- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Insallah canim yaa. Bende cok akinti olmaya basladi .mantar kremim vardi ondan surdum. Mantar akintisi degil ama çalışmadada aciyor biraz .uzunnsure calismayinca hep oyle oluyor gerci
Süperr böyle iyi incelirsin canım o da sana yeter zaten fazla kilon yokmuşAynen canim inceltiyor bedeni gercekten. Aynen is yapiyordum hic ara vermeden spor sonra kosarak dus.
Evet cnm ben yerim cunku hamilelikte kendimi biliyorum bebegim icin. Bide dr bana pco oldugum icin sakin kilo alma vermeye calis hatta tedavi icin faydasini gorursun dedi.birazda ondan yani canim yaglanma yumurtlamayi engelliyomus.dun pilav yaptim ne zamandir yemiyorum Allahim nasıl guzel bir nimetmis.makarnayi severim ama esim sevmiyo o yuzden pek yapmam.ilk evlendigimizde ben bi paket makarna yaptim bizim evde bi paket biterdi.Evet en zayıf halinle hamile kalmak en mantıklısı sonra hamilelikte çok kilo alcam stresine giriyosun bide.. Kilo iyi değil zaten de ben pilav makarnadan bi vazgeçemiyorum ki bi geçsem
Dun vardı cnm afedersin idrarimda koyu biraz enfeksiyon oldum heralde hastanedede kaldimya. Limonlu su falan içiyorum o fayda eder. Bende iste o islakligi adet sanmaya basladim surekli camasir çıkarıyorum mikrop kapmayim diye. Ayy canim sanada belki inofolic yumurtlayiyodur. Adetine kac gun var suanİnşallah iltihap filan olmamıştır canım o zaman da acıyo diyolar idrarını yaparken yanma filan oluyomu.. Akıntı belki dediğim gibi yumurtlamadandır canım. Bende de şuan akıntı var ıslaklık hissediyorum hep bide sanki hastalancakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyo yoksa hastalandım mı diyorum birden yani okadar
Alışana kadar zor oluyo biraz canım benim elimde hiç aza gitmezEvet cnm ben yerim cunku hamilelikte kendimi biliyorum bebegim icin. Bide dr bana pco oldugum icin sakin kilo alma vermeye calis hatta tedavi icin faydasini gorursun dedi.birazda ondan yani canim yaglanma yumurtlamayi engelliyomus.dun pilav yaptim ne zamandir yemiyorum Allahim nasıl guzel bir nimetmis.makarnayi severim ama esim sevmiyo o yuzden pek yapmam.ilk evlendigimizde ben bi paket makarna yaptim bizim evde bi paket biterdi.Iki kisiyiz hepi topu bitmeyecigi hic dusunmedim 3gun makarna yedik
İnşallah yoktur canım enfeksiyon. Limonlu su bana dokunuyo sana dokunmuyosa iç tabi faydalıdır benim tansiyonum düşüyo.. Bende diyorum inşallah inofolic in faydasıdır yaa SAT 14ağustostu işte bu ayda en geç 14 Eylül de olmam lazım erken olurda benim günü asla geçmezDun vardı cnm afedersin idrarimda koyu biraz enfeksiyon oldum heralde hastanedede kaldimya. Limonlu su falan içiyorum o fayda eder. Bende iste o islakligi adet sanmaya basladim surekli camasir çıkarıyorum mikrop kapmayim diye. Ayy canim sanada belki inofolic yumurtlayiyodur. Adetine kac gun var suan
Kizzz canim cektiAlışana kadar zor oluyo biraz canım benim elimde hiç aza gitmezbenim eşimde makarnaya bayılıyor. Üstüne de yoğurt bide tereyağında yakılmış pul biber koyarız biz mmmm harika olur.. Benim kv. yalnız olduğu için bizimle yaşıyor. Birkaç günlüğüne biyere gitti yemek işi bende dün bi makarna yaptım eşim başka yemek yemedi 2 tabak makarna yedi yaa bide zayıftır baya kendisi
Ah ahh ben salata yersem makarnaları pilavları kim yicekk ben bulgur yiyim diyorum ama onu da eşim pek sevmiyor ben sebzeli bulgur pilavına bayılırım aslında.. ekmek yemesem sorun olmuyo yemiyorum da akşamları zaten. Sindirimim çok iyi değil ya o da sorun zaten maalesef biraz da ondan kilo alıyorumAkşamları salata ye cnm hakiki zeytinyagi varsa ondan kulln kepek ekmegi 2dilim. Ben birgun kasar rendeledim birgun tonbalik koydum tavukda koyabilirsin . Cok degil 1hafta sık dişini baya farkediyo. Bsgirsaklarin nasil cnm çalışır mionunda etkisi cok
