Lekeler, Çiller Karbon peeling,fraksiyonel co2 lazer ve q swicth hakknda bilgi edinmek isteyen buraya

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sevgili arkadaşlarım geçen sene bu başlığı açtımda ne kendi cildimden ne de ne yalan sizlerin yazmasından umudum vardı.Sanki bütün bu işlemleri bir tek ben yaptırmışım gibi hissediyordum.Buraya üye oldum ve başlığı açmaya karar verdim.Kendi derdimle yanarken bir baktım herkese ben derman olmaya çalışıyorum.sayenizde derdimi unuttum..ama Çevremdekiler en yakınımdakiler,çocuklar,öğrenciler unutturmadı bana derdimi,cildimi..son bir hamle ve tesadüfler sonucu gittiğim doktorumla son kez doğacak yeğenimin uğruna kalan son enerjimle bu tedaviye karar verdim ve başladım..tedavim su an haftalık olarak devam ediyor.Allah izin verirse 2 ay sonra tamamlanmış olacak ve ben merakla görmek istediğim sonuca ulaşacağım.Bu başlık altında ve forumda gerekli konularla ilgili yeterli bilgiler verdiğim kanısındayım.Dostlarım ben bu merciideki görevimi tamamlamak üzereyim.Kafanızdaki acabaları atın ve cesur olun gücünüzün sonuna kadar dayanın kendiniz için mücadele verin.Etrafın söylediklerine kulak tıkayın..Çünkü Siz Kendinize İnandıgınız Sürece varsınız hayatta..Biz Eşe dosta değil önce kendi gerçeğimize inanalım ve değiştiremeyeceğimiz bir durumumuz varsa kendimizi de öyle kabul edelim..Son olarak burada bu başlık altında tedavi ve öncesi fotolarımı paylaşacağım hepinize armağanım olsun..O zamana kadar hepiniz Sağlıcakla kalın ve Allah'a emanet olun..Saygı ve sevgilerimle İNCİ HOCA

size şuan yasaktır ekstra krem vs ama burayı okuyan leke sorunu olan arkadaşlara tavsiyem BB kremi edinin . Geçtiğimiz hafta Missha BB kremlerden sipariş verdim (türkiyedeki distiribitörmüş artık değilse günahları boynuna :)60tl (pahalı yurtdışına kıyasla)ödedim kapıda teslim.Keşke daha önce karşılaşsaymışım dedim. Bıyık bölgem,yanak ve alındaki lekemi büyük ölçüde flulaştırdı.msj hakkım dolmadığı için resim yükleyemiyorum galiba.bunu niye söylüyorum;bu işlemleriniz tamamlandıktan sonra hem pudra hem fondöten hayatınzdan çıkarın.Çünkü bunların işlevini nohut büyüklüğündeki o bb krem hallediyor. yalnız cilt tonunuza uygun olanı seçin.ben buğday(sarımtrağım )ve 27 no bana cuk oturdu.
aman bunu reklam amaçlı rumuz falan sanmayın.burada paylaşımlardan çok şey öğrendim .şimdi de gerçekten işe yarayan bir ürünle karşılaşıp bunu paylaşmayı bir borç bildim.(yüzüyle sıkıntısı olmak nedir çok iyi bilirim )

Son düzenleme:

çok güzel şeyler yazmışsınız inci hoca inşallah en güzel sonucu alırsınız.. birde merak ettiğim hangi doktora hangi şehirde gidiyrsunuz hocam son alarak buna cvp verirseniz cok sevinirim

slmlar herkese ben yağlı bir cilde sahibim bana cildi parlatmayan ve sivilce yapmayan bir güneş koruyucusu önerebilir misiniz acaba ( 1 ay önce fraksiyonel lazer + prp yaptırmıştım )

slmlar herkese ben yağlı bir cilde sahibim bana cildi parlatmayan ve sivilce yapmayan bir güneş koruyucusu önerebilir misiniz acaba ( 1 ay önce fraksiyonel lazer + prp yaptırmıştım )

Zakkumcum kihels markasnin guneş koruyucusunun iyi oldgnu duymştm ama ben kullanmadm. Birçok iyi markanin koruyucusnu kullandm hepsi ayni

