karbonatlı su

Canim ondan değil ingiliz karbonatı alman gerek ya da büyük aktarlarda satılan damlalar var ondan alabilirsin 20 tl ye aldım ben 3 damla damlatiyorum bir bardak suya 3 ayı geçti daha yarıya bile inmedi uzun zaman gidiyor

canım 3 aydakı etkılerı neler oldu pekı?

canım 3 aydakı etkılerı neler oldu pekı?
1 aydan sonra çok düzenli kullanamadım ama kullandığım süreçte benim gibi sindirim sorunu yaşayan birinin metabolizması düzene girdi çalışmaya başladı. İçtikçe susatiyor ve sık sık tuvalete çıkarıyor bu yüzden dışarda pek içemedim evde içtim. Benim göbeğimi eritti ben farkı hissettim ama cla denilen aspir tohumu yağı aldım her sabah 1 bal kaşığı onunla destekledim çok faydasını gördüm.

Aspir yağı tohumu soğuk press yazarsanız çıkar. Kapsülleri de var daha hızlı sonuç veriyormuş ama ben doğal olsun geç olsun dedim yağı içiyorum. Çiğdemsi bir tadı var yan etkisi yokmuş deneyebilirsiniz:))

kızlar ben çok gerçekçi bir insanımdır öyle herşeye inanmam mutmain olmam lazım karbonatlı suda aklıma yattı kullanmaya başladım ama içimdende 3günde şukadar 5 günde bukadar verenler nasıl olurki diye geçiriyordum.bakın pazartesi salı çarşamba içtim bu sabahta tartıldım yani 3 günde tam gramıyla falan 2kilo vermişim.nasıl olur bu ya.sudan kastan falanmıdır(hala nasıl oldu diye bakıyorum :) inşallah yağdanda vermişimdir.yanlız inanılmaz tuvalete cıktım belki ondandır.(buarada diyetimide yaptım) hala şoklardayım...

Arkadaşlar bende ağız kokusu oluyor bunun için planlıyorum içmeyi ,,böyle problemi olanlar bundanda kurtuldumu lütfen acill yazarmısınız?

Kızlar normal karbonat mı kullandınız ben bir kaç yıl önce yaptım aksine 3-4 kg aldırdı kilo verimim durdu ve uzun süre karnımın midemin şişinden duramadım. Ama baska biri daha yapmıstı o da kilo vermişti bu karbonattan mı kaynaklı kişiye göre mi değişiyor bilmiyorum..

Ortalama 60 kg bir insan 2 litre su içmeli daha doğrusu sıvı.. Buna çay, kahve de dahil. 4 litre böbreklerin süzmesi açısından çok yorucu ve 120 kg bir insana uygun. Aşırı terleme, tuvalete gitme vs. durum varsa bu miktar artırılabilir ama herkes 4 litre içmemeli. Ayrıca karbonatlı suyun faydası kadar zararı da var. Kontrollü olmak lazım. Dikakt edin lütfen, sağlığınız daha önemli..

Arkadaşlar karbonatı illaki suylamı tüketmek gerekiyor. Bir çal kaşığı karbonatı bir çaykaşığı balla yutsak olmazmı sizce

Arkadaşlar karbonatı illaki suylamı tüketmek gerekiyor. Bir çal kaşığı karbonatı bir çaykaşığı balla yutsak olmazmı sizce
karbonat suyla birlesince alkali hale geliyor. burda amac zaten normal suyu karbonatla alkalı su haline getirmek . oyuzden bu sekilde kullanılıyor

karbonat suyla birlesince alkali hale geliyor. burda amac zaten normal suyu karbonatla alkalı su haline getirmek . oyuzden bu sekilde kullanılıyor
bunu şu yüzden sordum..bir yerde boş ilaç kapsülünün içine koyup yutabilirsiniz diye duymuştum. aklıma balla yemek geldi..hani zencefili zerdeçalı yiyoruz ya..

kızlar yarın başlıyorum ben de . değişimleri yazacağım ama yanında spor yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak :))

diyetisyenler, kardiyologlar çıkıp tv lere bas bas bağırıyorlar, onlarca gazeteye ropörtaj veriyorlar, sodyum bikarbonat suya karıştırılarak içilmemeli böyle bir mucize diyet yok, zayıflama üzerine bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok, bilimsel olarak kanıtlanmış etkisi kalp yetmezliği ve mide yaraları diye, ama bir deli kuyuya taş atıyor, diğer deliler peşine gidiyor, 40 akıllı da çıkaramıyor haliyle.

iyi araştırılmalı, sonuçta karbonatta kimyasal bi toz, günde 2 bardak yeşil çay için sabah aç karnına elma, kayısı, incir vs tüketin sindirim sisteminiz için elbet bi faydası olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…