birkaç gündür ben de içiyorum 1,5 litre içebiliyorum ama mide yanmasına da iyi geldiği kesin. çünkü son günlerde acayip derece midem yanıyodu. şimdi kesildi. ama mide yanmasına neden birşeyler yersen tekrarlıyo tabi test edilmiş oanylanmıştır.Kızlar mide yanmasi için iyi geliyormuş. Bunun için kullanan var mi
Ben de varim :) çikolata kisti çıktı bende malesef karbonat geciriyormus kilom da var başladım ben deBende bugün başlıyorum uzun zaman olmuş burada kimse yok ama ben sonuçları yazarım slmlar
İngiliz karbonati olacakGörür görmez kalkıp mutfağa gidip hazırladım... Deneyeyim bakayım, sonuç ne olacak? :)
Fark ettim. :)İngiliz karbonati olacak
Bende de aynisi cikolata kistim cikti bir ay oldu öğreneli bu suya başladım inş iyi gelir :)Ben de varim :) çikolata kisti çıktı bende malesef karbonat geciriyormus kilom da var başladım ben de
Gercekmi ya güvenmiyorum benArkadaşlar zayıflamak için çok ürün denedim. shake, lipo magnet, nova gibi çok param gitti. Diox tea diye bir ürün sipariş vermiş arkadaşım tavsiye etti banada. çayı aldım 2 ayda 16 kilo verdirdi. Boşuna paranız gitmesin. siteden ürüne de resimleri açıklamalarını okuyabilirsiniz. satıcıları çok sıcak davrandı. .....
Kaç kg verdinKarbonatlı su acayip faydalı bişey ben 1 yılı aşkın süredir içiyorum gerçekten metabolizmam hızlandı çok hızlı kilo verdim.
Tadı ilk başta garip geliyor ama hemen alışılıyor ben şu an karbonatsız suyu içemiyorum çok alıştım tadına..Bir de sudan bıkılmıyor içtikçe içmek istiyor insan