-
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
evet ilk gün dışarı çıkılacak gibi değildi ama sonra çıkabilirsin 3.gün bişey kalmadı eğer işe gidiyorsan hafta sonuna girerken akşam yapman mantıklı ben ilk kendim 0,5 mm iğneyle yapmıştım evde ama dr ki kadar etkili olması mümkün değil 1mm iğne bile benim uyuşturucu krem sürmeme rağmen acıttı emla krem aldım 1mm dr dayanabileceğimiz acı dedi ama ben çok zorlandım elindeki aleti ileri geri yaparak uyguluyor sonrasında yüzünün her tarafına iğne batırılmış kanamış gibi bir görüntü ok
sulakcım tşk ederim. peki sen evde kendin yaptığında bir faydasını gördünmü?
bu arada çirkine sana özelden mesaj atamıyorum malesef ileti sayım 100 e ulaşmadıgı için.benim bu seneki yeni doktorum Antalya Medikal Park Hastanesinde çok şeker bir bayan :)
tşk ederim incihoca:) peki dermaroller ile cildiniz daha iyiye gittmi sizce?
çirkine kesinlike ve kesinlikle daha iyiye gitti.keşke yıllarımı co2 fraksiyonel lazerle uğraşmak yerine dermarollera verseydim.çünkü co2 frks.lazerin tahribatını,koyu lekelerini hala atamadım cildimden malesef ki
Allah ın izniyle düzeleceğine inanıyorum sizin de kendi cildimin de. tedaviniz aralık sonunda bitiyor değilmi?
inşallah canım inşallah...5 seansı atlattım geriye kaldı bir 5 seans daha..10ar gün arayla yaptırıyorum..ocak sonu bitecek sanırım..
mrb
evet canım yaptırdım sonrasında sürmem için sadece termolife ın gece kremini verdi başka hiç birşey sürme 1 ay boyunca hewr gece bunu sür dedi şu an drmollerden pek bişey kalmadı yüzümde onun dışında bence izlerdede etkisi bayağı var ama şişlikde olabilir 1 hafta geçsin yine bilgi veririm 1mm iğne ile yaptı ilk seansı 2. seansı 1,5 mm ile yapıcakmış
inci hoca dermaroller tedavisindeki memnuniyetiniz devam ediyormu çok merak ediyorum:)
inci hoca scarlet yöntemi diye dermarollere benzeyen o şekilde deri altına ısı veren bi yöntem varmış duydunmu hiç?