Merhabalar İncihoca bende bugün karbon peeling yaptırdım 5 seans daha yaptıracağım nasipse ama konuyu yeni okudum. Siz bir çok işlem yaptırmışsınız ama bu mesajınızda hangi yöntem iyi geldi nasıl bi anda herşey düzeldi açıkçası gecenin bu saatinde okuyunca algılayamadım :)
Bu mesajı yazdığınızda hangi yöntemin sonrasıydı yazarsanız çok sevinirim. fraksiyon co2 lazerin son seansımıydı bu mesajı yazdığınız. yazarsanız çok sevinirim. ben bu yöntemi maalesef yaptıramam çalıştığım ve sürekli insan içinde olmak zorunda olduğum için ama farklı bir yöntemse denemek isterim :)
Bu arada sizin adınıza çok sevindim darısı tüm cilt sorunları yaşayan arkadaşlara içinde de bana :))

inci hocam slm gözünaydın yüzün aydın olsun çok sevindim emeklerinin karşılığını aldığına inşallah darısı başımıza ben geçen hafta Ankara!da Ferruh Bingüle gittim muayeneye ücret almıyor ancak co2 lazere seansına 500 tl istedi benim için yüksek bir rakam bende 39 yaşındayım artık bu izlerden kurtulmak istiyorum fiyat için fikrini almak istedim Ankara'da başka yapan güvenilir biryerde bulamadım bilen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim bu kış dönemini kaçırmadan bir tedaviye başlamak istiyorum inci hocam sen böyle memnun kalınca acaba dermoroller mi daha iyi sonuç verir ne dersin birkaç değişik tedavi denemek zaman ve maddi açıdan beni sıkıntıya sokacak ama başka çarede yoksa şartları zorluycam keşke kapatmasanız siz burayı kapatırsanız biz kime danışıcaz

incihoa coookk sevindim adınıza. inşallah bitince herşey istediğiniz gibi olur..:)

slm inci hocam bende dermoroller denemeye karar verdim ve dr zafer kurumlu dan randevu aldım gitmeden önce yapmam gereken tavsiye edeceğiniz bişey varmı

Inci hoca benim merak ettigm cldin elastikiyetinde bir degişme oluyormu? Gözeneklerde sikilaşma oluyormu? Ne olur bilgilendirin bizi.bir de gittiginiz doktor hangisi paylaşirmisiniz bzmle?

Inci hoca benim merak ettigm cldin elastikiyetinde bir degişme oluyormu? Gözeneklerde sikilaşma oluyormu? Ne olur bilgilendirin bizi.bir de gittiginiz doktor hangisi paylaşirmisiniz bzmle?

Çirkine cildin elastikiyetinde hiçbir olumsuz değişiklik yok.Gözeneklerim sıkılaştı,benek benek lekelerim vardı onlar şu an neredeyse çil konumunda ve çukur namına pek birşeyim kalmadı diyebilirim.Benim yanaklarım çökük çöküktü özellikle sağ tarafımda belirgin bir izim vardı.Şu an %60 düzelme var.Ancak yine de en doğrusu detaylı bilgiyi bütün seanslar bittikten sonra vermek olacak sanırım.Dermarollerdan gördüğüm faydayı hiçbirşeyden görmedim ben..bakalım haftaya salı Prp ile yapılacak olan 5.seansım nasıl olacak.

bende takit ediyorum incihoca senı gelişmelere çok mutlu oldum inşallah dahada olumluya gider. ben uygulama sonrasında hangi kremleri ampulleri kullandıgını yazarsan sevinirim. dr ne kullanıyor sen evde ne kullanıyorsun açık gözeneklere? dermorollerın asıl amacı açılan gözeneklere sürülen kremın solısyonun maxımum etki alınması ve cildin zarar gördüm düzelmem lazım deyıp daha fazla kolejen üretmesi diye bılıyorum. açılan o gözeneklere neler kullanıyorsun o çok önemlı çok merak ettim

mrb sulakcım. yaptırdın mı dermaroller? lütfen sende haberdar edip bilgilendirirmisin bizi:)

mrb
evet canım yaptırdım sonrasında sürmem için sadece termolife ın gece kremini verdi başka hiç birşey sürme 1 ay boyunca hewr gece bunu sür dedi şu an drmollerden pek bişey kalmadı yüzümde onun dışında bence izlerdede etkisi bayağı var ama şişlikde olabilir 1 hafta geçsin yine bilgi veririm 1mm iğne ile yaptı ilk seansı 2. seansı 1,5 mm ile yapıcakmış

günlük hayatını etkiliyecek dışarı çıkamayacak kadar kızarma oldumu peki? bide doktorunun uygulamayı nasıl yaptığından biraz bahsedermisin ben evde kendim uygulamayı düşünüyorum.

