karbonatlı su

Arkadaşlar ben alkali diyetle alkali suyu denedim 1litre suya ingiliz karbonatı dökün sabah aç karına bitirin benim gibi sorunlu bir kızı bile wc ye çıkarttı. kahvaltıdan sonra da 2 litre suya sadece limon sıktım ve diyetle devam ettrdim 5 kilo fazlam vardı bu yaptıkarımla 1 ayda 3 kilo verdim belki bunları yapmasam sadece diyetlede verebilirdim bilmiyorum ama alkali suyun mideme ve kabizlığıma kesinlikle iyi geldiğini söyleyebilirim sağlıklı olduğu muhakkak ve de vucut ısım çok iyiydi normalde çok üşürüm.Çok kilolularda daha çok verdirir az kilosu olanlar çok şey beklemesin benim gibi. Neyse diyeti bıraktım ama midem çok küçülmüş yesemde az yiyorum ve de normal suyu 2 litre bitiriyorum 2haftada 1 kilo daha verdim normalde çabuk kilo alırım zor veririm kilo alımım durdu bundan eminim annem benim kadar dikkat etmedi 2 kilo verdi oda bıraktı kilo almadı bir ay deneyin bişey kaybetmezsiniz ben yarın tekrar başlıycam hepinizede sağlıklı kilo vermeler.. zor kilo verenler kilo vermeleri durusa benden tavsiye bence bir ay verdikten sonra bi hafta diyeti bırakın farklı saatlerde yiyin bunyenizi şaşırtın tekrar vermeye başlıycaksınız .

İngiliz karbonatı alın eczaneden.
ben damacanın içine 2kaşık eritip koyuyorum 3 4 gunde bitirdim ilk damacanayı ve faydasını gördüm.
Tabi sürekli wc ihtiyacı oluyor. Düzenli içsem aslında daha iyi ama sürekli dışardayım pek kullanamıyorum.
Ama düzenli olarak içerseniz ;
Sabah uyanır uyanmaz 1 2 bardak
kahvaltıdan sonra 2bardak
ara ara için 2.5ltreye tmamlayn dal gibi olursunuz dal :)
Benim arkdas pantolon üstüne pantolon alıyor bol geldiği için o derece.

Kızlar ben 55 kiloyu fazla kilom yok ama göbeği çıktı çok sert eriyecek gibi de değil bu karbonattan fayda gören varmi

İngiliz karbonatı alın eczaneden.
ben damacanın içine 2kaşık eritip koyuyorum 3 4 gunde bitirdim ilk damacanayı ve faydasını gördüm.
Tabi sürekli wc ihtiyacı oluyor. Düzenli içsem aslında daha iyi ama sürekli dışardayım pek kullanamıyorum.
Ama düzenli olarak içerseniz ;
Sabah uyanır uyanmaz 1 2 bardak
kahvaltıdan sonra 2bardak
ara ara için 2.5ltreye tmamlayn dal gibi olursunuz dal :)
Benim arkdas pantolon üstüne pantolon alıyor bol geldiği için o derece.

bir zararı olmaz dimi ingiliz karbonatının ..çok teseküer cnm ins fayda görürüm

Ben 3 gundur karbonatli limonlu su içiyorum Paxartesi 67.5 ile başladım bugün 65.9dum ev de kullandığımız karbonati kullanıyorum yaklasik 3.5 lt içiyorum

aa hadi yaa çok iyimiş o kadar hemen nasıl verdirdiki mucize gibi bişey..bende alıcam ingiliz karbonatı
Ödem de olabilir ben aşırı yersem hemen kilo alırım dikkat edersem de veririm karbonatli su béni tok tutuyor dün akşam yediğim bişey béni çok sisirdi ellerim ayaklarım hep şişti yemeklerime tuzlu olmuştu ondan da vücudum su toplamış olabilir sabah tartilmadim o yüzden yarına yazarım tartilip insaallah faydası olur sonuçta kilo vermek için çabaliyoruz

Ödem de olabilir ben aşırı yersem hemen kilo alırım dikkat edersem de veririm karbonatli su béni tok tutuyor dün akşam yediğim bişey béni çok sisirdi ellerim ayaklarım hep şişti yemeklerime tuzlu olmuştu ondan da vücudum su toplamış olabilir sabah tartilmadim o yüzden yarına yazarım tartilip insaallah faydası olur sonuçta kilo vermek için çabaliyoruz
karbonatlı sudan olmasın..

Sanmıyorum olabilir de bir iki güne belli olur pazartesi 1 hafta olacak o zaman netlesir kilomu da yazarım :)
bende maden suyu içiyorum,bir arkadaş karbonatlı suyun tuvalete çıkardığını yazmıştı araştırmak lazzım yağlarla bir likte vitamin değerleride gitmesin,bakıp buraya yazayım..

Kalp yetmezliği riski varNil Şahin Gürhan: Modern beslenme biliminde hiçbir bilgi ve çalışma karbonatlı su iç, zayıfla mantığı ile uyuşmaz.
Banu Eroğuz Demirözü: Sodyum ve sıvı yüklemesi potansiyel taşıyan kişilerde kalp yetmezliğine yol açabilir.
Selma Önelge Gür: Hiç bir diyet tek başına mucize değildir. Kilo verme uzun soluklu motivasyon gerektirir.

Mide yaralarını açabilir
Neslihan Aras: Alkalik değerlerinin yükselmesi için dengeli beslenme yeterli.
Gizem Şeber: Ülser problemi olan kişilerin aşırı karbonat tüketmeleri mide yaralarını tekrar açabilir.

mide sorunu ve kalp sorunu olanlara tehlikeli olabilirmiş..belki biraz daha az karbonat katarak bu risk azaltılabilir..

Ahmet Maranki söylemişti:Sudaki ph değeri arttıkça ödem yapar,şişkinliğe neden olur diye.

Herkes bi yorum yapıyor Prof lar bile kendi aralarında catisiyorlar olan bizlere oluyor :KK43: kafam karıştı iyice
canım azalt yarı yarıya,herşeyin fazlası zarar..ben maden suyu içiyorum 3 tane falan..birde karbonhitratı kesmek lazım bayağı..yoksa sağlıklı kilo verilmezki..

arkadasım karbonatlı su içiyordu her sabah kahvaltıdan sonra. 1 su bardağına 1 cay kaşığı .

X