- 26 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Dermaroller'ımın 2.gününü de bitirmiş bulunmaktayım.yüzümde kedi tırmalamış gibi izler var fakat beni 2 gün önce işlemden sonra hiç görmemiş olan arkadaşım görünce ciddi bir tepki verdi.yanakların hafif kırmızı ama lekelerin azalmış,yüzüne dolgunluk gelmiş dedi.tabi ben bunun ödemden kaynaklandıgını söyledim ama lekeler azalınca çukurlarımın belli bile olmadıgını mutlaka dermarollerın diğer seanslarını da yaptırmam gerektiğini söyledi..kızlar,içim ferahladı.Rabbim benim de dualarımı kabul ediyor mu ki artık??sabahlara kadar dualar ediyorum.Dermarollerden sonra tek başıma o işlem odasında yüzümde maskeyle beklerken içimi çeke çeke ağladım.Artık bu tedaviler beni tüketti ne zaman son bulacak bu acılı işlemler diye ağladım bir başıma.. Bütün bu işlerde vardır bir hayır deyip inancımı yitirmemeye çalışıyorum..yaşım daha 25 ..umarım önümüzdeki bikaç yıl içinde bütün hayatım rayına girmiş olur ..Bu arada E vitamini ampul çok işe yaradı yüzümdeki kızarıklıkları ve hassasiyeti azalttı.bu gece de C vitamini süreceğim.ampülleri annem babam ve ben 3ümüz sürüyoruz :) ziyan olmasın diye annemlere de veriyorum :))