincim yazmıyorum yediklerimi çünkü ne yedim ne kadar yedim aklıma gelmiyor inan.
akşam tekrar girerim. herkese sevgiler..akannehir:sinifsinif:mafoldumben
gerçi hepsinden yedim ama sıkıntı ve stresten.
pazar akşamı burda oturmuş hem sizlerle sohbet edip hemde yorgunluktan şişen ayaklarımı dinlendirirken, evi su bastı...
sokağımızın yağmur gideri tıkanmış üzerinede çökmüş...
bütün yağmur 5 dakikada eve dolmaya başladı.
çok kötüydü kızlar. bahçede acil durumalr için su motorumuz var ama o da aksi gibi zor çalıştı.
yani pazar gecesinden pazartesi akşamına kadar ev temizledim, ellerim çamaşır sularından çatladı, yorgunluktan ayaklarımın üzerine basaamıyorum.
halada evde ne var ne yok yıkamakla meşgulum.
kızımıda teyzesine gönderdik. çok kötüydü çok.
bu arada diyet uçup gitti tabi ki...
artık yarın sabah başlarım tekrar. umarım bu yorgunlukla yediklerimi yakmışımdır.
işte böyle...
selincim yazmıyorum yediklerimi çünkü ne yedim ne kadar yedim aklıma gelmiyor inan.
akşam tekrar girerim. herkese sevgiler..akannehir:sinifsinif:mafoldumben