-
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
ben markalara değil de iyi geldiğine inandıklarımı söylüyorum açıkçası benim aldıgım aldıgım evigen ampül 8-10 tl arası birşey olması lazım.faydasını da gördüm,görüyorum..tüylenme yapmaz diye biliyorum ben :)
Merhaba Inci,
Ben 4 gun once karbon peeling yaptirdim Bursada cok iyi bir doktora. Ancak islem sirasinda o kadar aci cektim ki, surekli kendisini durdurmak zorunda kaldim. Bu islemi agrisiz biliyordum oldukca sasirdim dogrusu. Birde isle sonrasi o kadar kizardi ki cildim merkezden 1 saat sonra ancak cikabildim. Eve geldigimde ve ertesi gunu bronzlasmisti yuzum (gozcevresi haric bir bronzlasma maske gibi yani). o sekilde disari cikamazdim. ustelik gunluk yasantini aksatmayan bir yontemis bu. Ve gerginlikle beraber ince kabuklanma oldu. yanaklarim alnim. dus alarak yumusatip nazikce ovaladim ve bir kismi kalkti. Cunku agzimi bile zor aciyordum o kadar bi gerilme vardi yani. 3. gun madecassol krem kullandim geri kalan yerlere (yanak ustu). Oldukca konforlu bir sistem diye gittim ama son derece hayal kirikligi oldu bende. Ustelik yuzumde hicbir fark bile hissedemedim (gozeneklerimin daralmasi icin yaptirmak istedim). Ilk zamanlar aynaya bakmaya bile cekindim yani. Doktorda o kadar agri hissetmeme sasirdi. Ustelik bu sekilde hic bilgilendirilmedim de. Senin yorumunu merak ediyorum dogrusu. O kadar sinirlendim ki yanlis birsey soylememek icin doktoru aramadim. Ama aramayi dusunuyorum....(
city35 bence lazer işine girme.bugday tenliysen hele o fraksiyonel lazere hiç bulaşma benim ömrümden 2 yılımı çalan bir uygulama o..ben sana Cosmelan Enzim peeling denilen bir peeling öneriyorum.derin güneş ve dogum lekeleri olan bir öğretim görevlisi arkadaşım 12 seans karbon peelingten fayda görmedi ama 3 ayda bu bahsettiğim peelingle yüzündeki bütün problemlerden kurtuldu..cildin lekesiz,aydınlık görülmesi tabiki çok güzel ama akne scarı gibi bir sıkıntım varken sanırım benim için 2.planda bu durum..ama sen şu Cosmelan Enzim peelingi bi araştır derim.öyle lazere falan girme boşu boşuna daha da lekenirsin..bu arada BB krem diye bahsettiğin krem Body shopta var geçen hafta denemiştim ama Body shoptan epey alışveriş yapınca bir sonraki maaş gününü beklemeye karar verdimayrıca dermakozmetikle ilgili nereye giderseniz gidin adım başı para..benim bu yeni tedavim 3500 tl ye mal olacak..ömrümden gidenleri toplarsam 3500 çerez parası gibi geliyor.gerekirse bütün maaşımı yatırırım yeterki düzelsin şu cilt
incihoca merabalar bende ne zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum. karbon peeling yaptırmayı düsünüyorum sizinde yazdıklarınızdan etkilenerek, ancak bi arkadasınız 12 seans yaptırmasına ragmen sonuç alamamış, ama siz karbon peelingin mucizevi bişey oldugundan hep bahsediyodunuz, şimdi ise enzim peeling daha iyi diyosunuz, bu nasıl bir uygulama çok merak ediyorum anlatırsanız çok memnun olurum. deneyimleriniz gerçekten bize ışık oluyoo fakat suanda kafam çok karıştı.bende bugday tenliyim ve yüzüm çok sorunlu deyil ama biraz güneş lekelerim ve burnumun üzerindeki gözeneklerim var onlaradan kurtulmak istiyorum. bi arkadaş karbonn peeling acı verici oldunu ve yüzünün yara oldunu yazmıs kararsız kaldım karbon, enzim, ben bu peeling olayını çok takmış durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm inci hoca gerçekten yazdıkların terapi geliyo insanlara fakat çok sık girmiyosun bence sık sık girip burada insanları bilgilendirirsen hem süreç hakkına bilgi vermiş olursun insanların yanlış davranışlara yönelmesini önlemiş olursun hem dualarını alırsın bu çok hassas bi konu ve her ortamda konuşulmuyo maalesef bu yüzden bu süreci en fazla yaşayan ve endeneyimli insan olarak sana sorum olucaktı benim fraksiyonel co2 lazer + prp yaptıralı bugün 18.günüm olmasına rağmen hala istediğim sonuç yok ve derin lazer yapılan yerlerde kızarıklıklar mevcut çok belli oluyo bu sizce normal mi doktora kontrolede gitmedim henüz fakat bepanthene ve güneş koruyucuyu hiç aksatmadan sürüyorum birde sivilcelenmelere karşı cildimi 2 kez dove sabunla yıkıyorum acaba yanlış yaptığım bir şey mi var neden haa istediğim soucu alamamış olabilirim sizce ??