Bnmde tansiyomu düşürüyor cnm yanimda tansiyon aleti ile içiyorumİnşallah yoktur canım enfeksiyon. Limonlu su bana dokunuyo sana dokunmuyosa iç tabi faydalıdır benim tansiyonum düşüyo.. Bende diyorum inşallah inofolic in faydasıdır yaa SAT 14ağustostu işte bu ayda en geç 14 Eylül de olmam lazım erken olurda benim günü asla geçmez
O cok etkiliyor gercekten. Ben hergun iki kuru kasiyi yedim cnm fayda ediyor. Ben cok cabuk isal olurum cok cabukta kabiz.Ah ahh ben salata yersem makarnaları pilavları kim yicekk ben bulgur yiyim diyorum ama onu da eşim pek sevmiyor ben sebzeli bulgur pilavına bayılırım aslında.. ekmek yemesem sorun olmuyo yemiyorum da akşamları zaten. Sindirimim çok iyi değil ya o da sorun zaten maalesef biraz da ondan kilo alıyorum
Evim dubleks canım istediğim zaman yukarı çıkıp oturuyorum orda da salonum filan var bi mutfak ortak aslında ama tabi sonuçta aynı evdeyiz. Anlaşmazlıklar oluyo tabi de idare ediyorum eşimin hatırına imtihanım diyorum annesi olmasa başka bir imtihanım olur diyorum. Hem yemeğimi yapıyor hemde çocuk olsa bakar ben çalışırım diyorum. Sadece 2 3 yıl değil büyüyüp okula gittikten sonra da ihtiyacım olucak. Annem de yakın ama evde ki gibi olmuyoKizzz canim cekti.aaa cnm anlasabiliyomusunuz napcak kadin tek mecbur işte . Ohhh hic affetmemis ikintabak goturmus
Erkekler nedense bulgur pilavini pek sevmiyoAh ahh ben salata yersem makarnaları pilavları kim yicekk ben bulgur yiyim diyorum ama onu da eşim pek sevmiyor ben sebzeli bulgur pilavına bayılırım aslında.. ekmek yemesem sorun olmuyo yemiyorum da akşamları zaten. Sindirimim çok iyi değil ya o da sorun zaten maalesef biraz da ondan kilo alıyorum
Amiiin tüm isteyenlerin inşallahBnmde tansiyomu düşürüyor cnm yanimda tansiyon aleti ile içiyorumaa cnm ayni hemen hemen gunumuz.ne guzel cnm yaa gunu gunune olman. Ama ins bu ay olmazsin 9 ay geciksin adetin
Ben olmuyorum maalesef hatta mısırın üstüne su içerim hiç de olmamO cok etkiliyor gercekten. Ben hergun iki kuru kasiyi yedim cnm fayda ediyor. Ben cok cabuk isal olurum cok cabukta kabiz.
Yani canim napcaksin mecbur idare ediceksin.dupleks olmasi iyi olmus cnm en azindan ayri ev gibi. Ben en cok onlar varken wc girmekten ve su calisma olaylarından cekiniyorum.geldiler 1hafta durdularda. Onlara gidincede wc giremiyirum gelene kadar karnim davul oluyor.bu huyum cok kotu cok beni zorluyorEvim dubleks canım istediğim zaman yukarı çıkıp oturuyorum orda da salonum filan var bi mutfak ortak aslında ama tabi sonuçta aynı evdeyiz. Anlaşmazlıklar oluyo tabi de idare ediyorum eşimin hatırına imtihanım diyorum annesi olmasa başka bir imtihanım olur diyorum. Hem yemeğimi yapıyor hemde çocuk olsa bakar ben çalışırım diyorum. Sadece 2 3 yıl değil büyüyüp okula gittikten sonra da ihtiyacım olucak. Annem de yakın ama evde ki gibi olmuyo
Ben kısırda severim onu da sevmez gıcıkErkekler nedense bulgur pilavini pek sevmiyo. Sebzeli hic yapmadim ben cnm
Ben olmuyorum maalesef hatta mısırın üstüne su içerim hiç de olmamküçükken derlerdi mısırın üstüne içme ıshal olursun diye kayısı bana hiç fayda etmiyo
Bende aynıyım yaaYani canim napcaksin mecbur idare ediceksin.dupleks olmasi iyi olmus cnm en azindan ayri ev gibi. Ben en cok onlar varken wc girmekten ve su calisma olaylarından cekiniyorum.geldiler 1hafta durdularda. Onlara gidincede wc giremiyirum gelene kadar karnim davul oluyor.bu huyum cok kotu cok beni zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?