Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten okunmaya değer bi yazıymış sağol sutem ..
sağol canım .. bugün tam 7 gün doldu başlayalı ve hala kendimdeyim çok şükür =)
Diğer sorunu görmemişim hayatım, vallahi hatırlayabildiğim benim de seninle aynı tedirginliği yaşadığım. Çünkü ben et ve ürünlerini çok severim ve bu diyetten önce et yediğim için kiloluyum zannediyordum. Meğer et ile ekmeği birarada yediğim için ve pirinç, bulgur, baklagil, makarna, patates türü gıdaları fazla tükettiğim için kiloluymuşum. Bir de hatırladığım her pazartesi diyete başlayacak olmam, pazartesiye kadar yerdim de yerdim. Şimdi aralarda kaçırıyorum bazen ölçüyü olsun diyorum ertesi gün aynen devam, gram versek kar, haksız mıyım?
Diyete başladığım ilk dönemde çok hızlı veremedim diye hatırlıyorum, ama ondan sonra sanırım onbeş gün falan sonrasıydı, kilolar inanamayacağın bir hızla gitmeye başlıyor. İlk dönemde günlük 70 puan dahi aldığım oluyordu, zaten gün gün acayip iştahın azalıyor ve acıkmıyorsun da. Bugün saat 14.00 olmuştu ben öğle yemeği yemediğimi hatırladım mesela, çünkü hiç açlık hissetmedim. Şimdi de korkudan yiyorum inanır mısın geri kilo alacağım aç kalarak diye.
canim ben tsk ederim asil sen zaman ayirip okudugun icin sana tavsiyem bu kiz blogundaki diger yazilarida okuman
okudukca co$uyosun dü$ünüyosun neler yasamis cok enteresan istersen yollarim sana linki özelden
Selin canım merhaba
senin diyeti yapmaya calıstım fakat etten ozellıkle hoslanmıyorum
annem evde yoktu tavuk pisirmeye calıstım o da olmadı
hamura dondu cok pisirmisimbilmiyorumkismile
kocam yemek konusunda çok şanslı demek ki aklinialirimsmile
valla zor yuttum tavukları en son cignedim ve attım yanı yutamadım
napsak ki acaba etsiz baska proteinlerle olmaz mı?
yumurta var, yogurt var süt var
peki baska neler yiyebilirim
ben de yapmak istiyorum ama iste yiyemiyorum ki
Yürüyüş 3 saatmi akannehir maşallah sana selin ..
selintepe öncelikle ekmeklerim sürekli ya light yada kepekli ekmek oluyor..
birde 3 saat yürüyüş demişsin nasıl yani ya?? şok oldum valla
Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Zayıfladığımı düşüneceğim bundan sonra. Neye inanırsak vücudumuz onu geliştiriyormuş.Bir de içim rahat etsin diye yediğim peynirleri yağsız lorla değiştirmeye karar verdim.Yine de ne kadar az yağ alırsam o kadar iyi midir ? İştahımın azaldığı doğru, artık acıkmıyorum.Ben de senin gibi çok uzun zamandır diyetteyim ve herşeyi denedim. Aç kaldığım zamanlar artık hiç kilo veremiyorum. İnşallah cuma tartıda ibre sola gerilemiş olur.
20.06.2010 menüm:
20.06.2010
Sabah : 1 haşlanmış yumurta + yarım dilim ekmek (6p) + Peynir (1p)
Öğlen : Karpuz (8p)+ Peynir (1p)+1 haşlanmış yumurta
Ara:1 adet zeytinyağlı sarma (10p)
Akşam:Midye tava (8p)+ Ayran (5p)
Toplam : 39
+2 litre su 3 mil leslie ile yürüyüş + tibet çayı
Pardon yanlış yazmışım, ne kadar az yağ alırsak yazmak istemiştim:)