karbonatlı su

bir kaç ay önce yarım lt lik şişeye az kattım karbonatı onu içene kadar öldüm sonra tüm gün içim bulandı baktım olmayacak tesadüf damlasını satan birinden sipariş ettim yok anacım yok ben bunla balon gibi şiştim doğrdu doğuracak denecek kadar şişirdi bende bıraktım kullanmayı evet ph önemli de bana yaramıyor bu herkese aynı etkiyi yapmaz herkesin metabolizması alışkanlıkları farklı bende dyk ya farketmeden başladım 2 gün sonrası araştırmalarım sonucu kesin inancım şu kilo vermeyi neyle modellersek onunla veririz kilo vermek hiçte zor değil zor yapan bizim korkularımız şimdi ne zaman acıkırsam ne varsa onu yiyorumdoyup doymadığımı yokluyorum doyduysam bırakıyorum
bu gün 5. gün 1kg 900 gr gitti hemde hiç birşey yapmadan demek ki ortalığın diyet pazarlamacılarına pirim vermeden de kilo verilebilirmiş bunu anlamam çok uzun sürdü yanarımda buna yanarım :)) kızlar neye beynimizi inandırısak o olur kilo verdiğinize inandırın veriliyor hem başkaları başarıyorken biz neden başarmıyalım ha gayret bile demiycem sadece içinizdeki size inanın tüm korkularınızı atın tabi kilolarıda bedenimi ve ruhumu bu ağırlıktan kurtarmanın vakti çoktan gelmişti tüm topiklere bundan sonra elimden geldiğince motive etmesi benden biz değerliyiz özeliz ki allah bizi insan olarak yarattı unutmayın her birimiz özeliz ve herkeste olmayan özelliklerimiz var bundan sonra kilo vermemize tek engel kilo alma verememe korkumuz bunu unutmayın ve asla KORKUKMAYIN sevgiyle mutlu kalın

ingiliz karbonatı değil mi ?? yani kullandım bende ama çok wc ye çıkarıyor inş. etkisini görürüm.

KIZLAR SLM BENİM ÇOOOOOOOOOOOK CİDDİ PROBMEMİM VAR BAKALIM BUNU DENİYCEM UMARIM FAYDASI OLUR ARTIK HİÇ BİR YERE VE HİÇ BİRŞEYE SIĞMAZ OLDUM

benim bol bol boğazımı kuruttu.faydası olmadı. üstelik mide asidinin ağızdan besinlerle giren mikropları öldürme görevi olduğunu, karbonatlı suyun da mide asidi nötürlediğini okuyunca vaz geçtim bundan. yemekle beraber içmemk lazım yemekten yarım saat önce veya 2 saat sonra olabilir.

Benim annem denedi ve 10 günde 3 kilo vermişti, 1lt suya 1 çay kaşığı atıyor o, konuyu başlatan arkadaşımız da 2-3 çay kaşığı demiş . 1 çay kaşığı ile başlayıp, sonra arttırılabilir, çünkü fazla attıkça tadındaki değişimi daha net hissediyorsunuz , o yüzden tadından rahatsız olan arkadaşlar daha az miktarlarda içebilir bence. Bende bugun diyete başladım , hergun en azından 1lt karbonatlı su içeyim diyorum.

merhaba sana bır sorum olucak ben de ıctım 4 gun once sanırım ama yanlıs kullandım bır bardak suya bır tatlı kasıgı ve butun gunum berbat gectı halada suan kıl almıs hıssı duyuyorum hala verdıgı bır sııskınlık var yoksa kılomu alduım bılmıyorum ama bunun hakkında bır bılgın varmı acaba

yoğurdu nasıl yaptınız ve nekadar yediniz 1günde

kiloo verende varmı bu şekildeeeeeeeeeee kızlarrrr...emziriyorum bunalımdayımmm da

ben bugün başladım bakalım neler olacak ayrıca bende mide ülseri var ama karbonatlı su ağrı falan yapmadı

kızlar bende ülser gastrit reflü var.maden suyu ağrıtmıo.bunda midesi ağrıyan var mı?maden suyu tek şişe ama bu litre olarak çok ağrı yapar mı emin olamadım

karbonat aldım yarın başlıyorum.umarım mideme bişi olmaz ve kilo veririrm

bu gün başladım umarım olumlu sonuçlar alırım. bu yöntem hem ucuz hemde çok kolay. iştahı daha çok açtığı yönünde yazılar okudum lakin iyi sonuç alanlar çoğunluk da sonucu bekleyip göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…