karbonatlı su

Merhabalar pazartesi 67.5 la basladim
bu sabah 65.3
2 aksamdir leslie 2 mil yapıyorum 1 Saat sonra yatıyorum
dünde ayça kayanın sayarak zayıfla diyetine basladim
pazartesiden itibaren de karbonatli limonlu su içiyorum
İlk haftam olduğu için Kilo vermem hızlı olur sonra yavaslar

bunu yapanlar ne kadar suya ne kadar karbonat kouyur?bir de toz karbonat dimi.ingiliz karbonatı mı yoksa:???

ben 1 .5 lt ye 1 çay kaşığı normal karbonat ve bi kaç damla limon sıkıyorum ve 3- 3.5 lt içiyorum
başka grupta diyetisyene giden arkadaş var o da 1.5 lt 1 çay kaşığı ıngiliz karbonati kullanıyormuş gün içinde 1 lt normal su ic demiş diyetisyen bugün diyetisyen günü ne kadar verdiği belli olucak 1 haftada

ben 1 .5 lt ye 1 çay kaşığı normal karbonat ve bi kaç damla limon sıkıyorum ve 3- 3.5 lt içiyorum
başka grupta diyetisyene giden arkadaş var o da 1.5 lt 1 çay kaşığı ıngiliz karbonati kullanıyormuş gün içinde 1 lt normal su ic demiş diyetisyen bugün diyetisyen günü ne kadar verdiği belli olucak 1 haftada

peki sen ne kadar zayıfladın canım

arkadaşlar ben uzun zamandır deniyorum ama 4 litre içmedim. 2 litre suya 1 yemek kaşığı koyup 3 hafta denedim. gerçekten mükmmel vücutta ne ödem ne şişlik bıraktı hiç diyet yapmadan 3 haftada 2.5 kg verdimbirde diyetle denicemmmm bence deneyin herkese tavsiye ederim:KK68::KK68::KK68:

merhaba arkadaşlar,
3 aydır kortizon kullanıyorum vücudum çok su tutuyor, bu kürü uygulasam bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı

merhaba arkadaşlar,
3 aydır kortizon kullanıyorum vücudum çok su tutuyor, bu kürü uygulasam bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
kortizon kullanırken tuz almamak gerekiyor. karbonat da bir çeşit tuz değil mi? yeşil çay da ödem söktürür. çok geçmiş olsun

arkadaşlar bünyeden bünyeye farkediyordur muhakkak ama ben önce normal marketten aldığım karbonatı kullandığımda çok ciddi midemi ağrıttı.(midemde ciddi bi problem yok)sonra eczaneden aldım 2gündür içiyorum ozamanki gibi ağrı yok.eczacı anneme midenize dokunmaması için bir miktar limon sıkın içine demiş(nekadar doğrudur bilmem)

marketlerde satılan karbonatlardan alsak oluyor mu? bilgi verirseniz sevinirim
Canim ondan değil ingiliz karbonatı alman gerek ya da büyük aktarlarda satılan damlalar var ondan alabilirsin 20 tl ye aldım ben 3 damla damlatiyorum bir bardak suya 3 ayı geçti daha yarıya bile inmedi uzun zaman gidiyor

X