karbonatlı su

ben ingiliz karbonatının zayıflamaya yardımcı olduğunu duymuştum eczaneden 3 tl ye almıştım. normalıyle arasında bir fark olacagını zannetmıyorum ama kullandım ve hala da kullanmaya devam edıyorum . şu bi gerçek kızlar düzenli içildiğinde zayıflamayı gerçekten hızlandırıyor

nasıl kullandınız acaba? ben de İngiliz karbonatı aldım. ama bir süre kullandım. diyet yapmadım. kiloda vermedim. zayıflayanlar nasıl uyguluyor?

bende spora gitmeye başladım alayım hızlandırayım bari,ama hasas mideliler için felaket olmaz mı Allah korusun mide deler.

kızlar bender bugün karbonatli suyu duydum yorumlar gayet güzel herkes bunun sayrsinde zayıflamış fakat yorumlarda ıngiliz karbonati olmadı gerektiği normal karbonatin ph değeri olmadığı yaziyordu siz hangisini kullanıyorsunuz ve sonuç alabildiniz mi ?

kızlar bender bugün karbonatli suyu duydum yorumlar gayet güzel herkes bunun sayrsinde zayıflamış fakat yorumlarda ıngiliz karbonati olmadı gerektiği normal karbonatin ph değeri olmadığı yaziyordu siz hangisini kullanıyorsunuz ve sonuç alabildiniz mi ?
İngiliz karbonatında sodyum oranı daha az. bu yüzden daha iyi.

bende 1 haftadır içiyorum karbonatlı suyu değil vermek sanki kilo aldım

ben içtikçe daha çok acıkıyorum ve midemi ağrıttı zaten uzun vadede ülser yapıp midesinde yara olanların yaralarını açabiliyomuş:/

bağırsaklarım faaliyeti iyi ben deneyemedim yulaflı sütlü lapa bilen var mı

Arkadaşlar, ben emziriyorum, bebeğim 4 aylık. Acaba emzirenler de bu yazdıklarınızı uygulayabilirler mı?

valla ben de bir hafta kadar ingiliz karbonatlı suyu içtim zayıflamaya pek etkisi yok ama iştahı azaltıyor bence, ona ragmen yerseniz bilmem, benim de 2-3 kilo fazlam var sporda yapıyorum ama bi türlü veremiyorum o kiloları :KK43:

bence karbonatlı su yerine limonlu su daha faydalı o da suyu alkali hale getiriyor ben 1 litre suyun içine bir dilim su atıyırum ama tabikide bu zayıflatıyor diye bir şey diyemem. boğazı tutmadan harekt etmeden asla zayıflanmaz.

limonlu su faydalı oluyorda elma sirkeli su daha çok faydalı denedim,birde gece yatmadan 1 kase yoğurta yarım limon sıkıp kırmızı biberle karıştırıp yendiğindede faydası oluyormuş

yoğurtlu kür göbek eritme diyeti. çoğu kişi etkisini görmüş bende başladım

X