- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Hahahahhaha ay canim valla ayni seyi dusunmusuzBende anlayınca işin kötüye gittiğini içimden diyorum ama daha olgunlaşmamışlardır ki yarın zamanıydı filan sonra dedim amaan olursa olur canımız isteyince yapmıcaksak ne anlamı var
Evet canım borcam da ama benim biraz farklıydı biber patlıcan kabak kıazarttım tavuğuda baharatla soteledim sonra borcama aldım üstüne beşamel sosla kaşarı koydum fırına koydum harika olmuştu. Senin tarifinde iyi fikir kocama yapim bari evdeki yemek bitsin deHahahaha aynen canim.bircamda besamel soslu tavukda guzel oluyor denedinmi cnm hic. Yine tavada soteni yap besal sosla karistir kasar rendele firina ver ohhh miss
Cnm bn çıkıyorum biraz işlerim var grsrz yine.iyi calismalar cnm sanaHahahahhaha ay canim valla ayni seyi dusunmusuz. Drun dedigi gun cmt ve pzt. Diye rahatlattim kendimi .napiyim artik
Sen gittin mi Dr. a canım ben kaçırmışım orayıHahahahhaha ay canim valla ayni seyi dusunmusuz. Drun dedigi gun cmt ve pzt. Diye rahatlattim kendimi .napiyim artik
Tamam canım saol sana da kolay gelsinCnm bn çıkıyorum biraz işlerim var grsrz yine.iyi calismalar cnm sana
Seninkide guzelmis cnm bende onu denetim pazara gidince alirimEvet canım borcam da ama benim biraz farklıydı biber patlıcan kabak kıazarttım tavuğuda baharatla soteledim sonra borcama aldım üstüne beşamel sosla kaşarı koydum fırına koydum harika olmuştu. Senin tarifinde iyi fikir kocama yapim bari evdeki yemek bitsin de
Yok cnm daha gitmedim. Ilk gittigimde gun vermistiya bana çalışma gunu. Kontrol cars gunu daha yumurta ne alemde hic bilmiyorumSen gittin mi Dr. a canım ben kaçırmışım orayı
Öyle hemen çalışma günü nasıl vermiş ki doktorlar da çeşit çeşit yaaYok cnm daha gitmedim. Ilk gittigimde gun vermistiya bana çalışma gunu. Kontrol cars gunu daha yumurta ne alemde hic bilmiyorum
Valla canim aynen dr lar cesit cesit.kzulkr ada gun vermemisti basta gidince igneyi yapip verdi. Benimkide ilaci yazdi hesapladi ikiski gunu verdi 2gunn sonrada kontrol. Bende sana onundiyecektim cnim yam yimurtlama gunleri su siralar o yüzden iyi calis heeÖyle hemen çalışma günü nasıl vermiş ki doktorlar da çeşit çeşit yaaklomen büyütmüştür inşallah canım bende merak ediyorum ne durumda yımırtaların acaba bu arada dün bugün benim yumurtlama zamanın sanırım ağrılarımda filan anladığım kadarıyla ipleri sıkı tutmak lazım kocişle
Arkadaşım 7aylik dogum yapti bebek 1hafta yasadi ölmüşValla canim aynen dr lar cesit cesit.kzulkr ada gun vermemisti basta gidince igneyi yapip verdi. Benimkide ilaci yazdi hesapladi ikiski gunu verdi 2gunn sonrada kontrol. Bende sana onundiyecektim cnim yam yimurtlama gunleri su siralar o yüzden iyi calis heebelinin altına yastik koyuyomusun canim tavsiye ederim . Yaa bende cok merak ediyorum cok heyecanliyimmm az çok durum belli olacak
yok canım öylesini denemedim ama soteyi de beşamel sosu da kaşarı da her türlü yerim ben çok seviyorum üçünün de lezzetiniHahahaha aynen canim.bircamda besamel soslu tavukda guzel oluyor denedinmi cnm hic. Yine tavada soteni yap besal sosla karistir kasar rendele firina ver ohhh miss
