- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
Kullanabilir diye biliyorum ama emin olamadım yine deEmziren ler kullanabilirmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanabilir diye biliyorum ama emin olamadım yine deEmziren ler kullanabilirmi acaba
Teşekkür ederimKullanabilir diye biliyorum ama emin olamadım yine de
Teşekkür ederim
Canim ondan değil ingiliz karbonatı alman gerek ya da büyük aktarlarda satılan damlalar var ondan alabilirsin 20 tl ye aldım ben 3 damla damlatiyorum bir bardak suya 3 ayı geçti daha yarıya bile inmedi uzun zaman gidiyor
1 aydan sonra çok düzenli kullanamadım ama kullandığım süreçte benim gibi sindirim sorunu yaşayan birinin metabolizması düzene girdi çalışmaya başladı. İçtikçe susatiyor ve sık sık tuvalete çıkarıyor bu yüzden dışarda pek içemedim evde içtim. Benim göbeğimi eritti ben farkı hissettim ama cla denilen aspir tohumu yağı aldım her sabah 1 bal kaşığı onunla destekledim çok faydasını gördüm.canım 3 aydakı etkılerı neler oldu pekı?
karbonat suyla birlesince alkali hale geliyor. burda amac zaten normal suyu karbonatla alkalı su haline getirmek . oyuzden bu sekilde kullanılıyorArkadaşlar karbonatı illaki suylamı tüketmek gerekiyor. Bir çal kaşığı karbonatı bir çaykaşığı balla yutsak olmazmı sizce
bunu şu yüzden sordum..bir yerde boş ilaç kapsülünün içine koyup yutabilirsiniz diye duymuştum. aklıma balla yemek geldi..hani zencefili zerdeçalı yiyoruz ya..karbonat suyla birlesince alkali hale geliyor. burda amac zaten normal suyu karbonatla alkalı su haline getirmek . oyuzden bu sekilde kullanılıyor