İki sene önce profesyonel makyaj yaptırdım.Ancak makyaj sonrası cildimde yaralar oldu ve yaralar iyileşmeden balayına gittim.Tabi güneşin etkisi yaraları lekelere çevirdi.' senedir araştırıyorum.İlk önce İzmir'de devlet hastanesine gittim dr bana exipigment verdi.Bu ilaç alerji yaptı ve 2-3 hafta geçmeyen acılı sivilceler oluştu yüzümde ve ben de kremi bıraktım. Sonrasında Özel bir hastaneden randevu aldım. Dr yaz aylarında leke tedavisi olmayacağını ancak bu kasım ayında tedaviye başlanabileceğini söyledi ve önerisi kimyasal peeling oldu.Yaz ayında kullanmam için tritone hiperpigmentasyon için koruyucu krem verdi ve en azından lekeleriniz güneşten koyulaşmaz, tedavi de kolay olur dedi.
Tam bu yöntem aklıma yatmıştı Antalya ya yerleştim.Ünlü bir özel hastaneden randevu aldım kimyasal peeling yapılır diye. Dr yüzüme baktı çok derin siz esmersiniz ve HİÇ BİR LAZER VE KİMYASAL PEELİNG YÖNTEMİ YAZ GÜNEŞİNDE BRONZLAŞMADAN KOYULAŞAN YANİ ESMER TENLERE GÖRE YAPILMAMIŞTIR dedi.Ben esmer olduğumu öğrendiğime mi şok olayım yoksa hiçbir tedavi önermeden 1700 tl lik sadece kendilerinde olduğunu söyledikleri lazer yöntemini bu kadar rahat teklif ettiğine mi bilemedim.Ben de başka bir yöntem yok mu diye sorduğum halde bana hiçbir krem vesaire önermedi üstelik kendisi antalya da ünlü bir dermatologtur. Maddi kısmı beni şu an yorduğu için bende araştırmama devam ettim ve en sonunda başka bir dr a başvurdum o da bana derin değil bu lekeler biz bunu ozon ve karbon peelingle çözmeye çalışalım dedi.ardından da mela clear adında bir leke açıcı verdi.ilk seansımı yaptırdım eşim ciddi bir renk açılması olduğunu söylüyor.Seans sonunda size bilgi veririm çünkü ben çok uğraştım belki birine faydası olur.Umarım geçer.Bir de tabi ciltteki sarkmaları önlüyor ve cildi temizliyor.Her hafta yapılacak bakalım ne olacak

günlük hayatını etkiliyecek dışarı çıkamayacak kadar kızarma oldumu peki? bide doktorunun uygulamayı nasıl yaptığından biraz bahsedermisin ben evde kendim uygulamayı düşünüyorum.

evet ilk gün dışarı çıkılacak gibi değildi ama sonra çıkabilirsin 3.gün bişey kalmadı eğer işe gidiyorsan hafta sonuna girerken akşam yapman mantıklı ben ilk kendim 0,5 mm iğneyle yapmıştım evde ama dr ki kadar etkili olması mümkün değil 1mm iğne bile benim uyuşturucu krem sürmeme rağmen acıttı emla krem aldım 1mm dr dayanabileceğimiz acı dedi ama ben çok zorlandım elindeki aleti ileri geri yaparak uyguluyor sonrasında yüzünün her tarafına iğne batırılmış kanamış gibi bir görüntü ok

çok geçmiş olsun.ben de antalya'dayım ben de anlattıgım sebeplerden dolayı doktor değişikliği yaptım.size kabarık bir fatura çıkaran ve umut vermeyen doktorun adını özelden bana mesaj atabilir misiniz?sadece bilmek istediğim için istiyorum bunu sizden.emin olabilirsiniz ben şimdiye kadar eski doktorumu da şimdiki doktorumu da isimlerini kullanarak asla karalamadım,kötülemedim.her zaman ben fayda görmedim ama siz belki fayda görürsünüz şeklinde yorumladım.

Bu arada yarın 5.seans dermaroller ile aynı anda prp yapılacak.15.30'da randevum var heyecanla bekliyorum.yarın 1250 tl ödeme yapacağım.3 seans prpyi nakit ödediğim için 1000 tlye anlaştım.ve 250 tl de roller ücreti.desteğinizi,dualarınızı esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…