Evet canım koymazmıyım yastıksız olmaz hatta nerdeyse amuda kalkıyorum çıkmasınlar dieValla canim aynen dr lar cesit cesit.kzulkr ada gun vermemisti basta gidince igneyi yapip verdi. Benimkide ilaci yazdi hesapladi ikiski gunu verdi 2gunn sonrada kontrol. Bende sana onundiyecektim cnim yam yimurtlama gunleri su siralar o yüzden iyi calis heebelinin altına yastik koyuyomusun canim tavsiye ederim . Yaa bende cok merak ediyorum cok heyecanliyimmm az çok durum belli olacak
Ay çok üzücü yaa Allah kimsenin başına vermesin o kadar taşı herşeyini hazırla en önemlisi kokusunu içine çek ve gitsin rabbim sabır versin annesineArkadaşım 7aylik dogum yapti bebek 1hafta yasadi ölmüş.Allah hayirlisini versin
Valla yaa hemen kaciyolar bende kacanlara con üzülüyorum. Esime diyorum ben bunlara sahip cikamiyorum diyeEvet canım koymazmıyım yastıksız olmaz hatta nerdeyse amuda kalkıyorum çıkmasınlar dieama en ufacık bi hareketim de çıkıyo dışarı sinir oluyorum diyorum gitti bizim çocuk adayları belki onlardan birisi olcaktı zaten hamile kalim oh rahatlıcam ya şekilden şekile girdik resmen bi çocuk yapcaz diye.. Benim kv. dio millet kaçamak yapar ondan da gider tutar istersin olmaz .. evet canım bende merak ediyorum durumunu inşallah büyümüştür yumurtalarında sana da çatlatma iğnesi verir
Ayyy canım ya seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunben bugün çok yoruldum ama(( bi de uykusuzum 12 de yattm 8de zor uyandım ama ölüorm uykuszlktan işlerde çığ gibi birden geldi giremedim fazla.. girdim yazdığım yarım kaldı çıktım net kesildi çıktım kostrdum ole geberdim resmen.. (
Ahhh canimmm dinlen guzelceben bugün çok yoruldum ama(( bi de uykusuzum 12 de yattm 8de zor uyandım ama ölüorm uykuszlktan işlerde çığ gibi birden geldi giremedim fazla.. girdim yazdığım yarım kaldı çıktım net kesildi çıktım kostrdum ole geberdim resmen.. (
Allah öyle istemiş canım yapıcak bişey yok ama çok üzücü tabi ama Allah Sabrını verirValla yaa hemen kaciyolar bende kacanlara con üzülüyorum. Esime diyorum ben bunlara sahip cikamiyorum diyegulunce falan gidiyo oyle kaskatida beklenmiyorki arkadas.valla zaten istemeyenn hemen hamile kaliyo bizde boyle yastik yorgan . Canim arkadasim cok uzgun hala kendine gelememis gervekten cok zor bir durum. Dusuk teh vardi hep yatiyordu idrar yolu enf olmus dr ilac verdi kasiklari agridi dr gidiyorki 3cm acikma var sebin tehlikeye atamayiz diyolar sezeryan . Cok üzüldüm bende ama sinra siyle dusundum yaşasa engelli olabilirdi bir daha cocuk yapmayabilirdi zorluk zorluk ustune. Insalah kisa zamanda toparlar . Ilk okul arkadasim resmen birlikte buyuduk
Erkekler daha güçlü oluyor. Her konuda. Simdi bile benim esim hic kafaya takmiyo bazen sinir oluyorum umursamaz daveaniyksun diye kiziyorum hatta dün kizdimAy çok üzücü yaa Allah kimsenin başına vermesin o kadar taşı herşeyini hazırla en önemlisi kokusunu içine çek ve gitsin rabbim sabır versin annesinebabasına demiyorum anne kadar üzülemez çünkü benim kimyasal gebeliğim de ben 2 günde alışmıştım sonra çok üzüldüm ağladım filan eşim dedi kısmetböyleymiş üzülme yine olur filan benim kadar üzülmedi bide beni teselli etti tabi ama içini bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?