- 26 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Sevgili arkadaşlarım geçen sene bu başlığı açtımda ne kendi cildimden ne de ne yalan sizlerin yazmasından umudum vardı.Sanki bütün bu işlemleri bir tek ben yaptırmışım gibi hissediyordum.Buraya üye oldum ve başlığı açmaya karar verdim.Kendi derdimle yanarken bir baktım herkese ben derman olmaya çalışıyorum.sayenizde derdimi unuttum..ama Çevremdekiler en yakınımdakiler,çocuklar,öğrenciler unutturmadı bana derdimi,cildimi..son bir hamle ve tesadüfler sonucu gittiğim doktorumla son kez doğacak yeğenimin uğruna kalan son enerjimle bu tedaviye karar verdim ve başladım..tedavim su an haftalık olarak devam ediyor.Allah izin verirse 2 ay sonra tamamlanmış olacak ve ben merakla görmek istediğim sonuca ulaşacağım.Bu başlık altında ve forumda gerekli konularla ilgili yeterli bilgiler verdiğim kanısındayım.Dostlarım ben bu merciideki görevimi tamamlamak üzereyim.Kafanızdaki acabaları atın ve cesur olun gücünüzün sonuna kadar dayanın kendiniz için mücadele verin.Etrafın söylediklerine kulak tıkayın..Çünkü Siz Kendinize İnandıgınız Sürece varsınız hayatta..Biz Eşe dosta değil önce kendi gerçeğimize inanalım ve değiştiremeyeceğimiz bir durumumuz varsa kendimizi de öyle kabul edelim..Son olarak burada bu başlık altında tedavi ve öncesi fotolarımı paylaşacağım hepinize armağanım olsun..O zamana kadar hepiniz Sağlıcakla kalın ve Allah'a emanet olun..Saygı ve sevgilerimle İNCİ HOCA