yorumların neredeyse çoğunu okudum ve beynim bulandı diyebilirim hiç bişey anlamadım da bi yandan arkadaşlar kimyasal peeling prp yada her neyse yani bu işlemlerden yaptırıp bunu bunu yaptırdım ve en etkilisi bu diyebilceğiniz ne var acaba bende lekelerimden rahatsızım herşeyi denedim hastalanma döneminde tek tük sivilce çıkıyo ama genel olarak renk dengesizliğinde ve kırmızı lekelerden şikayetçiyim kiminiz yaptırdığı aşamalarda çok zorluk çekmiş ama sonuçta tamamn sorunlarından kurtulan varmı bunu öğrenmek istiyorum izmir alsancakta bu işlemlerin yapıldığı bi estetik merkezi buldum gitmeyi düşünüyorum ama( cvplarınızı bekliyorum evet faydası var ağrılı ama kesin çözümü budur bunları yaptır diyabilecek olanınız varsa cvp larınızı beklıyorum lütfen
günaydınn günaydınn günaydınn ilk seansımla alakası olmayan bir ertesi gün sendromu yaşıyorum şu an ve sizlerle bunu paylaşmak istedim..bugün kıpkırmızı ve şiş bir yüzle olacağımı düşünüp müdür beyden izin istemiştim.sağolsun hassasiyetimi anlayıp tabiki hocam dedi.ama kızlar şu an uyandım ve yüzümde ne bir kırmızılık ne bir şişlik ...frak.co2 lazerin 6-7 seansta yaptıgı etki şu an yüzümde..taze taze paylaşmak istedim bunu sizinle babam bile az önce işe giderken nasıl yani?nasıl oldu bu?şimdi bu bu kadar iyi de ilerde bişey yapmaz de mi Allah Allah yaa diye sevinip durdu :)) Yüce Rabbim bu mutluluğu inşallah geçici değil kalıcı kılar.Uğur'um yeğenim ve doğmamış çocuklarım için son kez katlandığım bu acılı tedavi inşallah son olur.Rabbim hepimize şifasını versin tez zamanda..
işte bu mutlu haber :) incihocacım ben bildiğin gibi co2 fraksiyonel lazer + prp yaptırmıştım yanlız ben bişeyi farkettim 20 günden fazla vakit geçmesine rağmen izlerimin daha belirgin hale geldiğini farkettim bu normal bir gelişmemidir sizce ?? doktora gittim bugün kontrole bana tatmin edici cevaplar vermedi sanki fakat derin bir işlem yapıldı sana dedi ve iyileşme olucak o çukurların dolucak dedi en az 2 ay geçmesini bekle ve kremlere devam et dedi ona inanmak istiyorumfakat hala insanların bakışlarından rahatsız oluyorum desteğe ihtiyacım var sanki(
zakkukm hangi kremleri kullanıyorsun?
mrb ben bepanthene ile sebamed +30 faktör kullanıyorum bepanthene de 3.kutuya başladım geçen gün haftada bi paket bitiyor bepanthene cildin yenilenmesini hızlandırıyomuş sanırım o yüzden onu hiç aksatmadan sürüyorum sen nasıl bi tedavi uyguladın kendine ?
inci hoca yüzünüzün durumu nasıl iyiye gidiyormu cok merak ediyorum
çokk sevindim sizin için inşallah istediğiniz gibi sonuc alırsınız. arada bizi de haberday etmeyi unutmayın olur mu:)
bende cildim konusunda sizin gibi cok umutsuzum