Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karbonatlı su
- Konu Sahibi _nazan_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 40
Merhabalar pazartesi 67.5 la basladim
bu sabah 65.3
2 aksamdir leslie 2 mil yapıyorum 1 Saat sonra yatıyorum
dünde ayça kayanın sayarak zayıfla diyetine basladim
pazartesiden itibaren de karbonatli limonlu su içiyorum
İlk haftam olduğu için Kilo vermem hızlı olur sonra yavaslar
bu sabah 65.3
2 aksamdir leslie 2 mil yapıyorum 1 Saat sonra yatıyorum
dünde ayça kayanın sayarak zayıfla diyetine basladim
pazartesiden itibaren de karbonatli limonlu su içiyorum
İlk haftam olduğu için Kilo vermem hızlı olur sonra yavaslar
- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 40
ben 1 .5 lt ye 1 çay kaşığı normal karbonat ve bi kaç damla limon sıkıyorum ve 3- 3.5 lt içiyorum
başka grupta diyetisyene giden arkadaş var o da 1.5 lt 1 çay kaşığı ıngiliz karbonati kullanıyormuş gün içinde 1 lt normal su ic demiş diyetisyen bugün diyetisyen günü ne kadar verdiği belli olucak 1 haftada
başka grupta diyetisyene giden arkadaş var o da 1.5 lt 1 çay kaşığı ıngiliz karbonati kullanıyormuş gün içinde 1 lt normal su ic demiş diyetisyen bugün diyetisyen günü ne kadar verdiği belli olucak 1 haftada
- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
ben 1 .5 lt ye 1 çay kaşığı normal karbonat ve bi kaç damla limon sıkıyorum ve 3- 3.5 lt içiyorum
peki sen ne kadar zayıfladın canım
- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 40
Geçen pazartesi 67.5 la başladım bugün tam 65.0 ım 5 gündür ayça kaya sayarak zayıflama diyetini de uyguluyorum yanındapeki sen ne kadar zayıfladın canım
- 17 Haziran 2014
- 348
- 684
- 123
- 17 Nisan 2015
- 1
- 0
- 6
- 35
- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
kortizon kullanırken tuz almamak gerekiyor. karbonat da bir çeşit tuz değil mi? yeşil çay da ödem söktürür. çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar,
3 aydır kortizon kullanıyorum vücudum çok su tutuyor, bu kürü uygulasam bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
onu da kullanabilirsin aynı şeymarketlerde satılan karbonatlardan alsak oluyor mu? bilgi verirseniz sevinirim
kortizon kullanırken tuz almamak gerekiyor. karbonat da bir çeşit tuz değil mi? yeşil çay da ödem söktürür. çok geçmiş olsun
evet ben de bir çeşit tuz diye biliyorum ama emin olamamıştım teşekkür ederim yardımcı olduğun için
- 28 Nisan 2015
- 4
- 0
- 1
- 28
- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
arkadaşlar bünyeden bünyeye farkediyordur muhakkak ama ben önce normal marketten aldığım karbonatı kullandığımda çok ciddi midemi ağrıttı.(midemde ciddi bi problem yok)sonra eczaneden aldım 2gündür içiyorum ozamanki gibi ağrı yok.eczacı anneme midenize dokunmaması için bir miktar limon sıkın içine demiş(nekadar doğrudur bilmem)
- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
karbonat aldım yarın başlıyorum.umarım mideme bişi olmaz ve kilo veririrm
yebru naptın faydasını gördun mu?
- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
Canim ondan değil ingiliz karbonatı alman gerek ya da büyük aktarlarda satılan damlalar var ondan alabilirsin 20 tl ye aldım ben 3 damla damlatiyorum bir bardak suya 3 ayı geçti daha yarıya bile inmedi uzun zaman gidiyormarketlerde satılan karbonatlardan alsak oluyor mu? bilgi verirseniz sevinirim