Karbonatlı su ile zayıflama olayı ülkemizde Diyetisyen Gül kaynak ile popülerlik kazanmıştır. Gül Kaynak katıldığı bir tv programında karbonatlı su ile zayıflama tarifi verdikten sonra zayıflamak isteyenlerin sıkça başvurduğu bir zayıflama yöntemi karbonatlı su olmuştur.
Tarife göre günde ortalama 4 litre su içilmelidir ve içilecek suya karbonat katılması gerekmektedir. Dozaj olarak 1 litre suya 2-3 çay kaşığı karbonat eklemeniz yeterlidir.
Karbonat içtiğimiz suyun pH değerini artırır. Tükettiğimiz gıdalardan geçen asitleri ve atık maddeleri pH değeri yükseltilmiş su içerek vücudumuzdan atabiliriz. Normal suyun pH değeri içine karbonat eklenerek yükseltilebilir.
Bu bilgiyi kilo kontrolü ve zayıflama içinde kullanabiliriz çünkü vücudumuzdaki yağları toksinleri karbonatlı su ile atabiliriz. Karbonatlı suyun hazımsızlık için de kullanıldığını herkes bilir. Karbonatlı Su Yediklerimizi daha rahat sindirmemize de yardımcı olur.
arkadaşlar tavsiye ederim bn sabah akşam denyrm metabolizmayı inanılmaz çalıştryr
Hangi karbonat acaba diyecektim:))[/QUOTE
Ben eczaneden aldım. ingiliz karbonatı diye geçiyor. epeydir içiyorum.midemdeki yanma ve gaz tamamen gitti.
merhaba sana bır sorum olucak ben de ıctım 4 gun once sanırım ama yanlıs kullandım bır bardak suya bır tatlı kasıgı ve butun gunum berbat gectı halada suan kıl almıs hıssı duyuyorum hala verdıgı bır sııskınlık var yoksa kılomu alduım bılmıyorum ama bunun hakkında bır bılgın varmı acabaKarbonatlı su ile zayıflama olayı ülkemizde Diyetisyen Gül kaynak ile popülerlik kazanmıştır. Gül Kaynak katıldığı bir tv programında karbonatlı su ile zayıflama tarifi verdikten sonra zayıflamak isteyenlerin sıkça başvurduğu bir zayıflama yöntemi karbonatlı su olmuştur.
Tarife göre günde ortalama 4 litre su içilmelidir ve içilecek suya karbonat katılması gerekmektedir. Dozaj olarak 1 litre suya 2-3 çay kaşığı karbonat eklemeniz yeterlidir.
Karbonat içtiğimiz suyun pH değerini artırır. Tükettiğimiz gıdalardan geçen asitleri ve atık maddeleri pH değeri yükseltilmiş su içerek vücudumuzdan atabiliriz. Normal suyun pH değeri içine karbonat eklenerek yükseltilebilir.
Bu bilgiyi kilo kontrolü ve zayıflama içinde kullanabiliriz çünkü vücudumuzdaki yağları toksinleri karbonatlı su ile atabiliriz. Karbonatlı suyun hazımsızlık için de kullanıldığını herkes bilir. Karbonatlı Su Yediklerimizi daha rahat sindirmemize de yardımcı olur.
arkadaşlar tavsiye ederim bn sabah akşam denyrm metabolizmayı inanılmaz çalıştryr
yoğurdu nasıl yaptınız ve nekadar yediniz 1gündenerdese 1 ay olucak gunde 4 lt iciyorum yemeklerden yarim saat once 2 bardan yemeklerden 1 saat sonra 2 bardak bu cok onemli 1 ayda diyet yapmadan ama makul olculerde yiyerek 7 kilo verdim birde daha oncedende yazmisdim su gunde 500 gr verdiren yogurtlu zerdecal,tarcin,zencefil karisiminida yapiyorum sonuc super...emzirdigim icinde hizli vermis olabilirim ama asla ac kalmiyorum kizlar yani bende süper ise yaradi..bu arada hizli kilo alip veren bünyem var