Arkadaşlar ben alkali diyetle alkali suyu denedim 1litre suya ingiliz karbonatı dökün sabah aç karına bitirin benim gibi sorunlu bir kızı bile wc ye çıkarttı. kahvaltıdan sonra da 2 litre suya sadece limon sıktım ve diyetle devam ettrdim 5 kilo fazlam vardı bu yaptıkarımla 1 ayda 3 kilo verdim belki bunları yapmasam sadece diyetlede verebilirdim bilmiyorum ama alkali suyun mideme ve kabizlığıma kesinlikle iyi geldiğini söyleyebilirim sağlıklı olduğu muhakkak ve de vucut ısım çok iyiydi normalde çok üşürüm.Çok kilolularda daha çok verdirir az kilosu olanlar çok şey beklemesin benim gibi. Neyse diyeti bıraktım ama midem çok küçülmüş yesemde az yiyorum ve de normal suyu 2 litre bitiriyorum 2haftada 1 kilo daha verdim normalde çabuk kilo alırım zor veririm kilo alımım durdu bundan eminim annem benim kadar dikkat etmedi 2 kilo verdi oda bıraktı kilo almadı bir ay deneyin bişey kaybetmezsiniz ben yarın tekrar başlıycam hepinizede sağlıklı kilo vermeler.. zor kilo verenler kilo vermeleri durusa benden tavsiye bence bir ay verdikten sonra bi hafta diyeti bırakın farklı saatlerde yiyin bunyenizi şaşırtın tekrar vermeye başlıycaksınız .