ben 1 .5 lt ye 1 çay kaşığı normal karbonat ve bi kaç damla limon sıkıyorum ve 3- 3.5 lt içiyorum
başka grupta diyetisyene giden arkadaş var o da 1.5 lt 1 çay kaşığı ıngiliz karbonati kullanıyormuş gün içinde 1 lt normal su ic demiş diyetisyen bugün diyetisyen günü ne kadar verdiği belli olucak 1 haftada
Geçen pazartesi 67.5 la başladım bugün tam 65.0 ım 5 gündür ayça kaya sayarak zayıflama diyetini de uyguluyorum yanındapeki sen ne kadar zayıfladın canım
kortizon kullanırken tuz almamak gerekiyor. karbonat da bir çeşit tuz değil mi? yeşil çay da ödem söktürür. çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar,
3 aydır kortizon kullanıyorum vücudum çok su tutuyor, bu kürü uygulasam bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
onu da kullanabilirsin aynı şeymarketlerde satılan karbonatlardan alsak oluyor mu? bilgi verirseniz sevinirim
kortizon kullanırken tuz almamak gerekiyor. karbonat da bir çeşit tuz değil mi? yeşil çay da ödem söktürür. çok geçmiş olsun
karbonat aldım yarın başlıyorum.umarım mideme bişi olmaz ve kilo veririrm
Canim ondan değil ingiliz karbonatı alman gerek ya da büyük aktarlarda satılan damlalar var ondan alabilirsin 20 tl ye aldım ben 3 damla damlatiyorum bir bardak suya 3 ayı geçti daha yarıya bile inmedi uzun zaman gidiyormarketlerde satılan karbonatlardan alsak oluyor mu? bilgi verirseniz sevinirim