üstte yazdm okuKızlar ben 55 kiloyu fazla kilom yok ama göbeği çıktı çok sert eriyecek gibi de değil bu karbonattan fayda gören varmi
İngiliz karbonatı alın eczaneden.
ben damacanın içine 2kaşık eritip koyuyorum 3 4 gunde bitirdim ilk damacanayı ve faydasını gördüm.
Tabi sürekli wc ihtiyacı oluyor. Düzenli içsem aslında daha iyi ama sürekli dışardayım pek kullanamıyorum.
Ama düzenli olarak içerseniz ;
Sabah uyanır uyanmaz 1 2 bardak
kahvaltıdan sonra 2bardak
ara ara için 2.5ltreye tmamlayn dal gibi olursunuz dal :)
Benim arkdas pantolon üstüne pantolon alıyor bol geldiği için o derece.
Ben 3 gundur karbonatli limonlu su içiyorum Paxartesi 67.5 ile başladım bugün 65.9dum ev de kullandığımız karbonati kullanıyorum yaklasik 3.5 lt içiyorum
Akşamları az yeneye calisiyorum ben ıngiliz karbonati kullanmiyorm evdeki karbonatli limonlu su içiyorumaa hadi yaa çok iyimiş o kadar hemen nasıl verdirdiki mucize gibi bişey..bende alıcam ingiliz karbonatı
Ödem de olabilir ben aşırı yersem hemen kilo alırım dikkat edersem de veririm karbonatli su béni tok tutuyor dün akşam yediğim bişey béni çok sisirdi ellerim ayaklarım hep şişti yemeklerime tuzlu olmuştu ondan da vücudum su toplamış olabilir sabah tartilmadim o yüzden yarına yazarım tartilip insaallah faydası olur sonuçta kilo vermek için çabaliyoruzaa hadi yaa çok iyimiş o kadar hemen nasıl verdirdiki mucize gibi bişey..bende alıcam ingiliz karbonatı
karbonatlı sudan olmasın..Ödem de olabilir ben aşırı yersem hemen kilo alırım dikkat edersem de veririm karbonatli su béni tok tutuyor dün akşam yediğim bişey béni çok sisirdi ellerim ayaklarım hep şişti yemeklerime tuzlu olmuştu ondan da vücudum su toplamış olabilir sabah tartilmadim o yüzden yarına yazarım tartilip insaallah faydası olur sonuçta kilo vermek için çabaliyoruz
Sanmıyorum olabilir de bir iki güne belli olur pazartesi 1 hafta olacak o zaman netlesir kilomu da yazarım :)karbonatlı sudan olmasın..
bende maden suyu içiyorum,bir arkadaş karbonatlı suyun tuvalete çıkardığını yazmıştı araştırmak lazzım yağlarla bir likte vitamin değerleride gitmesin,bakıp buraya yazayım..Sanmıyorum olabilir de bir iki güne belli olur pazartesi 1 hafta olacak o zaman netlesir kilomu da yazarım :)
canım azalt yarı yarıya,herşeyin fazlası zarar..ben maden suyu içiyorum 3 tane falan..birde karbonhitratı kesmek lazım bayağı..yoksa sağlıklı kilo verilmezki..Herkes bi yorum yapıyor Prof lar bile kendi aralarında catisiyorlar olan bizlere oluyorkafam karıştı iyice