- Konu Sahibi incihocaedebiyat
MERHABALAR sizinde dediğiniz gibi problem olunca bi tek benmiyim deyip neti dolaştım ama gördüm ki tedavi sonucunda mağdur olan biçok kişi var sevinmelimiyim derken kendi yaşadıklarımı düşününce kimsenin yaşamasını istemem.şimdi benim sorunum gebelikten sonra kalan kolosma denilen şakaktan yanaklarıma inen lekeler.Biçok tedavi kullandım ekspigment azelderm diğer leke açıcılar ama iyi sonuçlar olmadı daha doğrusu ben tamamen geçmesini bekledim bu da olmayınca farklı yöntemlere başvurdu.Kremlerden fayda göremeyince ip lazer denilen soğuk lazerle leke tedavisi yaptırdım 3 seans ilk seansdan sonra cildim kabuklandı soyuldu ve bayağı düzelme oldu alttan yeni cilt çıkmaya başladı ve ben çok umutlandım tek seans böyleyse 3 seansda daha iyi olacağını düşündüm.1.seanstan 15 gün sonra 2.seans yapıldı ki çok erken dönemde yapıldığını düşünüyorum çünkü kabuklanmalar yani bitmişti ve cilt çok tazeydi bide üzerine işlem yapılınca cildim yandı ve silik olan lekelerim kahve telvesi renginde kocaman lekeler olarak kaldı kabus gibiydi sonra dr la görüştüm ve çözümün ne olacağını sordum 15 gün krem tedavisi yapalım dedi ekspigment oda iyice hassaslaştırdı ve sonrasında 3 seans tabi oda işe yaramadı yaramadığı gibi dahada çoğaldı.yani anlayacağınız kaş yapayım derken göz çıkardım hatta baş kopardım o boyuttayım.dr yapılan işlemin benim cildimin verdiği bi reaksiyon olduğunu söylüyor fakat bende yanlış uygulama yada yanlış doz olduğunu düşünüyorum şimdi bana kışa kadar bekle tekrar lazer yapalım diyorlar tabi bende artık sabır kalmadı sırf bişey yapmadık olmasın diye dermoroller yapılacakmış sonrasında mezopling prp falan ama bunların benim şu andaki durumumu düzelteceğini sanmıyorum onun için de yaptırmadım gittiğim diğer drlarda ya fraksiyonel lazer yada dermamelan tedavisi öneriyor bu arad bi arkadaşım dermamelan yaptırdı ve sonuç mükemmel fakat çok pahalı oda kışın yapılıyormuş çözüm bulamayınca artık herşeyden umut bekliyorsunuz ve netten sis leke kremi denilen sinopda bi ecz.yaptığı kremi sipariş ettim ve 5 gündür onu kullanıyorum ve koyu kahveden sütlü kahve rengine dönmeye başladı ve daha 25 gün daha kullanacağım çok memnun olup geçenlerde var daha kötü oldu diyenlerde bende sonuç umarım iyi olur çünkü sabır kalmadı.şimdi sizce bundan sonra nasıl biyol izlemeliyim kışa kadar bu kremi kullanıp kışın dermamelan mı yaptırmalıyım yoksa lazermi? gerçi lazer kabus gibi çaresiz bekliyrum önerileriniz yazarsınız memnun olurum sağlıcakla
sis leke kreminden memnun kaldınız mı? Ben de ıpl lazer mağduruyum malesef,,pek çok şey denedim ama hiçbir sonuç alamadım,,hatta daha da büyüyüp koyulaştılar ben uğraştıkça